Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Baroni, Yobo, Kadlec gidecek denilmiş, iyi hoşta jeton köşeli herhalde transfer dönemi boyunca kafalar nerdeydi
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 teklif gelmemiştir ki hiç birine, baroniye teklif var diyolardı roma falan ama bişi çıkmadı herhalde. şu kadlecin niye alındığıyla ilgili zaten herhalde azizin bile fikri yoktur ne işi var abi o adamın takımda acaba hangi menejerin kazığı
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Caner böyle oynarsa hiç gerek yok fakat elde sadece Hasan Ali olunca ve yetersiz gelince normaldi sol bek almak sezon başı, stoper özelliği de var. Ama geniş kadroya ihtiyacı yok şu aşamada, Ersun net demiş zaten sadece lig var ilk 11'le fazla oynamayacağım diye. Zor çoğu oyuncunun forma görmesi Kadlec yine bir Alman takımına 1-2 milyona satılır, Baroni Brezilya'ya döner, Yobo da Premier lige yeni çıkmış bir takıma gider veteran stoper olarak devre arasında
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 said: Sarı-lacivertlilerde dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun bugün yapılan kontrollerinde sağ ayak altadelesinde kısmi yırtık tespit edildiği, futbolcunun tedavisine başlandığı belirtildi. İyice bitti galiba Emre, Madrid'ten civa gibi döndüydü ama 6 aydır bi var bi yok zaten sakatlığı müzmin adamın.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ceza mı kestiler buna noldu. anlamadım. madrid'den geldiğinde zımba gibiydi adam. çürüdü resmen
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 beter olsun şerefsiz iyice tiksindirdi kendinden
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Emrenin artık AMCye geçmesi lazım ya, şu müzmin haliylen ve yaşıylan hala ortada savaşmaya kalkınca 30 dakkada gidiyor kasık. Alayından teknik ve oyun görüşü yüksek oysa ki, Holmen Baroni Alper Salih falan rakibi olamaz önde.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Theridone said: ceza mı kestiler buna noldu. anlamadım. madrid'den geldiğinde zımba gibiydi adam. çürüdü resmen size nazar değdi http://www.youtube.com/watch?v=AfESsOmwjOA
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Alves milli maçta Neymara dirsek atmış Bernardın çüküne basmış, ama kırmızı görmeden yırtmış sdf mimleniyor iyice derbilerde işimiz zor
Cons Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 her maç yapıyo ya yerdeki adama basma şeyini salzburga bile yaptı mınaki
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Azizin geçende yaptığı basın toplantısı http://www.youtube.com/watch?v=HxjIOEqyq8Q Valla utanıyorum artık kulübün halinden, hala laf kalabalığı hala açıklayacam edecem, siz bi araştırın bulamazsanız ben açıklayacam, gelin aha bu klasörlerden açıklayacam bla blabla, ulan peki kim yaptı sana bu komployu açıkla diyorlar hala bırak onu gel bak maç maç klasörlerden anlatayım diyor saçmalayıp kıvırıyor. Bant kayıtları yok nerde diyordu sadece dökümler var diyordu, onun da olduğunu dün Ahmet Çakar açıkladı, mahkemede dinlettiler dedi, bizimki hala kayıt yok sadece fezlekeylen karar verildi cart curt ediyor Aday olcakmısın diyorlar sanane ben o sabah gelir aday olurum ya da olmam diyor, ulan o zaman ne bok yemeye bu toplantıyı yaptın herşeyin yalan dolan abv yine bunu seçecekler gibi duruyor, eğer bu seçilerse BJKyı destekleyecem valla defolana kadar yeter artık
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Baroni nin gerçek adı: Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yuh,askerde nasıl tekmil veriyordur acaba. Cristian Mark Junio.... tamam lan tamam anladık
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Selçuk Şahin in değerini anlamıştır umarım herkes!
benjani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 MAA basın toplantısı yapıyor, ntv spor'da.başkanlığa aday değilmiş.zihniyet değişmezse, aday olabilirmiş.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 aziz,maa'nın ölen oğlunun kastederek 'manevi çöküntüdeydi o yüzden voleybolu ona verdik' diye ölen evladı üzerinden siyaset yapmış,ben duymamıştım,ne kadar alçak bir ahlaksız bir herif bu ya nerden dadandı başımıza. edit:voleybol şubesinin başına geçtiğinde oğlu hayattaymış.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Fenerliler niye bu adamı sevmiyor ben anlamadım yahu, bana doğrucu gibi geliyor. Adamın dediği gibi alt yapısını o sene hazırladığı (süper final felan) lig varken 1 sene ve -9 puan ceza verilseydi bu iş buralara gelmezdi sanırım.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bu adamın da geçmişi temiz sayılmaz ama :p Acıbadem'i nasıl buralara getirdiğini anlatmıştı birileri, hiç hoş değil.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Sow 13km yüzünden oynayamıyor ama rekor 11.6km ile Ferdiye ait o zaman bu 13km olayını nereden uydurdu bu Ersun? Emenikeye bakıyorsun hiç bişey yapmıyor ama kaç maçtır ilk11 çıkıyor, üstüne bir de İsaksonu gaspetti golden sonra sdf
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 sow 13km yüzünden oynamıyor ersun yanalın lafı değil ki, medyanın lafı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Türkiye Kupası maçlarına A2 takımının çıkacağı açıklanmış, sadece lige konsantre olunacakmışmış, ulan sanki her hafta kupa maçı var zaten Avrupada da yokuz, saçmasapan bir başkanlan sürünüyoruz işte
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Final ve Derbi maçlarda ne olacak A2 mi çıkacak ? Böyle iddaalı açıklamar yapıp geri adım atmalar oluyor genelde ? BJK de dellenmişti bir ara paf takım dediler ama işin ucu öyle olmadı.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sow 13km yüzünden oynayamıyor ama rekor 11.6km ile Ferdiye ait o zaman bu 13km olayını nereden uydurdu bu Ersun? Emenikeye bakıyorsun hiç bişey yapmıyor ama kaç maçtır ilk11 çıkıyor, üstüne bir de İsaksonu gaspetti golden sonra sdf 12 üstü yapan çokta 13 görmedim ben türkiye liginde. rekor 116.7yle bşeiktaşın sanırım
Öne çıkan mesajlar