Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket: US vs EU

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer US versiyonu ile oynayabiliceksek siz hangi serverda olucaksınız? Ben şahsen sipariş verdim US ten ve şansımı deniycem. Lütfen her kez 1 mesaj yazsın...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
Mesaj tarihi:
ya şu kredi kartı olayına çözüm kesinleşirse yani bir şekilde halledebileceksek ben de usteyim.. şu sorun kesinleştiği anda verecem ben de siparişi onu bekliyorum nolcak diye...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
EU'da oynamak istiyorum ama amerikadan oyunu alabilirsem US'te de bir süre oynamak istiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya eu
1 cok gec gelicek
2 patchler hep sonradan gelecek ama ping daha iyi olacak ben almanyada yashadigim ichin ama bilemiyorum shu anda us beta'da baya zevk aliyorum ping chok iyi olmasada bile pvp cok yapmadim ama yaptigimda 200-500 arasi ping vardi ve hich sorunsuz yapiyordum...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore...
WoW: Gilth Undead Rogue
Mesaj tarihi:
EU. Dersler yüzünden ilk dönem oynamayı düşünmüyorum o yüzden euyu bekiyorum. Ayrıca patchler aynı zamanda çıkacak.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
US oynardım. çünkü SWGden gelen guild'im orda olucak. ühühü[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Mesaj tarihi:
ehh tabiiki EU yoksa JTLnin keyfini nasil cikaririm :D[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 07 Kasım 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
prime time normal , pingler normal :)

tabiki eu.

+ zaten yoğun işgüçten dolayı benim önümüzdeki 1-2 ay başlamam pek olası gözükmüyor. dolayısıyla eu'yu beklemek için ekstra bi efor sarfetmem gerekmeyecek :)[signature][hline]Ankara Paintball
Mesaj tarihi:
walla ben zaten usteyim o yuzden USte oyniycam ama eu ciktiginda gecebilirim belki herkez gecerse
buarada swgyide US serverinda oynamisti(Eclipse us serveri degil mi?) bildigim kadariyla swg ciktiginda EU serveri yoktu ve Eclipse serveri avrupalilar tarafindan bi nevi unofficial EU serveri oldu
yani bence WOWdada Eclipse gibi bi server yaratilir cogunlukla avrupalilarin oynadigi. Bence euda oynamaya karar vermis kisilerde bu serverda oynarlarsa cok guzel olur hem eu lunch icin beklememis olursunuz hem tum turkleri bi serverda toplariz
Mesaj tarihi:
ilk 3 ay us
Subat 25 den sonra Eu
25 Şubat dan sonra us account u tez e-bay de satıla =P[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
  • Yeni Oluştur...