Tori Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 +124234423423235 wannabe herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bir bakıma haklı ama domuz'un da pastırması olduğunu bilmeyecek kadar cahil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ya muhafazakar arkadaşa yurtdışında Mcdonalds tan yedim, beef idi dedim, bu sefer de "ama domuzla aynı yerde pişiriyorlar" ile geldi bana. Pişirme nedir, denatüre olmuş domuz proteini halen domuz proteini midir, böyle bir lecture verecektim ama vazcaydım. Some people just want to believe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 "domuz kestikleri bicakla kesiyolar" var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Votkanın içinede alkol koyuolardır allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bacon kotu abi bildigin, les gibi yagli Beef bacon yiyin ama bulabilirseniz, muhtesem leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yaglı olması guzelligi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yav said: bir bakıma haklı ama domuz'un da pastırması olduğunu bilmeyecek kadar cahil sdf What? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 birşeyi popüler diye yemek ne kadar saçmaysa, sırf popüler diye sevip de yememek o kadar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bu muymuş itiraf? Ben de hamburgerlerin içine işiyoz sıçıyoz falan diyecek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Müslümanlar bilmedikleri için çalışanlar da müslüman olmadığı için sorun yok. win - win Bu arada domus pastırması yemedim ancak öyle ağır bir kokusu olsa illa ki tepki çekerdi zaten hayatında domuz eti görmemiş biri bunun domuz pastırması olduğunu nereden anlayabilir ki? http://stmedia.startribune.com/images/900*599/1bacon0929.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abi domuzun ağır bi tadı yada kokusu yok anlamazsın bile tavuk diye kakalasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Dana pastirmasi daha kirmizi olur, pastirma gormus adamvamlar onda bi gariplik oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kim açıp bakacak burgera ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 çiğ bacon baya kokuyor da, pişince mmmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JPTCchtRT4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 valla ben irl ne bacon gördüm ne domuz eti ama epic meal team sağ olsun bana iyicene tanıttılar baconı. <3 gaybaconstrips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 mulgear6 said: abi domuzun ağır bi tadı yada kokusu yok anlamazsın bile tavuk diye kakalasalar sen alıştığından öyle geliyodur baya farklı bir kokusu var domuzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 canliyken kokladiysan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sen zaten mulgear'den de önce alışmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar