fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Dussun su meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 vivavale said: 79 dan altin alip sabredenler bugun bayram ediyolardir. annem almış 79-80den sat diyorum satmıyor satmak için almadım yatırım diyor uyuz etti akşam akşam. gasp edip araba alıcam en sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Dedim dedim inanmadınız. More to come. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Evet hakliymissin altin 85-90 arasi Ekim 95 fikrin hala gecerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Altin 120'lere gelmeden gözüme gözükmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 fenn said: Evet hakliymissin altin 85-90 arasi Ekim 95 fikrin hala gecerli mi? 100'e revize ettim fikrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Sorieno said: fenn said: Evet hakliymissin altin 85-90 arasi Ekim 95 fikrin hala gecerli mi? 100'e revize ettim fikrimi. 100 olsun satacagim artik 260 gr altini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ben 92 95 arasında çıkarım yeter ya. ha ben çıkarsam altın kesin 110 yapar o hafta o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Girmeyi düşünüyorum pazartesi altına yüklü miktarda. Söylentiler bir kaç haftaya 92 bandına çıkacak diyor. (yatırım tavsiyesi değildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bence o tren kaçtı. Azıcık oynama görülürse dolara girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Sorieno said: Dedim dedim inanmadınız. More to come. abi kim inanmamış esas o kolpa harvey, roubini falan haberlerine inananlara yazık. türk medyası geziyi yayınlamıyor hüloğ derken iyi, ekonomide samimi olacağına neden inanıyorlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 lan saka maka saglam kar yaptim ha asdfsdg altin yukselmeden altina girmistim, yukseldi busefer dolara arbitraj yaptim, bu seferde dolar yukseldi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 arbitrajı nasıl yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Banka ile konusup altin satip usd almistir ne oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 arbitraj olmuyor o. dolar alıp dolar satarsan arbitraj yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 fenn said: Girmeyi düşünüyorum pazartesi altına yüklü miktarda. Söylentiler bir kaç haftaya 92 bandına çıkacak diyor. (yatırım tavsiyesi değildir) gec kaldın abi. ben 90 barajını gececegini pek dusunmuyorum. hatta dususe gecer gbi geliyor. gecen hafta merkez bankası dolar alıcam deyince fırladı dolar da altında bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 71 ken alayım dedim parayı euro olarak bıraktım bozmadım alsaydım şu an 5bin lira karım olacaktı euro dan karım 1500 falan :( 8bin altına yatırsam mı diye düşünüyorum şu an kırılımını yaptı yukarıya doğru tırmanacak gibi uzun vadede beklerim aslında ama düşer mi biraz girmek için iyi bi nokta bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Dworgian said: Banka ile konusup altin satip usd almistir ne oldu ki? Arkadaşlar burada yapmaya çalıştığımız şey spekülasyon. Arbitraj bir kıymetin ucuz olan bir markette alinip, fiyati nispeten yüksek olan diger bir markette satilmasidir. Risk yoktur ama piyasalar etkin oldugu icin saniyeler içinde fixlenir. Bizim kolayca yapabileceğimiz birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Dolar'ı tutamazlar.2'yi de geçtikten sonra devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 dusuncelihayvan said: arbitraj olmuyor o. dolar alıp dolar satarsan arbitraj yaparsın arbitrajın ne demek olduğunu biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 GENCOSMAN said: Dworgian said: Banka ile konusup altin satip usd almistir ne oldu ki? Arkadaşlar burada yapmaya çalıştığımız şey spekülasyon. Arbitraj bir kıymetin ucuz olan bir markette alinip, fiyati nispeten yüksek olan diger bir markette satilmasidir. Risk yoktur ama piyasalar etkin oldugu icin saniyeler içinde fixlenir. Bizim kolayca yapabileceğimiz birşey değil. ben günlük banka ile müşteri arası dil arbitrajdan bahsettim. edit; zira senin nasıl yaptın diye sordugun arkadaş belli ki o anlamda kullanmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Senin dedigin gibi yaptim netekim. Bilimsel olcam diye kasan arkadaslar ise yarar biseyler yapsa surda da herkes faydalansa dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben de mesela bankada arbitraj diye diye arkadaşların dediği anlamını aklımdan çıkartmışım mesela. olur öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 vivavale said: fenn said: Girmeyi düşünüyorum pazartesi altına yüklü miktarda. Söylentiler bir kaç haftaya 92 bandına çıkacak diyor. (yatırım tavsiyesi değildir) gec kaldın abi. ben 90 barajını gececegini pek dusunmuyorum. hatta dususe gecer gbi geliyor. gecen hafta merkez bankası dolar alıcam deyince fırladı dolar da altında bi anda. Senin sanilarin ile pek alakali degil ama konu vivavale. Altin baharda 105'lere kadar yükselmisti. Ilerleyen zamanlarda gene yükselebilir. Saniyorum diye birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 CAS ceza verirse, FB ya da BJK hissesine girilir mi 6ay için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar