Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu adam bir harika yahu.

Fenerbahçe'de 4-0 kazanılan Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasının yıldızı, hat-trick yapan Moussa Sow maç sonu açıklamalarda bulundu.
Sow, maç hakkındaki düşüncelerini; "Maç çok önemliydi. Maçtan önce iyi hazırlandık. Çok iyi oynamayı düşünüyorduk ve böyle oldu. Atmamız gereken pozisyonlarda golleri attık ve netice itibarıyla 3 puanı aldık. Çok mutluyum." şeklinde konuştu.
Sow, 2 hafta üstüste yedek kalmasıyla ilgili olarak; "Türkiye'de yeni yabancı kuralı nedeniyle 6 yabancı oynayabiliyor. Hoca bir takım tercihler yaptı ve bunu kabul etmek gerekiyor. Ben kendi adıma, çalışmalarımı sürdürdüm. Eskişehir maçından sonra yine çalışmalarım devam etti. Sivas maçında yoktum, yine çalıştım. Ardından Milli takıma gittim ve burada da yoğun bir çalışmamız oldu ve elhamdülillah burada karşılığını aldım." diyerek açıkladı.
Sow, kadro dışında kaldığı süreyle ilgili olarka; "Teknik ekip çok iyi, ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bugün forma şansı bulduysam, demek ki bana güven duyuluyor. Sadece teknik ekip değil yönetim de, camia da bana güvendiği için forma şansı buldum. Teknik heyete teşekkür ediyorum bana inandığı için, tüm kulübe, yönetime, camiaya, taraftara her zaman yanımda oldukları için teşekkür ediyorum." dedi.
"YANAL İLE BAZI ŞEYLERDE ANLAŞTIK"
Moussa Sow, basın toplantısında ise şu cümleleri kullandı;
"Fenerbahçe'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Tabii ki bir kural var, yeni bir talimat var. Sivas ve Kasımpaşa maçlarında teknik direktörümüz beni düşünmedi. Sonuçta hocamızın kararıdır, saygı duymak gerekiyor. Bu şekilde ben de bunu kabullendim ve çalışmalarıma devam ettim. Konuştuk, bazı şeylerde anlaştık ve hiçbir problem kalmadı."
"Maç topunu her zaman hatıra olarak saklayacağım. Çünkü Fenerbahçe formasıyla ilk hat-trick'im. Hocamız bizden çok koşmamızı istiyor, en büyük isteği bu. 13 kilometreye çıkabilir miyim bilemiyorum ama öncelikle 11'in üstüne çıkıp, sonra bu hedefe bakmak gerekiyor."
"Her futbolcu gibi, ben de her zaman oynamak istiyorum. O anlar sıcak anlar, öyle bir davranışta bulunmamam gerekirdi. Hocamız bana bir mesaj vermek istedi. Ben de bu mesajı almış görünüyorum. Elhamdülillah bu noktaya gelmiş buluyorum."
Mesaj tarihi:
ben sahada bugün yaptıklarına ek olarak bu söylediklerinden dolayı yaptım o yorumu. bu takım alex gibi 2 maç oynatılmayınca kazan kaldıran adamları da gördü. en azından bu yedek bırakılmasından etkilenerek ne kadar hırslandığını belli etti bugün.
Mesaj tarihi:
önümüze altın tepsiyle sunuldu valla. hem hoca yok hem melo yok belki selçuk da yok. beşiktaş desen ayrı bi sıçtı sıvadı taraftarsız falan. inşallah artık durumdan faydalanabiliriz de şampiyon oluruz...
Mesaj tarihi:
aziz bey adayligini koyacakmis gene.

koydugun adayligida seni secenide fb lilikten ihrac ediyorum.

kendimi ihrac ettim zaten ama insallah secilmessin de geri donerim.

abv
  • Yeni Oluştur...