Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bu adam bir harika yahu. Fenerbahçe'de 4-0 kazanılan Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasının yıldızı, hat-trick yapan Moussa Sow maç sonu açıklamalarda bulundu. Sow, maç hakkındaki düşüncelerini; "Maç çok önemliydi. Maçtan önce iyi hazırlandık. Çok iyi oynamayı düşünüyorduk ve böyle oldu. Atmamız gereken pozisyonlarda golleri attık ve netice itibarıyla 3 puanı aldık. Çok mutluyum." şeklinde konuştu. Sow, 2 hafta üstüste yedek kalmasıyla ilgili olarak; "Türkiye'de yeni yabancı kuralı nedeniyle 6 yabancı oynayabiliyor. Hoca bir takım tercihler yaptı ve bunu kabul etmek gerekiyor. Ben kendi adıma, çalışmalarımı sürdürdüm. Eskişehir maçından sonra yine çalışmalarım devam etti. Sivas maçında yoktum, yine çalıştım. Ardından Milli takıma gittim ve burada da yoğun bir çalışmamız oldu ve elhamdülillah burada karşılığını aldım." diyerek açıkladı. Sow, kadro dışında kaldığı süreyle ilgili olarka; "Teknik ekip çok iyi, ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bugün forma şansı bulduysam, demek ki bana güven duyuluyor. Sadece teknik ekip değil yönetim de, camia da bana güvendiği için forma şansı buldum. Teknik heyete teşekkür ediyorum bana inandığı için, tüm kulübe, yönetime, camiaya, taraftara her zaman yanımda oldukları için teşekkür ediyorum." dedi. "YANAL İLE BAZI ŞEYLERDE ANLAŞTIK" Moussa Sow, basın toplantısında ise şu cümleleri kullandı; "Fenerbahçe'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Tabii ki bir kural var, yeni bir talimat var. Sivas ve Kasımpaşa maçlarında teknik direktörümüz beni düşünmedi. Sonuçta hocamızın kararıdır, saygı duymak gerekiyor. Bu şekilde ben de bunu kabullendim ve çalışmalarıma devam ettim. Konuştuk, bazı şeylerde anlaştık ve hiçbir problem kalmadı." "Maç topunu her zaman hatıra olarak saklayacağım. Çünkü Fenerbahçe formasıyla ilk hat-trick'im. Hocamız bizden çok koşmamızı istiyor, en büyük isteği bu. 13 kilometreye çıkabilir miyim bilemiyorum ama öncelikle 11'in üstüne çıkıp, sonra bu hedefe bakmak gerekiyor." "Her futbolcu gibi, ben de her zaman oynamak istiyorum. O anlar sıcak anlar, öyle bir davranışta bulunmamam gerekirdi. Hocamız bana bir mesaj vermek istedi. Ben de bu mesajı almış görünüyorum. Elhamdülillah bu noktaya gelmiş buluyorum."
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi adam ne demiski. duz yorum. ne diycekti yanalın ... beni kenarda oturttu oc mu dicekti.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 elhamdülillah sayısının fazlalığından etkilenmiştir.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 hocanin gotunun giliyig da dememis ama, emre/volkan/baroni olsa oyle derdi.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ben sahada bugün yaptıklarına ek olarak bu söylediklerinden dolayı yaptım o yorumu. bu takım alex gibi 2 maç oynatılmayınca kazan kaldıran adamları da gördü. en azından bu yedek bırakılmasından etkilenerek ne kadar hırslandığını belli etti bugün.
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sow adam ya hiç gitmesin bizde bıraksın.
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 fenerli arkadaşlar, elazıg maçında tribünlerinizi gördüm çok seviyorum sizi, kardeşimsiniz.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 lan ağız tadiyle Lİ DER yazamıyoruz maç tatil oldu diye. vay anasını.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Yaz ya, uzun zaman oldu özlemişsinizdir :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 averajladır o eze eze değildir. edit: ki onu bile olamamış henüz bizim maçın resmi sonucu çıkmadığı için.
benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0bkRQ74at6M
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tüylerim diken diken... yüreklerinize sağlık!
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Yönetim Canerin parasını yıllık 650bin dolardan 1.3m euroya çıkaracakmış, ulan hele bi durun bakalım bu performans devam edecekmi bikaç ay vs alla alla
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=0bkRQ74at6M Şu da çok iyiymiş, helal olsun
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bjk 'ya büyük ceza,gs de terimin kovulması.ulan iki üç maç daha kaybetmezsek bu sene kesin şampiyon oluruZ.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 önümüze altın tepsiyle sunuldu valla. hem hoca yok hem melo yok belki selçuk da yok. beşiktaş desen ayrı bi sıçtı sıvadı taraftarsız falan. inşallah artık durumdan faydalanabiliriz de şampiyon oluruz...
Grast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 26 Ekimde işallah yönetim değişecek. Bunun reaksiyonları bizide sıkıntıya sokabilir.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Puan farkı olursa o döneme kadar, Aziz kesin tekrar adaylığını koyar.
Grast Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Aziz'in bizzat aday olacağını hiç sanmıyorum ama elbet bir maşası olacaktır aday.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=0bkRQ74at6M Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz. seviyom lan sizi okul açık & sol açık
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi çok güzel valla ya Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya,
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 aziz bey adayligini koyacakmis gene. koydugun adayligida seni secenide fb lilikten ihrac ediyorum. kendimi ihrac ettim zaten ama insallah secilmessin de geri donerim. abv
Öne çıkan mesajlar