revhas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Eğer US versiyonu ile oynayabiliceksek siz hangi serverda olucaksınız? Ben şahsen sipariş verdim US ten ve şansımı deniycem. Lütfen her kez 1 mesaj yazsın...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya şu kredi kartı olayına çözüm kesinleşirse yani bir şekilde halledebileceksek ben de usteyim.. şu sorun kesinleştiği anda verecem ben de siparişi onu bekliyorum nolcak diye...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 su anda eu testerim ama tester olmasaydim yine de eu yu beklerdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU'da oynamak istiyorum ama amerikadan oyunu alabilirsem US'te de bir süre oynamak istiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU yu beklerim ben.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya eu 1 cok gec gelicek 2 patchler hep sonradan gelecek ama ping daha iyi olacak ben almanyada yashadigim ichin ama bilemiyorum shu anda us beta'da baya zevk aliyorum ping chok iyi olmasada bile pvp cok yapmadim ama yaptigimda 200-500 arasi ping vardi ve hich sorunsuz yapiyordum...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... WoW: Gilth Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 us beta da oynuyorum serverlar bombos gece 2-3 den sora doluyor.eu dayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU. Dersler yüzünden ilk dönem oynamayı düşünmüyorum o yüzden euyu bekiyorum. Ayrıca patchler aynı zamanda çıkacak.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU EU gelene kadar parayı anca toparlarım :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 daoc ta yaptigim hatayi yapip us te oynamicam gene cunku vampir gibi yasarsaniz en kalabalik saatlerde yani duzgun rvr nin oldugu saatlerde oynayabiliyorsunuz bu yuzden EU diyorum[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 US oynardım. çünkü SWGden gelen guild'im orda olucak. ühühü[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU Patchler aynı zamanda çıkacak. Yanlış hatırlamıyorsam Blizzard böyle bir açıklama yapmıştı. Acele etmenin bir anlamı yok.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU'da oynayacağım oynarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 avrupa tabiiki pre-order yapıp betadada oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ehh tabiiki EU yoksa JTLnin keyfini nasil cikaririm :D[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Zegna, 07 Kasım 2004 17:32 tarihinde demiş ki: prime time normal , pingler normal :) tabiki eu. + zaten yoğun işgüçten dolayı benim önümüzdeki 1-2 ay başlamam pek olası gözükmüyor. dolayısıyla eu'yu beklemek için ekstra bi efor sarfetmem gerekmeyecek :)[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tabiki us...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 walla ben zaten usteyim o yuzden USte oyniycam ama eu ciktiginda gecebilirim belki herkez gecerse buarada swgyide US serverinda oynamisti(Eclipse us serveri degil mi?) bildigim kadariyla swg ciktiginda EU serveri yoktu ve Eclipse serveri avrupalilar tarafindan bi nevi unofficial EU serveri oldu yani bence WOWdada Eclipse gibi bi server yaratilir cogunlukla avrupalilarin oynadigi. Bence euda oynamaya karar vermis kisilerde bu serverda oynarlarsa cok guzel olur hem eu lunch icin beklememis olursunuz hem tum turkleri bi serverda toplariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eu[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 EU patchler aynı anda geliyor ve gelecek de, blizz bunu resmen açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 US[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ilk 3 ay us Subat 25 den sonra Eu 25 Şubat dan sonra us account u tez e-bay de satıla =P[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar