Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar şurdan yürüyim gideyim dedim de binbir çeşit yatak var arkadaş 90 190 alcam ha normal standart parasıda 300 400 arası bişey olsun öyle uçmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Seks filan olunca zor oluyo o yataklar En azindan 1.5 kisilik filan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yer yok ailemle kalıyorum seksi bu yatakta yapamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 asıl su visco bilmem ne yataklarda zor oluyor seks, hani köpük gibi olanlarda. gömülüp kalıyorsun yatağa, etki oluyor ama tepki yok, hatta hatun gittikçe daha çok gömülüyor yatağa. zaten sırtında arıza olanlar falan için sanırım, sırtı sakat adamın ne işi var seksle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 zaten 300-400 demiş, visco'nun anca yastığını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Erkek adamin asil seksle ne isi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hakkaten he visko 300-400e hayal Burda 400€ indirimle dandiginden 400€'ya bulduydum ben anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Almadim ama belim sakat degil. Kendi seksimi kendim yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 700'den felan başlıo viscolar, yastığına 100 verdim lan ama huzur tabi. ha bide 700'den başlayanların adı visco asıl güzel bi tane için 1-2 vericen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Geçen 2x2 tempurda indirim vardı 3440 liraydı. 2 de yastık verirseniz alcam dedim, iyiki vermediler sdşlıkhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Esya alacagimda onceliklerim direk olarak yatak ve sandalye. Gerisi teferruat. Kendin yaptirirsan daha ucuza geliyo galiba bi de onu dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Visco biraz riskli iş. Herkese tam uymuyor, ve çok pahalı. Ucuza satan yere çok güvenme, omurganı eline verir o ucuz visco. Bende Bluestar var, kampanyası vardı 2 ay önce, ucuza kaptım, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 visco düşünemiyorum zaten ben sert yatak seviyorum sertle yumuşak arası yastıklarına bile alışamadım gitti aldım 100 liraya yastık bi işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 IKEA dan filan alma yatagi, Istikbal iyidir bazali filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 salona şu ikeanın açılıp yatan olan koltuklarından aldım çok rahat ya daha odama gidip yattığım nadir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 İstikbal, Merinos vs bakacaksın uygun fiyat ve idare edecek kalite istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Altın yatak tavsiye ederim istinyeparkta var şubesi.. orda yaylı ve lateks karışımı yataklar var onları dene istersen ama pahalıdır biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 koçtaş'tan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Aynen visco ile seks işi yaş. Azcık yay gıcırdayacak, komşular duyacak arkadaş. http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar/sleepwell-energy-yatak aldım ben 160 lığından. Gayet memnunum. Viscojel pedi var. sadece. Orta sertlikte, içe gömülmüyor. Bel rahatsızlığı olanlar için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 İş yatağa gelsin Viscodada hallolur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 en güzel yatak sevdiğin insanla girdiğin yataktır evlat. offff bunu kesin söylücem yaşlanınca insanlara . sırf bu lafı söylemek için bi kucak sakal bırakıcam. bembeyaz sakallarım olucak. sesim falan kalınlaşır. çok karizma olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ya bende tempur almayı düşünüyorum da bir tempur mağazasına gitsek şöyle bi deneme sürüşü yaptırıyorlar mı 5 dk falan? 3k verip uyuyamamak da var işin içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 EKİZ YATAK dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Yatak almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım. Kafamdaki fiyat aralığı 1000-1500 TL. Normalde 1500'e çıkmayı pek düşünmüyorum ama bazen 2000 küsür liralık yataklar indirimle 1500'e düşebiliyor. O şekilde düşünebilirim. Onun dışında 1000 TL çevresinde düşünüyorum. Kullandığınız ve memnun kaldığınız yataklarınızı öğrenebilir miyim? Tabi aynı şekilde memnun kalmadığınız varsa onu da yazın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 yatsan switzerland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar