Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok degilmis,geri geldi simdi.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... World Of Warcraft... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 offfffff açılsın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 açılsa bile oynayamıcam ben :( yok mu şimdi hiç izmirli aramızda yaa :([signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Oooooof kafayi çizecem evden cikarken acik biraktim downloadu gerizekalikadin kapamis bilgisayari oooooffof[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Notguilty, 08 Kasım 2004 15:55 tarihinde demiş ki: açılsa bile oynayamıcam ben :( yok mu şimdi hiç izmirli aramızda yaa :( kap gel harddisk ni :) ankaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 download etmekle aynı kapıya gelmese gelirim hiç sorun deil de... beklicez artık bi tane izmirli arkadaş bizi kurtarsın bu azaptan die... :([signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Önce ob keyimizi alalım sonrada nagash ın yanına gideceğiz galiba oyunu almak için :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yaw arkadaslar istanbuldan birileri download ettimi su oyunu da bana zahmet edip cekiverse cdleri?istanbulun neresinde olursa gelir alırım,cd leri de getiririm.ah ah lanet olsun bu baglantıya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 eger çıkar yolunuz yoksa (0.12 tayfasının çıkar yolu yok ) vakit kaybetmeyin basın download[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben şey planlıyorum...areasweep.tk daki stress test i alıp patchlemeyi...Umarım olur...:(...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o zaman hemen bi torrent linki rica etsem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 neyse buldumda bakalım ne zaman bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ee bu arada nasıl gidiyor kamp?herkes uyuya kalmıs heralde ses seda yok dun bi gazla kurdunuz kampıda eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 burdayız.. bi degişme yok sabah kahvaltısı sessiz ve buruk geçti hava sogudu tabi ateşi tazelemek lazım[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ordaa bir köyyy var uzagghtttaaaa[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 heh eternal zaten allahın emri orda olman :P olmasan sasardımda sanki senden baska kimse kalmamıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 keyler dağıtılmadı mı hala ? yani open beta başvuruları başlamadı mı ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 walla fileplanet sagolsun oyunu 5 saatte indirdim simdi su adamlar registerationi acsalarda gorsek oynasak buarada heriflerin site kesin cokucek yogunluk yuzunden gorursunuz bakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya bi allahın kulu fileplanet keyini paylassada indirsem hizli hizli poff 2 gune anca bitecek yoksa =( gec kalacagım oda girebilirsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Freya, 08 Kasım 2004 06:57 tarihinde demiş ki: http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=220686&sid=ebdedbb6ff0dc72b1c719c6e44c5c29c ...Zaman kısalıyor...Acele edin... bu şekilde indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hala başlamamış hepimizin uyuduğu saati bekliyorlarsa hata ediyorlar :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bence su anda kimse Fileplanettan final stress test clientı download etmek icin zaman harcamasın zira open beta faq ta sorulan bir soruya verilen şu yanıt beni dusunduruyor "you will have to wait until its start is announced, and then visit www.worldofwarcraft.com to begin downloading the open beta client and creating an open beta account. " Bana oyle geliyoki acıldıgı zaman open beta hadi arkadaslar simdi bide open beta clientı download edin bakalım diycekler.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 saol kaa deniorumda bunnarda yavas bi hepsini deneyeyimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Levent, 08 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Bence su anda kimse Fileplanettan final stress test clientı download etmek icin zaman harcamasın zira open beta faq ta sorulan bir soruya verilen şu yanıt beni dusunduruyor "you will have to wait until its start is announced, and then visit www.worldofwarcraft.com to begin downloading the open beta client and creating an open beta account. " Bana oyle geliyoki acıldıgı zaman open beta hadi arkadaslar simdi bide open beta clientı download edin bakalım diycekler. fileplanetteki wow clienti zaten open beta clienti....dosyanin adi worldofwarcraftopenbeta.zip stress demiyo yani ob client fp den cekilenler olucak aynisi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Levent, 08 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Bence su anda kimse Fileplanettan final stress test clientı download etmek icin zaman harcamasın zira open beta faq ta sorulan bir soruya verilen şu yanıt beni dusunduruyor "you will have to wait until its start is announced, and then visit www.worldofwarcraft.com to begin downloading the open beta client and creating an open beta account. " Bana oyle geliyoki acıldıgı zaman open beta hadi arkadaslar simdi bide open beta clientı download edin bakalım diycekler. öyle yapacak olsalar dün akşam yayınladıkları son patchi yayınlamazlardı gibi geliyor bana.......... şuan bende 9k-16k arası çekiyorum yogunluktan heralde sabah sabit 26k ile çekiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar