Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdışı sitelerine bağlanılamıyor?

Sam

Öne çıkan mesajlar

ekşi sözlükten alınan bilgi:
"şu anda 34 mbit ist-acıbadem üzerinden uydu devreye alındı.
bir kaç gün içerisinden 2x155mbit, iki hafta içinde ise 622mbit uydu hattı devreye alınıyor.
bu hatlar geçici değil kalıcı olacaktır, yani 1gbit'lik giden hat geri geldiğinde kapasitemize epey artmış olacak."

yani eski çıkışlar henüz düzelmedi ama yenileri devreye sokuldu. zahmet olmuş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

garip, ben deli gibi download'uma başladım. Biraz önce bi 5 dakika kadar yabancı Soldat serverlarında falan gezindim hatta. :)
ne bileyim, girmem gereken yabancı sitelere girdim. şimdi uyuyup-uyanınca bir daha bozulursa internet delirmeyim, yapacağım işlerimi yapıyım şimdiden :P[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Sosyal ağlarda paylaş

yeni çıkışların hizmete girdiğini pek zannetmiyorum uplink sayfasında 1 622'lik ve 2 155'likte hala ses yok. news'da 2 tane 155'likten bahsediliyordu. Yeni mi eski mi diye sorduğumda yeni olduğunu düşündüler. Sanırım normalde de alınacaktı bu 155likler ama deprem olup da herşey boka sarınca öne almış olabilirler...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bide bukadar telefon parası alıyolar anlamıyorum ya aldıklarının yarısını haletmiyolar.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...