Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oooooof kafayi çizecem evden cikarken acik biraktim downloadu gerizekalikadin kapamis bilgisayari oooooffof[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
download etmekle aynı kapıya gelmese gelirim hiç sorun deil de... beklicez artık bi tane izmirli arkadaş bizi kurtarsın bu azaptan die... :([signature][hline]I am Blind not Dead!
Mesaj tarihi:
yaw arkadaslar istanbuldan birileri download ettimi su oyunu da bana zahmet edip cekiverse cdleri?istanbulun neresinde olursa gelir alırım,cd leri de getiririm.ah ah lanet olsun bu baglantıya...
Mesaj tarihi:
eger çıkar yolunuz yoksa
(0.12 tayfasının çıkar yolu yok )
vakit kaybetmeyin basın download[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
burdayız.. bi degişme yok sabah kahvaltısı sessiz ve buruk geçti
hava sogudu tabi ateşi tazelemek lazım[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
walla fileplanet sagolsun oyunu 5 saatte indirdim simdi su adamlar registerationi acsalarda gorsek oynasak buarada heriflerin site kesin cokucek yogunluk yuzunden gorursunuz bakin :)
Mesaj tarihi:
Bence su anda kimse Fileplanettan final stress test clientı download etmek icin zaman harcamasın zira open beta faq ta sorulan bir soruya verilen şu yanıt beni dusunduruyor "you will have to wait until its start is announced, and then visit www.worldofwarcraft.com to begin downloading the open beta client and creating an open beta account. "

Bana oyle geliyoki acıldıgı zaman open beta hadi arkadaslar simdi bide open beta clientı download edin bakalım diycekler.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 08 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
Bence su anda kimse Fileplanettan final stress test clientı download etmek icin zaman harcamasın zira open beta faq ta sorulan bir soruya verilen şu yanıt beni dusunduruyor "you will have to wait until its start is announced, and then visit www.worldofwarcraft.com to begin downloading the open beta client and creating an open beta account. "

Bana oyle geliyoki acıldıgı zaman open beta hadi arkadaslar simdi bide open beta clientı download edin bakalım diycekler.

fileplanetteki wow clienti zaten open beta clienti....dosyanin adi worldofwarcraftopenbeta.zip
stress demiyo yani ob client fp den cekilenler olucak aynisi yani
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 08 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki:

Bana oyle geliyoki acıldıgı zaman open beta hadi arkadaslar simdi bide open beta clientı download edin bakalım diycekler.

öyle yapacak olsalar dün akşam yayınladıkları son patchi yayınlamazlardı gibi geliyor bana..........
şuan bende 9k-16k arası çekiyorum yogunluktan heralde sabah sabit 26k ile çekiyordum
  • Yeni Oluştur...