tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Arkadaşlar, 1 seneye yakın pek aktif olmasam da üyeyim. Artık daha aktif olmaya karar verdim. Kendimden bahsedecek olursam; -Yazılım müh.üm. -6 seneye yakın WoW tecrübem var. -Siyaset, spor, teknoloji, oyunlar, sinema vs herşey ilgi alanıma girer. -Heteroseksüel bir erkeğim. Önceleri işimi görmek, aradığımı bulup çıkmak şeklinde bir yaklaşımım vardı patiye karşı fakat artık aktif olarak da paylaşımda bulunmayı düşünüyorum. Ama aklıma takılan, sormak istediğim sorular var. -Forum'un geçmişi neye dayanıyor, mmorpg guild forumundan bu noktaya gelinmiş gibi bir havası var -Paticik , pati ismi nereden geliyor, gayimsi bir çağrışım yapıyor, aslı astarı varmıdır :) -Gözlemlediğim kadarıyla arkadaşlıklar çok eskiye dayanıyor. Sanki 18 yaşından beri yapılan oyun arkadaşlıklarıyla 10 sene boyunca hepbirlikte oyun oynayarak büyüyüp olgunlaşılmış gibi. -Resmi olmasada, uyulmasına dikkat ettiğiniz sözlü kurallar yada jargon varmıdır.(Gülmek :) yasak sanırım sdfsdf mi?) Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 said: -Heteroseksüel bir erkeğim. KSDJFFHKDJfhskjf Alıntıla
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ad3m said: said: -Heteroseksüel bir erkeğim. KSDJFFHKDJfhskjf Forum adı paticik olunda insan kıllanıyor Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Aktifim demis. Gulucuge odaklan... Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hosgeldin otelin varmi? zira her pati üyesinin oteli var. Alıntıla
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 gülmüyoruz çünkü çok cooluz Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Lan şu paticik ve gay çağrışımına hala anlam veremeyen tek adam ben miyim? pipicik falan olsa neyse ama paticik ne alaka lan? Alıntıla
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 said: artık daha aktifim diyelim. katibimi çağırın Alıntıla
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Havuzum var olmaz mı Alıntıla
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ad3m said: Lan şu paticik ve gay çağrışımına hala anlam veremeyen tek adam ben miyim? pipicik falan olsa neyse ama paticik ne alaka lan? Anket açılsın, kime ne çağrıştırıyor, yalnız mısın değilmisin görelim derim ;) Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 tambjk said: -Paticik , pati ismi nereden geliyor, gayimsi bir çağrışım yapıyor, aslı astarı varmıdır :) homofobikleri kovmak için. arada nasıl girdiyse bir iki kişi girmiş işte. tamamen kaslı popomdan uydurdum Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 tambjk said: ad3m said: Lan şu paticik ve gay çağrışımına hala anlam veremeyen tek adam ben miyim? pipicik falan olsa neyse ama paticik ne alaka lan? Anket açılsın, kime ne çağrıştırıyor, yalnız mısın değilmisin görelim derim ;) Paticik ve ankete göre değerlendirme? Yanlış yerdesin dostum sdf Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 simdi herkes baslik acmaya baslar ben aktifim ben pasifim diye Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ultima online forumundan siyaset meydanına dönüşüverdi nasıl oldu anlamadım asdf Alıntıla
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ad3m said: tambjk said: ad3m said: Lan şu paticik ve gay çağrışımına hala anlam veremeyen tek adam ben miyim? pipicik falan olsa neyse ama paticik ne alaka lan? Anket açılsın, kime ne çağrıştırıyor, yalnız mısın değilmisin görelim derim ;) Paticik ve ankete göre değerlendirme? Yanlış yerdesin dostum sdf Amaç değerlendirme ve hüküm verme değil, sadece istatistik. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?62,7050166,page=1 Al istatistik sana Alıntıla
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paticik'i ben 3 sene önce petarkadaş gibi bir site zannediyordum. En son denk geldim baktım MMORPG falan var dedim ne alaka pet sitesi değil miydi burası derken üye oldum. Hoş geldin bu arada Alıntıla
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 elesso said: ultima online forumundan siyaset meydanına dönüşüverdi nasıl oldu anlamadım asdf Oyun oynamak asosyallik, bağımlılık, afyon gibi görülsede, özellikle kaliteli mmorpg oynayarak büyüyen neslin diğerlerine göre toplumsal olaylara karşı çok daha bilinçli, ne istediğini bilip kendini keşfetmiş, oynamayanlara göre çok daha sosyal ve çokyönlü, özgürlükçü olduğunu düşünüyorum. Bu nesil büyüyünce de siyaset kaçınılmaz oluyor :) Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/480504_179775358868677_843253226_a.jpg Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 nickine baktığımda eylül sonuna doğru futbol bölümünden banlanıcak mışsın gibi geliyo. hoşgeldin. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.