Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teklif gelmemiştir ki hiç birine, baroniye teklif var diyolardı roma falan ama bişi çıkmadı herhalde. şu kadlecin niye alındığıyla ilgili zaten herhalde azizin bile fikri yoktur ne işi var abi o adamın takımda acaba hangi menejerin kazığı
Mesaj tarihi:
Caner böyle oynarsa hiç gerek yok fakat elde sadece Hasan Ali olunca ve yetersiz gelince normaldi sol bek almak sezon başı, stoper özelliği de var. Ama geniş kadroya ihtiyacı yok şu aşamada, Ersun net demiş zaten sadece lig var ilk 11'le fazla oynamayacağım diye. Zor çoğu oyuncunun forma görmesi

Kadlec yine bir Alman takımına 1-2 milyona satılır, Baroni Brezilya'ya döner, Yobo da Premier lige yeni çıkmış bir takıma gider veteran stoper olarak devre arasında
Mesaj tarihi:
said:
Sarı-lacivertlilerde dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun bugün yapılan kontrollerinde sağ ayak altadelesinde kısmi yırtık tespit edildiği, futbolcunun tedavisine başlandığı belirtildi.

İyice bitti galiba Emre, Madrid'ten civa gibi döndüydü ama 6 aydır bi var bi yok zaten sakatlığı müzmin adamın.
Mesaj tarihi:
Emrenin artık AMCye geçmesi lazım ya, şu müzmin haliylen ve yaşıylan hala ortada savaşmaya kalkınca 30 dakkada gidiyor kasık.
Alayından teknik ve oyun görüşü yüksek oysa ki, Holmen Baroni Alper Salih falan rakibi olamaz önde.
Mesaj tarihi:
Azizin geçende yaptığı basın toplantısı
http://www.youtube.com/watch?v=HxjIOEqyq8Q

Valla utanıyorum artık kulübün halinden, hala laf kalabalığı hala açıklayacam edecem, siz bi araştırın bulamazsanız ben açıklayacam, gelin aha bu klasörlerden açıklayacam bla blabla, ulan peki kim yaptı sana bu komployu açıkla diyorlar hala bırak onu gel bak maç maç klasörlerden anlatayım diyor saçmalayıp kıvırıyor. Bant kayıtları yok nerde diyordu sadece dökümler var diyordu, onun da olduğunu dün Ahmet Çakar açıkladı, mahkemede dinlettiler dedi, bizimki hala kayıt yok sadece fezlekeylen karar verildi cart curt ediyor

Aday olcakmısın diyorlar sanane ben o sabah gelir aday olurum ya da olmam diyor, ulan o zaman ne bok yemeye bu toplantıyı yaptın herşeyin yalan dolan abv
yine bunu seçecekler gibi duruyor, eğer bu seçilerse BJKyı destekleyecem valla defolana kadar yeter artık
Mesaj tarihi:
aziz,maa'nın ölen oğlunun kastederek 'manevi çöküntüdeydi o yüzden voleybolu ona verdik' diye ölen evladı üzerinden siyaset yapmış,ben duymamıştım,ne kadar alçak bir ahlaksız bir herif bu ya nerden dadandı başımıza.

edit:voleybol şubesinin başına geçtiğinde oğlu hayattaymış.
Mesaj tarihi:
Fenerliler niye bu adamı sevmiyor ben anlamadım yahu, bana doğrucu gibi geliyor. Adamın dediği gibi alt yapısını o sene hazırladığı (süper final felan) lig varken 1 sene ve -9 puan ceza verilseydi bu iş buralara gelmezdi sanırım.
Mesaj tarihi:
Sow 13km yüzünden oynayamıyor ama rekor 11.6km ile Ferdiye ait o zaman bu 13km olayını nereden uydurdu bu Ersun? Emenikeye bakıyorsun hiç bişey yapmıyor ama kaç maçtır ilk11 çıkıyor, üstüne bir de İsaksonu gaspetti golden sonra sdf
Mesaj tarihi:
Türkiye Kupası maçlarına A2 takımının çıkacağı açıklanmış, sadece lige konsantre olunacakmışmış, ulan sanki her hafta kupa maçı var zaten Avrupada da yokuz, saçmasapan bir başkanlan sürünüyoruz işte
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Sow 13km yüzünden oynayamıyor ama rekor 11.6km ile Ferdiye ait o zaman bu 13km olayını nereden uydurdu bu Ersun? Emenikeye bakıyorsun hiç bişey yapmıyor ama kaç maçtır ilk11 çıkıyor, üstüne bir de İsaksonu gaspetti golden sonra sdf

12 üstü yapan çokta 13 görmedim ben türkiye liginde. rekor 116.7yle bşeiktaşın sanırım
  • Yeni Oluştur...