Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Malta'ya tatile gidicem. Schengen vizesini Almanya'dan alsam ama Malta'da kullansam sıkıntı olur mu ? Vizeyi Ticari alıcam birde (ref. mektubu o yönde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 once aldigin ulkeye girdigin surece sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yok işte almanya'ya hiç gitmeyebilirim ^^ ilk almanya'ya gitmiyeceğim kesin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sorun olur, kapidan cevirebilirler, dahasi almanyadan bir sonraki turistik vizeni alamaya bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 malta'da sorun çıkacağını sanmıyorum, kafası rahat insanlar FAKAT türklerden inanılmaz nefret ediyorlar, belki ondan sorun çıkabilir hehe. osmanlı müzeleri var yüzyıllarca nasıl silktiğimize ve işkence ettiğimize dair hehe. kızlarındaki hivequeen body structure'a dikkat et gidince asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ya ben otel'de kalmıycam arkadaşımın eniştesinin annesinin evinde kalıcam. ^^ Tam 1 ay sonra gidicem Malta'ya. Otel de kalmıyosan davet mektubu yani sana referans olucak kisinin bilgileri lazım ama okadar detay var ki. Noter tastikli fln. off off yetişmez bile belki vize http://www.maltavac-tr.com/turkish/pdf/invitation_letter_format.pdf Çakma otel rezervasyonu yapsam da (otel rez. oldumu gerek kalmıyor böyle ref. zamanzıngolarına ) gitsem olur değil mi ? En en kötü parasını öderim hostel'in kalmam daha iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yap booking.comdan iptal edilebilir bi rezervasyon git. vizen gelince iptal edersin. en az 7 8 kez yaptım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 acentaya danış tanıdık, rezervasyon yapıp ödemeyi yapmıyorlar o belgeyle başvuruyosun sonra iptal ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Aiko said: yap booking.comdan iptal edilebilir bi rezervasyon git. vizen gelince iptal edersin. en az 7 8 kez yaptım ;) simdi yapiyorum rez. ^^ yarın sigorta yapıp vizeye basvurcam. inş sorun cıkmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Booking.com rez. kredi kartı istiyor ya. Filtre var mı istemeyen otelleri listelesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Maltayı arayıp sor; iş gereği Almanya'dan ticari vizem var ama oraya ne zaman gideceğim belli değil, Malta'ya turistik ziyarete gelmek istiyorum yeni vize almam gerekir mi de. Schengen üstüne Schengen vermiceklerdir, buyur gel derler, için rahat olur giderken. Yoksa ben olsam düşünmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Masticore said: Booking.com rez. kredi kartı istiyor ya. Filtre var mı istemeyen otelleri listelesin ? onu teyit amaçlı istiyor. para fln çekmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yaptırdığın rezervasyona dikkat et, parayı beklemeye alabilirler gelmediğin gün çat diye çekerler. iptal seçeneği olan bir şey bulman gerek bir de kötü tesisler booking'i çok kötü kullanıyor umrunda olmaz yani ben thailand'da soru yaşadım öyle. tesise rezervasyon yaptım, taksiye bindim gittim, adam 6 aydır ben rezervasyon kabul etmiyorum ne halin varsa gör dedi kapıda booking'i aradım "napak gardaş" dediler. mikinde değil kimsenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 xaty said: Maltayı arayıp sor; iş gereği Almanya'dan ticari vizem var ama oraya ne zaman gideceğim belli değil, Malta'ya turistik ziyarete gelmek istiyorum yeni vize almam gerekir mi de. Schengen üstüne Schengen vermiceklerdir, buyur gel derler, için rahat olur giderken. Yoksa ben olsam düşünmem bile. buyur gel demezler öyle dersem schengen almanya'dan ne zaman alırsan o zaman başlar vizen ^^ diyecektir ki sen zaten şu tarih'te rezervasyonlarını yapmıssın almanya'ya.. gidiyosun bu tarihte işin ne malta'da. Belki iptal oldu gitmiycem almanya'ya dersem olabilir ama neyse malta'dan turistik başvurcam pazartesi, bakıcaz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 6 ay vize aldım bu arada.İyimi kötümü yoksa fix öyle mi veriyorlar turist vizesiyle bilmiyorum. Bu cocukken aldıgım schengen'i saymazsak 2. schengen'im. İlkin de 1 ay vermişlerdi sadece. mutlaka gidin diyeceğiniz bir yer var mı malta'da ? blue grotto,blue lagoon(comino'da belki gitmem oraya uzak),malta kalesi, 1 günümü gozo da harcarım orada dwejra bay,Azure Window var oraya mutlaka giderim baska da bilmiyorum. Gece kulübü var mı önericeginiz ? st julians'daymış coğu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Malta'da 2 ay kaldım. Paceville var gece klüpleriyle dolu zaten uzun bi cadde. ordaki barların çoğu kalitedir.Fuego var latin ayağı takılıolar,Havana var biraz daha çıstak çıstak.bide striptiz barlar var,muamelesi de güzel :d 30 euro'dan kadın beni tatlı bulunca 10euro'ya kucak dansı yaptıydı odada sağolsun :d malta iyidir. Meliha Bay plajına gitmeni öneririm denizi falan hoş diğer taraflara göre. zaten adanın bi ucundan bi ucuna otobüsle 2 saate falan gidiosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mdina'yı mutlaka gez, GOZO'da at eti ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar