Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malta Vizesi (Schengen )

Masticore

Öne çıkan mesajlar

ya ben otel'de kalmıycam arkadaşımın eniştesinin annesinin evinde kalıcam. ^^

Tam 1 ay sonra gidicem Malta'ya. Otel de kalmıyosan davet mektubu yani sana referans olucak kisinin bilgileri lazım ama okadar detay var ki. Noter tastikli fln. off off yetişmez bile belki vize

http://www.maltavac-tr.com/turkish/pdf/invitation_letter_format.pdf

Çakma otel rezervasyonu yapsam da (otel rez. oldumu gerek kalmıyor böyle ref. zamanzıngolarına ) gitsem olur değil mi ?

En en kötü parasını öderim hostel'in kalmam daha iyi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Maltayı arayıp sor; iş gereği Almanya'dan ticari vizem var ama oraya ne zaman gideceğim belli değil, Malta'ya turistik ziyarete gelmek istiyorum yeni vize almam gerekir mi de. Schengen üstüne Schengen vermiceklerdir, buyur gel derler, için rahat olur giderken. Yoksa ben olsam düşünmem bile.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptırdığın rezervasyona dikkat et, parayı beklemeye alabilirler gelmediğin gün çat diye çekerler. iptal seçeneği olan bir şey bulman gerek bir de kötü tesisler booking'i çok kötü kullanıyor umrunda olmaz yani ben thailand'da soru yaşadım öyle. tesise rezervasyon yaptım, taksiye bindim gittim, adam 6 aydır ben rezervasyon kabul etmiyorum ne halin varsa gör dedi kapıda booking'i aradım "napak gardaş" dediler. mikinde değil kimsenin.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Maltayı arayıp sor; iş gereği Almanya'dan ticari vizem var ama oraya ne zaman gideceğim belli değil, Malta'ya turistik ziyarete gelmek istiyorum yeni vize almam gerekir mi de. Schengen üstüne Schengen vermiceklerdir, buyur gel derler, için rahat olur giderken. Yoksa ben olsam düşünmem bile.

buyur gel demezler öyle dersem schengen almanya'dan ne zaman alırsan o zaman başlar vizen ^^ diyecektir ki sen zaten şu tarih'te rezervasyonlarını yapmıssın almanya'ya.. gidiyosun bu tarihte işin ne malta'da.

Belki iptal oldu gitmiycem almanya'ya dersem olabilir ama neyse malta'dan turistik başvurcam pazartesi, bakıcaz artık...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
6 ay vize aldım bu arada.İyimi kötümü yoksa fix öyle mi veriyorlar turist vizesiyle bilmiyorum. Bu cocukken aldıgım schengen'i saymazsak 2. schengen'im. İlkin de 1 ay vermişlerdi sadece.

mutlaka gidin diyeceğiniz bir yer var mı malta'da ?

blue grotto,blue lagoon(comino'da belki gitmem oraya uzak),malta kalesi, 1 günümü gozo da harcarım orada dwejra bay,Azure Window var oraya mutlaka giderim baska da bilmiyorum.

Gece kulübü var mı önericeginiz ? st julians'daymış coğu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Malta'da 2 ay kaldım. Paceville var gece klüpleriyle dolu zaten uzun bi cadde. ordaki barların çoğu kalitedir.Fuego var latin ayağı takılıolar,Havana var biraz daha çıstak çıstak.bide striptiz barlar var,muamelesi de güzel :d 30 euro'dan kadın beni tatlı bulunca 10euro'ya kucak dansı yaptıydı odada sağolsun :d

malta iyidir. Meliha Bay plajına gitmeni öneririm denizi falan hoş diğer taraflara göre.

zaten adanın bi ucundan bi ucuna otobüsle 2 saate falan gidiosun yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...