Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güzel top oynuyoruz çok, nazar değmesin. oyunun şöyle bi 10 dakikası saçmalıyor takım hep ama kalan sürelerde çok ezici çok baskılı nefes aldırmayan top oynuyoruz. bugün her pasa her adama baskı yaptık çok keyif aldım gerçekten.
Mesaj tarihi:
Yanalın takımları hep çok koşuyor ama 25. haftada topçular patlıyor ve takım ardarda yenilgilere başlıyor, hep böyle oldu, umarım bizim kondisyon çok pis patlamaz sezon sonuna yakın.

Şu anki oyun iyi gibi duruyor ama yine de bir beyin lazım bu takıma yoksa kördövüşüne dönüyor iş, akıllı savunan takıma karşı yürümüyor oyun bir beyin olmadan.
Baroni, Yobo, Serdar falan satılır inş devrede, Bekirlen Selçukta yanlarında verilse en güzeli ya neyse.
Mesaj tarihi:
Abi takım volkan - kuyt - caner hariç devamlı rotasyonda onlarda zamanla rotasyona girecektir. Avrupaya gitsek takım patlar olayına kesinlikle katılırdım ama futbolcu dediğin adam senede 30 maç bırakalımda oynasın ya
Mesaj tarihi:
Grast said:

Abi takım volkan - kuyt - caner hariç devamlı rotasyonda onlarda zamanla rotasyona girecektir. Avrupaya gitsek takım patlar olayına kesinlikle katılırdım ama futbolcu dediğin adam senede 30 maç bırakalımda oynasın ya

Olay 30 maç değil yalnız, Yanalın diğer takımları da Avrupaya pek gitmiyordu ama hep 25. haftada patladılar, hatta EsEste Ediz vefat etti, bilmem ne kadar etkisi vardır Yanalın aşırı bilimsel takılıp, futbolcuların limitlerini zorlamasının.
Mesaj tarihi:
abi yanal ın şimdiye kadar ki tüm takımları sezona deli gibi başlayıp sonradan patlayan takımlar.bu sefer elinde daha geniş bir kadro var iyi bir rotasyonla ligi götürürler ama yoksa daha ilk yenilgide düşüşe geçerler.takım deli gibi koşuyor rotasyona girmezlerse nereye kadar dayanıcaklar merak ediyorum.

bu yüzden boroni,serdar falan satılmaması gerekiyor bence.her ne kadar kötü oyuncu olsalarda ve her ne kadar fener avrupada oynamıyor olsada yanal ın yönettiği takımda geniş bir kadro olması gerekiyor,yoksa allah korusun kalpten gider oyuncular.olmamış şeyde değil hani.yanal ın yönettiği takımlarda 2 oyuncu hayatını kaybetti şimdiye kadar
Mesaj tarihi:
Bu isler sadece teknik direktor ike diil prof bi kondisyoner kadrosuyla oluyor. Bizim piri cok tas mesela o konuda. Gecen sene ortadaydi zaten tum sezon farkimiz.

Futbolcunun limitlerini zorlarsin da eger abartirsan bi yerden sonra belini dogrultamayacak hale gelir. Tabi profedtonel sekilde mi yoksa haldur huldur mu yapiliyor bilemeyiz, zaman gosterir.
Mesaj tarihi:
Sow da kaldırır ya, siyah adama bişey olmaz.
Ama işte sow koşmasa da sow. Koşmayınca kötü de koşunca bişeyler yapıyo olsa tamam koşsun zorlasın dersin.

Sow durur durur ceza sahasında karambolden gol çıkarır. Bi anda voleye kalkar gol atar. Koşmasa da bi problem yok.
Mesaj tarihi:
ahahaha of tartismaya bak

Aziz Yıldırım: "Daha da ileri gidiyorum. FB başkanı olursan, Fenerbahçe'yi Galatasaray'a katma fikrini hayata geçirecek misin?"
Aziz Yıldırım: "Cevap ver Mehmet Ali Aydınlar, sen Galatasaraylı mısın?"
  • Yeni Oluştur...