paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 20 yaşındayım. Geçen seneye kadar hep kilo aldım. Hani hiç kilo verdiğim bir dönem almadı, düzenli olarak üstüne kattım. Geçen sene 1 yılda 20'ye yakın kilo verdim diyet ile. Ama yemeyi kesmedim yani, düzenli yedim. Değişik bir diyetti. Neyse spor da yaptım bir yandan. Vücut güçlendi ama büyük bir sıkıntı var. Kollarda bacaklarda bir şey yok, alta medium giyiyorum üste XL. Göbek ve göğüs bölgesi bir türlü düzelmiyor. Öyle bir göbek var ki ben şaşırıyorum bazen. Biraz araştırdım böyle uzun süreli kilo alan insanlarda kas lifleri mi ne kopuyormuş sarkıyormuş deri. Gerçi bu kadar ağır deri mi olur anasını satıyım. Neyse özet: -1 yıl düzenli crunch çalıştım bir boka yaramadı. Hala aynı göbek var. Bilgisi olan var mı acaba estetik bir ameliyat falan mı lazım. Belli bölgede aşırı bir yüklenme var overload oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Aynı sorun bende de var ve o bölgende kas olmaması ile alakalı değil. Uzun senelerdir şişmansan yağ ilk o bölgende toplanıyor dolayısıyla yine en son o bölgeden gitmesi gerekiyor onun için yağ oranını daha da düşürmen gerekiyor. Mesela benim 12% ye düşmeme rağmen hala göbek bölgemde var jelly gibi böyle. Stubborn fat diyorlar buna. Merak etme bu yağlarıda yakabilirsin ama bu zamana kadar yaktığın yağlardan farklı bunlar. Antrenman temponu arttırman gerekiyor. Mesela koşmaya başlayabilirsin baya faydası oluyor. Daha detaylı bilgi istersen Lyle McDonald ın Stubborn Fat Solution isimli pdf ini yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bkz: Liposuction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Al bak şunları oku http://www.muscleforlife.com/the-truth-about-stubborn-fat-and-how-to-get-rid-of-it/ http://www.marksdailyapple.com/how-to-get-rid-of-excess-skin-after-major-weight-loss/#axzz2amjI67gi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Soris said: Aynı sorun bende de var ve o bölgende kas olmaması ile alakalı değil. Uzun senelerdir şişmansan yağ ilk o bölgende toplanıyor dolayısıyla yine en son o bölgeden gitmesi gerekiyor onun için yağ oranını daha da düşürmen gerekiyor. Mesela benim 12% ye düşmeme rağmen hala göbek bölgemde var jelly gibi böyle. Stubborn fat diyorlar buna. Merak etme bu yağlarıda yakabilirsin ama bu zamana kadar yaktığın yağlardan farklı bunlar. Antrenman temponu arttırman gerekiyor. Mesela koşmaya başlayabilirsin baya faydası oluyor. Daha detaylı bilgi istersen Lyle McDonald ın Stubborn Fat Solution isimli pdf ini yollayayım. soris su pdf'i bana gondersene asil benim de %13 su an yag oranim ama ayni dedigin gibi gobekten muzdaribim. hardcore cardio da yapiyorum ama bir gelisme yok simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 beyler sizin yag oranınız %13-%12 falan degil. soylemeden edemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 %12 baya dusuk bir yag orani bu arada . Millet sikiyo %8 falan yapicam ulan diye de masa altindan nah cekiyo abdominaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 dandirik aletlerin sonucu hep onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 15% altı göbek olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 toggie said: beyler sizin yag oranınız %13-%12 falan degil. soylemeden edemeyecegim. doğrusunu nası ölçtürcez ki o aletlere ben de pek güvenmiyorum açıkcası ama tüm spor salonlarında benzer zımbırtıdan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 benim de göbek ve meme etrafımda selülit var.kız mıyım neyim, iğrenç ef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Abi neler diyosunuz boyle ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 forumdaki herkes 8pack değil abi :) bizim gibi göbekliler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bir de şöyle bir sıkıntı vardı, insilün direnci bende yüksek mi ne çıkmıştı diyet yaparken. Yani işte normal bir insan 2-3 saat de bir acıkırken sen 45 dkda bir acıkıyorsun demişti doktor harbi öyleydi. Öküz gibiydim. Bir de insülinden dolayı yağ yakımı yavaşlıyormuş sanırım. Bir ara kullandıydım ilaç düşürdüler bıraktım ama yine çıktı sanırım. Her yemekten sonra uyku gelmesi, uyanamama falan var. Yine bir kan testi yaptırayım diyorum. Şu Stubborn fat'i araştırıyorum biraz. o pdfyi alabilirim, sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 senko said: toggie said: beyler sizin yag oranınız %13-%12 falan degil. soylemeden edemeyecegim. doğrusunu nası ölçtürcez ki o aletlere ben de pek güvenmiyorum açıkcası ama tüm spor salonlarında benzer zımbırtıdan var. maalesef abi. bende olcturmustum bir salonda %3 cikti lol. en guzeli ayna. deriyi boyle cimcirir gibi cekersenizde anlasiliyor. Ornek olarak boyun bolgesindeki deri ve kalcadaki deri uzerinde deneyin kavrarsiniz olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bi kere 80 kilo oldum intihar edecektim. çok şükür dinimiz. kendinize şişkoluk kötülüğünü yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 80 kiloda ne delirmesi boyun 1.50 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yağ oranını niye ölçtürüyosunuz ki abi %1 çıksa nolcak %99 çıksa nolcak aynada ne gördüğün önemli ben ölçtürdüm geçen %18 çıktı bacağımdan koltuk altına kadar giden damar gözüküyo ama afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 zipzip said: benim de göbek ve meme etrafımda selülit var.kız mıyım neyim, iğrenç ef Yeni dogurduysan... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Alet Yag bulamadigi icin kaslari da katmis olcume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Olabilir misin haci%18 , imkan dahilinde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi işte o aletler yalan yanlış gösteriyor hep onu demeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 KehKeh said: 80 kiloda ne delirmesi boyun 1.50 mi? yoo ama tombul oluyorsun. o bile fazla geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi ben 69um gobek var dusun yani 80de ihtaarlik olmasa da rahatsiz olursun. boy 1.78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 1.86 yım 82 kiloyum rahatsız dilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar