Zed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 aldığım süper istihbarata göre faslı bi temizlikçi kadın "du şu kablonun da altını alıveriyim" diye kabloyu kaldırınca kablo kopmuş, halletmeye çalışıyolarmış. ayrıca kadın işten çıkarılmış, içiniz rahat olsun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Zed, 22 May 2003 14:16 tarihinde demiş ki: aldığım süper istihbarata göre faslı bi temizlikçi kadın "du şu kablonun da altını alıveriyim" diye kabloyu kaldırınca kablo kopmuş, halletmeye çalışıyolarmış. ayrıca kadın işten çıkarılmış, içiniz rahat olsun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] fasta denizaltında çalışan dalgıç temizlikçi kadınlardamı var vay be abi yapıyo herifler biz kaldık baya geride:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Tek açabildiğim site paticik! Aman allahım hapsolduk buraya! :) Eskiden (10 sene once fln) Almanya üzerinde cıkıyorduk nete galiba. Neden gittik allahın Amerikasıyla anlastıkki?![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Benımde oynatmama az kaldı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 acaba faslı kadınmı kopardı kabloyu yoksa bu zedin bi oyunumu malum herkes paticige gelsin diye? :) emri veren zed mi acaba *!ihbar eder*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paticikte zaten herkes var :) daha kimseye ihtiyacı yokki[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Aslında Fas yok. Yeterince konsantre olursanız zihin gücüyle aşlsdjaşsnbcıhaısundoadasdvcdh46321616[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 aha evet bu ayrıntıyı nasıl atlatdık!?! berabercene.. hmmmm....[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Telekom, yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin dünya ile iletişimini sağlayan Türk Telekom'un yurt dışı çıkışları dün geceden bu yana yapılamıyor. Türk Telekom'un yurt dışı bağlantısını sağlayan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Türkiye arasındaki Internet omurgası Sprint, İtalya ile Fas arasında meydana gelen denizaltı kablo (SMW3) arızası nedeniyle hizmet dışı kaldı. Yetkililer, ABD ile Türkiye arasındaki yurtdışı internet omurgasının çöküşüne bu sabaha karşı Cezayir'de meydana gelen depremin neden olduğunu ve Türkiye'nin yurtdışı iletişiminde yüzde 80 oranında kopukluk olduğunu ve arızanın en az beş gün süreceğini ifade ettiler. Kaynak :NetHavadis Arızanın en az 5 gün süreceği söyleniyor. Of ki ne of. Tamda vizelerin öncesine geldi fena da olmadı sanki:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ben şimdi anliyorum bu aslında bi işaret benim oyun oynamami engelleyip 1 ay sonraki hatta daha az kalan öss ye çalişmami istiyo tüm dünya :D[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 5 gün mü omfg! tamda adsl aldıydım avrupa pinglerimi test edicektim yapılcak iş mi bu be ula çabuk tamir etsinler kırmiim kafalarını[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 5 gunmu? sakamı bu?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 eyvah eyvah cok kotu oldu bu ya[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 nethavadise baktım ama böyle bi haber göremedim. link verir misiniz?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=181831 Bende direk burdan cpledim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 5 gün? Wtf hemde "en az" 5 gün[hline]The-Hunter - Atlantic [Bu mesaj Aron-Caldwell tarafından 22 May 2003 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 çok yavaş olmak kaydıyla 'biraz' (5 dk'de dragon court html geldi resimler gelemedi henüz) geliyor ybancı sayfalar her nasıl olduysa.. iyi aslında, 5 gün net'e bağlanmsam bu ayki faturayı kurtarırım belki.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bonded dragonuma ulasmam lazım :([hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bende diyorum şu magic online ın dosyaları neden tüm gece bitmedi paso kopuyor, kablonetten de posta gelmişti, 22:00 - 01:00 arası bakım var, iyileştirme çabaları dolayısıyla, şimdi giryoruz icq filan ama uluslarası bağlantılar rezil halde pü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bu arada türk sitelerinin genişliğini ve derinliğini denememiz için eşsiz bir 5 günlük fırsat geçti elimize =) iyi iyi önümüzde ki hafta finaller başlıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bu arada fark ettiniz mi internete ne kadar bağımlı hale gelmişiz.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: KARAMURAT, 22 May 2003 16:05 tarihinde demiş ki: bu arada fark ettiniz mi internete ne kadar bağımlı hale gelmişiz.[hline]Thief of Paticik Olay sadece bağımlılık olarak açıklanmamalı, ben bu aralar günde 1,2 saat oturuyorum makine başına, az yani. Onda da biryerlere gittim mi adam gibi girip gezmek isterim. Onun dışında çekim için açık bırakmak isterim ki şu kablonetin bir anlamı olsun. Artık gündelik hayatın içine girdi girip posta kontrol etmek, ödev, proje hazırlamak için nete girmek. Televizyonu kapat 5 günlüğüne aynı şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 deprem yüzünden hasar varmış daha ne olduğu belli değilmiş derinliğe hasar miktarına göre falan süresi belli olurmuş yahoo dan hotmail den atılan mailler uçabilirmiş birkaç gün sürebilirmiş[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ben şu bakım çalışmasıyla bağlantılıdır diye düşünmüştüm.. hazır el atmışken birkaç kablo daha döşeseler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 pf çok kötü ya zar zor açılıyo[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar