Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gimli Mousla Adam Çizerse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Böyle bisey olur. Cok eski bir cizimim ama, yine bu tarz biseyler denemek istiyorum. Tavsiyelerle baslayabilirim ise[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Arastirdim zamaninda o padleri. Ama hesapli olan bana yakisacak bi tane bulamadim. Fiyatlar ya cok fazla yada kalitesizligini gösterecek kadar az.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
bu resmi daha önce yorumlamış biri olarak sana bi kelime söylicem, gerisini sana bırakıorum :P

"airbrush"[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
Acaba senin kullandığın gibi bi tablet kaç paradır?, avantajları nedir? dezavantajları nedir. Ben öle bişiy almayı düşünüyodum ama arastırmadım fazla , aslına tasarım yaparken çok işime yaraya bilir. Bende tasarımla uğrasıyorum :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..
forum yeri ; gaz yeri. :D

------------Blind Guardian--------------
Mesaj tarihi:
hm anime gen tr rehberi ha :p

Dersleri yazdırdım, aralarına renkli a4 robotech posterleri bastırdım, her ders arasına 2-3 poster, ilk posterler hep renkli, ünite aralarını belirliyor.
Bir de gittim cilt yaptırdım tellisinden iyi oldu :)[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
pahalıymış yaws :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
  • Yeni Oluştur...