felixxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Evde kullandığım internet explorer'ın hiç history tutmasını istemiyorum..Çünkü evde offline benim haberim olmadan e maillerimi okuyanlar var.. Tools'tan days to keep history'i 0 yapıyorum ama yine de tutuyo.Şimdilik sadece toolbardan kaldırdım.ama bulur o yine.. Internet explorer'ın hiç kayıt almaması mümkün mü acaba? thanx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Historyden mail okumak???[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 avant browser gibi IE yi temel alıp kullanan bi browser yükleyebilirsin yanlız tutmamasını sağlamıyor ancak her browser ı kapadığında history i silmesini sağlayabiliyorsun.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 saolun..şimdilik her bilgisayar başından kalkışımda clear history yapıorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 arcane nin dediği gibi avant browser kullanabilirsin..[signature][hline]the end... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 tamam iyi de artık pc'me başka bi program yüklemek istemiorum..Belki registry'de böyle ayarlar vardır.. tips-tricks sitelerini araştırıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 divx vcd falan gibi opsiyonlar var =P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 08 Aralık 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 şimdi böyle işlerde üşengeçlik olmaz. maillerin okunmasın istiyosan silmeye devam her çıkışta.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ha bir de sana spysweeper yüklemeni öneriyorum. aman biri spy mpy yüklemiştir, korunmak da lazım.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 iide historyden e-mail adresine nası giriolar şifreni bilmemleri lazım bililarsa deiştir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben ne keylogger'larla karşılaştım.bunları aştım artık..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bilgisyar basindan ayrilirken sil cookieleri :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar