slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 orc lord şimdi hafta sonu+öğle saati+kısıtlı bw= her halükarda yavaşlık =) allahtan pepelek çatır çatır açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Keşke şöyle boğup öldürebilceğim Türk Telekomun üst düzey yetkililerinde biri olsa.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 1 hafta içinde düzelir herhalde.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Allahtan paticikte problem yok yoksa yemiştik kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Aşağıdaki yazı turk.internet.com sitesinden alıntıdır. Bilginize. Türkiye Cezayir'de olan bir depremin sonucunda, sonu belirsiz bir internet yavaşlığına kavuştu. Bu konuda sormak istedigim birkaç soru var. Cevaplayabilenlerin cevabını almaktan mutluluk duyacağım; 1. Koca devletin iletişim ve internet işlerini çekip çevirmekle yükümlü ve bu konuda tekel olan kuruluş nasıl olur da tum internet geleceğini okyanusun altında, fay hattının üstünde bir kabloya bağlar? Backup sahibi olması zorunluluğu yok mudur? Haydi kanuni zorunluluk yok, vicdani yükünü taşıyan bir babayiğit telekomcu yok mu acaba? 2. Bir ülkenin etrafı (komşuları) bu derece fiber ve uydularla çevriliyken "biz kablonun koptuğu yeri buldurmaya çalışıyoruz, bir ara hallolur" demek yerine neden yeni bağlantı türleri aranmaz? Zaten Türkiye'deki bant genisliği kullanan insanlar çevre ülkelere göre (ABD'yi hiç saymıyorum) deli gibi paralar vermektedir. Bu paralardan elde edilen kâr nereye gitmiştir? 3. Şu anda yurt dışına bağlanamayan internet kullanıcılarına tazminat açma hakkı ne zaman ve hangi durumlarda doğar? 4. Normal şartlarda servis sağlayıcılar uydu kapasitelerini yüzde yüz ila 900 arasında artırdı, üstüne düşeni yaptı. Peki evine bundan dört yıl önce 200 dolarlık kablolu internet yatırımı yapmış ve artık telefon hattına dönemeyecek olan kullanıcıların haline kim ağlamalı? Bu durumda UltraTV ve KabloNet gibi kablolu internet hizmeti taşıyıcıların bu konuda sorumluluğu yok mudur? Ne yapalım Telekom aciz diyerek işin içinden çıkabilirler mi? 5. Şu anda alamadığımız hizmetler için telekomdan geri ödeme isteme hakkımız ne zaman ve hangi durumlarda doğar? 6. Halkımız mağazadan aldığı kazağın rengini, bayiden aldıkları rakının kokusunu beğenmeyip rezalet çıkarırken, nasıl olur da kimsenin internet mevzuunda sesi çıkmaz? Bu da ayıplı mal ya da hizmet kapsamına girmez mi? 7. Bu gibi işlerle sivil toplum kuruluşlarının ilgilenmesini sağlamak için, burada adını verirsem polemik çıkacak derneklerin, vakıfların (anlamıştır herkes) önünde kendimi yakmam şart mıdır? Yoksa onlar sadece güzel görünüp sağa sola poz atmaya devam mı edecektir bu kuruluşlar ve onun başındaki insanlar? 8. Her botanik konuda devreye giren gazeteci ağabeylerimiz bu konuda neden hala tek bir kelam etmemiş, kalem oynatmamıştır? Her medya towerin kendine özel uydu hattı mı vardır?[hline]David "Fubber" Hausen [Bu mesaj Oky tarafından 31 May 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kim yazdıysa ellerinden öpmeli. Sapına kadar haklı ama durum analizi yapmak herzaman alkış toplar. Ne yapmak lazım peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Yeter ulan yeter bıktım beee dayanamıyom bu hatlara Maximuuummmmmm[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Zed'in verdiği bir adreste müşteri memnuniyet formu gibi birşey vardı. Bunu kaçınız doldurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 onu bunu boşverelim de internet gelcek gibi değil yurtdışı bağlantısı[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ben doldurdum. sallicaklarindan degilde iste bi umut..[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Kendi adıma 2 kere doldurdum ve gönderince ulaşmadı çalışmadı tam telekomdan beklediğim gibi adam mennuniyet anketi yapıyo çalışmıyo.(Gerçi bi tek bende çalışmama ihtimalide var hani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 6 haziran dedikleri şey kablonun tamir olup bitceği tarih mi ? yoksa yunanistan dan alcağımız çıkışın başlama tarihi mi? yoksa biri 6 haziran diye sıktı millet 6 haziranda olcak dio? offfffffffff offfffffffffff bu olay beni yörünge dışına taşıyacak yakında tutamayacam ağzımı :([hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 anket bendede çalışmıo adamlar yazcaklarımızdan tırsıp kapatmışlar bu arada bu teknolojiile kablonun nerden koptuunu zor bulurlar bulsalar bile "ula yedek kablo almaı unuttuk la geri dönem" diye uzar bu iş(6 haziranda hayal kırıklıına uramaın)[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kafalarını bi taraflarına sokup 3 defa "ADSL GETİRTCEZ SÖZ" dedirtceksin :P Sorada Deprem olmaması için dua etcen azmo[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 6 haziran tarihinin hiçbir kesinliği yok. Belki daha önce bile gelebilir öyle düşünmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ya matrix bitmedi hala kafayı yyedirtçek bu telekomdakiler bana!!off yaofff kablo aldım internet hızı gitti yaaa ühühüh:([hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Twilight türkiyede yaşadığımızı unutuyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 eheheh sadece biraz poliannacılık oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Twilight, 01 June 2003 03:07 tarihinde demiş ki: eheheh sadece biraz poliannacılık oynuyorum :) :P[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Biri bana bu yazının gerçek olmadığını söylesin.. İnternet arızası aylarca sürecek Cezayir depremi sonrası yaşanan İnternet krizinin bir daha yaşanmaması için acil eylem planı hazırlığı başlatıldı. Telekomünikasyon şirketlerinin oluşturduğu TELKODER yetkilileri, denizaltı kablolarının kopmasıyla yaşanan internet krizinin bir ay daha devam edeceğini ileri sürdüler. Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) yetkilileri denizaltı kablolarının (SMW3) kopmasıyla oluşan internet krizinin bir daha yaşanmaması için acil eylem planı hazırlığı başlattıklarını bildirdi. Telekomünikasyon şirketlerinin oluşturduğu TELKODER yetkilileri, denizaltı kablolarının kopmasıyla yaşanan internet krizinin bir ay daha devam edeceğini ileri sürdüler. Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) yetkilileri denizaltı kablolarının (SMW3) kopmasıyla oluşan internet krizinin bir daha yaşanmaması için acil eylem planı hazırlığı başlattıklarını bildirdi. Derneğin yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, yurtdışı internet hattının kesilmesi nedeniyle ‘.tr’ uzantılı web sitelerine erişim sağlanamamasının her gün milyon dolarla ifade edilen zarar açtığı belirtildi. İnternet servis sağlayıcıları (ISS) ve kullanıcıların maddi zararlarının dışında, internet yerine faks, telefon gibi geleneksel haberleşme yöntemlerine de dönüş yaşandığı kaydedildi. TELKODER açıklamasında, daha önce arızanın bir hafta süreceğinin belirtilmesine karşın, “Son gelen bilgiler, arızanın giderilmesinin bir iki ay kadar sürebileceğini göstermektedir.” denildi. Bireysel ve kurumsal internet kullanıcılarının gördüğü başlıca zararlar şöyle sıralandı: ‘.tr’ uzantısına sahip web sitelerine yurt dışından erişim çok kısıtlı sağlandığı için Irak’ın yeniden yapılandırılması gibi güncel konularda yer almak isteyen ulusal şirketlerin şansı azaldı. Ücretsiz e–mail sitelerine erişim sağlıklı olarak sağlanamadığı için kişi ve kurumların iş yapma, haber alma kanalları tıkandı. Faks ve telefon gibi iletişim araçlarının daha çok kullanılması sebebiyle maliyet arttı. Haber alma imkanları kısıtlandı; Türk Telekom müşterisi ISS firmaları müşterilerine hizmet veremez hale geldi; hem iş hem para, hem de prestij kaybı yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yetti be, s****n gitsinler! NE BU YA! DELLİRDİM ÜLEAN!!![hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 telekomun 96dan beri, yani 7 senelik toplam internet yatirimi 40 milyon dolarmis, hurriyette bi kose yazari yazmis. arastirdim evet dogru, ttnet kendi aciklamis bunu. pek yorum yapmaya gerek yok bunun ustune, adam makalesinde demis zaten 2 milyon kullanici var yaklasik, kullanici basina 20 dolar demek bu. evet yani bildiginiz 40 milyon dolar, baska bisi yok altinda. zidane`in, alti ustu bir tane topcunun transfer ucreti 60 milyon dolar, bizim telekomun 2 milyon internet kullanicisina yedi senelik internet yatirimi 40 milyon dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 *!elinde meşalelerle telekom binalarına yürüyen insanlar hayal eder, telekom surlarından kızgın yağ ve kayalarla karşılık verilmektedir*[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ulan ıkı ay bosa bır para mı odeyecez bu hayvanlara?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Norak, 01 June 2003 10:26 tarihinde demiş ki: *!elinde meşalelerle telekom binalarına yürüyen insanlar hayal eder, telekom surlarından kızgın yağ ve kayalarla karşılık verilmektedir*[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] HAHA! Açalım telefon sövüp sayalım hepsine. Ya da iş yerlerini basalım.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar