Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Vücut Hep Sarkmış

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

20 yaşındayım. Geçen seneye kadar hep kilo aldım. Hani hiç kilo verdiğim bir dönem almadı, düzenli olarak üstüne kattım. Geçen sene 1 yılda 20'ye yakın kilo verdim diyet ile. Ama yemeyi kesmedim yani, düzenli yedim. Değişik bir diyetti. Neyse spor da yaptım bir yandan. Vücut güçlendi ama büyük bir sıkıntı var. Kollarda bacaklarda bir şey yok, alta medium giyiyorum üste XL. Göbek ve göğüs bölgesi bir türlü düzelmiyor. Öyle bir göbek var ki ben şaşırıyorum bazen. Biraz araştırdım böyle uzun süreli kilo alan insanlarda kas lifleri mi ne kopuyormuş sarkıyormuş deri. Gerçi bu kadar ağır deri mi olur anasını satıyım. Neyse özet:

-1 yıl düzenli crunch çalıştım bir boka yaramadı. Hala aynı göbek var. Bilgisi olan var mı acaba estetik bir ameliyat falan mı lazım. Belli bölgede aşırı bir yüklenme var overload oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende de var ve o bölgende kas olmaması ile alakalı değil. Uzun senelerdir şişmansan yağ ilk o bölgende toplanıyor dolayısıyla yine en son o bölgeden gitmesi gerekiyor onun için yağ oranını daha da düşürmen gerekiyor. Mesela benim 12% ye düşmeme rağmen hala göbek bölgemde var jelly gibi böyle.
Stubborn fat diyorlar buna. Merak etme bu yağlarıda yakabilirsin ama bu zamana kadar yaktığın yağlardan farklı bunlar. Antrenman temponu arttırman gerekiyor. Mesela koşmaya başlayabilirsin baya faydası oluyor.

Daha detaylı bilgi istersen Lyle McDonald ın Stubborn Fat Solution isimli pdf ini yollayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Aynı sorun bende de var ve o bölgende kas olmaması ile alakalı değil. Uzun senelerdir şişmansan yağ ilk o bölgende toplanıyor dolayısıyla yine en son o bölgeden gitmesi gerekiyor onun için yağ oranını daha da düşürmen gerekiyor. Mesela benim 12% ye düşmeme rağmen hala göbek bölgemde var jelly gibi böyle.
Stubborn fat diyorlar buna. Merak etme bu yağlarıda yakabilirsin ama bu zamana kadar yaktığın yağlardan farklı bunlar. Antrenman temponu arttırman gerekiyor. Mesela koşmaya başlayabilirsin baya faydası oluyor.

Daha detaylı bilgi istersen Lyle McDonald ın Stubborn Fat Solution isimli pdf ini yollayayım.

soris su pdf'i bana gondersene asil
benim de %13 su an yag oranim ama ayni dedigin gibi gobekten muzdaribim.
hardcore cardio da yapiyorum ama bir gelisme yok simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle bir sıkıntı vardı, insilün direnci bende yüksek mi ne çıkmıştı diyet yaparken. Yani işte normal bir insan 2-3 saat de bir acıkırken sen 45 dkda bir acıkıyorsun demişti doktor harbi öyleydi. Öküz gibiydim. Bir de insülinden dolayı yağ yakımı yavaşlıyormuş sanırım. Bir ara kullandıydım ilaç düşürdüler bıraktım ama yine çıktı sanırım. Her yemekten sonra uyku gelmesi, uyanamama falan var. Yine bir kan testi yaptırayım diyorum.

Şu Stubborn fat'i araştırıyorum biraz. o pdfyi alabilirim, sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

toggie said:

beyler sizin yag oranınız %13-%12 falan degil.
soylemeden edemeyecegim.

doğrusunu nası ölçtürcez ki
o aletlere ben de pek güvenmiyorum açıkcası ama tüm spor salonlarında benzer zımbırtıdan var.

maalesef abi. bende olcturmustum bir salonda %3 cikti lol.

en guzeli ayna.

deriyi boyle cimcirir gibi cekersenizde anlasiliyor. Ornek olarak boyun bolgesindeki deri ve kalcadaki deri uzerinde deneyin kavrarsiniz olayi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...