souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Kedimiz dün akşam 4 tane yavru dünyaya getirdi. İlk kez yavru sahibi oluyor. Doğurduktan sonra bile pek beceremedi anneliği. Şimdi 3-5 saat geçti yavruları bırakıp başka yere yatıyor. Yavrular viyaklıyor. Biz anneyi yatırıp yavruları koyuyoruz memelerin oraya. 15-20 dakika emziriyor. Sonra gene bırakıyor. Ne olacak bu işin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 veteriner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 *Bu sayfadaki içerik, yazanların kiŞisel görüŞlerini belirtmektedir. KiŞiler, üye anlaŞmasında var olan Şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaŞmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiŞ olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiŞ olduğu iŞ bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletiŞim sayfamızdan bize eriŞebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yapıyolar onu ilk doğumlarda.aynı odadan çıkarmayın illa gidip emziricek.sen arada gidip zorla.üstüne at yavruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 15-20 dakka gayet yeterli ki. bizimki de 2 saatte bi öyle emziriyo. çok yemek arıyo ama yemek bulamazsa aç kalırsa filan emzirmiyo. o yüzden önceden verdiğiniz gibi porsiyon porsiyon vermeyin. boşaltın önüne bütün mamayı istediği kadar yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Dün geceye göre biraz daha ilgili olmaya başladı yavrularına. Yaklaşık 5-6 saat emzirdi uyurken. Şimdi yavrular uyuyor. Hiç sesleri çıkmıyor. Karınları tok olsa gerek. Bizimki yatmıyor onlarla. Kendi halinde takılıyor şu ara yine. Sonuçta 7/24 sürekli yavrularla içiçe olmayacak değil mi ? Yavrular acıktı mı emzirse yeterlidir heralde. İlk kez bir kedim doğurdu. O yüzden pek bilgim yok anne kedi davranışları hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi hayvan gezecek dolanacak illaki, bu sıcakta yavru ısısı çekiyor bir de garibim. terkedip gitmediğine sevinmen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 foto pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Eve bir geldim yavrular yok şok oldum. Sabah çıkarken elbise dolabı 2 parmak açık kalmış. Bütün yavruları elbise dolabının ikinci katına çıkarmış. Kocaman kileri yere 2 kat battaniye üstüne güzel bir çarşaf yavrular ile annesine ayarladık. Ne güzel yayıla yayıla emziriyordu. 5-6 m2 alan. G.T kadar yere yavrular ile imkanı yok sığamaz. Gene 10 dakika önce ağzına almış yavruya elbise dolabına getriyordu. Ne yapacaz şimdi taktı kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hala foto yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bu daha ilk saatler kanlar falan duruyor. Kusura bakmayın. Yeni fotoların hepsini bilgisayara atmadım. Akşama güzel fotolar koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ne umdum ne buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Nazar değmesin anneliği çok güzel öğrendi kızımız. İlk günler biz yardımcı olmadan emziremiyordu bile. Şimdi her dakika yavruları ile birlikte. Yavruları taşıdığı rafları söktüm dolaptan. Klübe gibi oldu. Orada daha huzurlular. Yavruların düşme tehlikesi de yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 cinsi nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Scottish short hair. Inanilmaz sirin bi kedi. Yavrulari siz fazla ellemeyin, sonra anne "banane lan siz bakin amk" demeye basliyo. O yuzden mumkun oldukca 1-2 ay yavrulari sadece anasi sevsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bu arada 5. Hala karninda olabilir. Oyle 12 saat icinde doguran kedim oldu benim. Arka arkaya birer ikiser saat arayla ikindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 içinde öldüyse çıkartamıyosa zehirlenme falan olabilir ölebilir dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yavrular doğalı 5 gün oldu. 5. gelmiyor. Anne de sıkıntı yok maşallah şuan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ohoo 5 gün olduysa tamam zaten, allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yenir bunlar yenir. dini mini açılardan hiç bir mahsuru yok. caiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kediler ellenmesin denmiş ama, kim 2 ay dayanabilir şunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 çok güzeller <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Esh said: Scottish short hair. Inanilmaz sirin bi kedi. Yavrulari siz fazla ellemeyin, sonra anne "banane lan siz bakin amk" demeye basliyo. O yuzden mumkun oldukca 1-2 ay yavrulari sadece anasi sevsin. Biritsh Shorthair değil ama scottish mi bilemem. Biritish için burnunun daha basık olması gerekiyor yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Gozeler de bal rengi degil mesela. Ben de tuylere ve kulaklara bakip dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Scottish Fold kızımız. Kulaklar daha yatıktı ancak hamilelik döneminde biraz dikleşiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar