Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BIST, Döviz, Altın, Tahvil, Bono [piyasalar başlığı]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Girmeyi düşünüyorum pazartesi altına yüklü miktarda. Söylentiler bir kaç haftaya 92 bandına çıkacak diyor. (yatırım tavsiyesi değildir)

gec kaldın abi. ben 90 barajını gececegini pek dusunmuyorum. hatta dususe gecer gbi geliyor. gecen hafta merkez bankası dolar alıcam deyince fırladı dolar da altında bi anda.
Sosyal ağlarda paylaş

71 ken alayım dedim parayı euro olarak bıraktım bozmadım
alsaydım şu an 5bin lira karım olacaktı euro dan karım 1500 falan :(

8bin altına yatırsam mı diye düşünüyorum şu an kırılımını yaptı yukarıya doğru tırmanacak gibi uzun vadede beklerim aslında ama düşer mi biraz girmek için iyi bi nokta bekliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Banka ile konusup altin satip usd almistir ne oldu ki?

Arkadaşlar burada yapmaya çalıştığımız şey spekülasyon. Arbitraj bir kıymetin ucuz olan bir markette alinip, fiyati nispeten yüksek olan diger bir markette satilmasidir. Risk yoktur ama piyasalar etkin oldugu icin saniyeler içinde fixlenir. Bizim kolayca yapabileceğimiz birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

GENCOSMAN said:

Dworgian said:

Banka ile konusup altin satip usd almistir ne oldu ki?

Arkadaşlar burada yapmaya çalıştığımız şey spekülasyon. Arbitraj bir kıymetin ucuz olan bir markette alinip, fiyati nispeten yüksek olan diger bir markette satilmasidir. Risk yoktur ama piyasalar etkin oldugu icin saniyeler içinde fixlenir. Bizim kolayca yapabileceğimiz birşey değil.

ben günlük banka ile müşteri arası dil arbitrajdan bahsettim.

edit; zira senin nasıl yaptın diye sordugun arkadaş belli ki o anlamda kullanmış durumda
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

fenn said:

Girmeyi düşünüyorum pazartesi altına yüklü miktarda. Söylentiler bir kaç haftaya 92 bandına çıkacak diyor. (yatırım tavsiyesi değildir)

gec kaldın abi. ben 90 barajını gececegini pek dusunmuyorum. hatta dususe gecer gbi geliyor. gecen hafta merkez bankası dolar alıcam deyince fırladı dolar da altında bi anda.

Senin sanilarin ile pek alakali degil ama konu vivavale. Altin baharda 105'lere kadar yükselmisti. Ilerleyen zamanlarda gene yükselebilir. Saniyorum diye birsey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...