DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 lan şu bigpara denen sitede ne zaman altınla ilgili çıkacak zıplayacak çılgın atacak diye haber çıksa tarihi düşüş yaşanıyor. ne zaman altın boku yedi, sıçtınız abi satın hemen bence, zarar yolda haberleri çıksa bi süre sonra tavan yapıyor. haberleri yine ordan burdan alıyorlar da, bildiğin tüm kaynakları provokatör spekülatör. ne haber çıksa tersine yatırım yapmak lazım. altın kötü bir yıl geçirecek demiş yüklü girdim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 mantıklı.altın daha ne kadar kötü bir yıl geçirebilir ki?2012'den bu yana,neredeyse tam 2 senedir hep düşüşte. bu kadar siyasi istikrarsızlığı olduğu ortamda döviz,altın,faiz hep çıkacaktır...tabii ki borsa süründürür bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Altın yüzünden evlenemiyoruz yaa yükselse de evlensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Altının ben iyi anıyorum ve bundan sonra altın falan almam diyorum ama yükselmeye başladı meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ocakta baya sağlam döviz salacak diyor merkez bankası. dolar euro şu an almak riskli gibi. ben 2 hafta önce altına abandım şu an mutluyum düşmez inş. http://www.bigpara.com/altin/gram-altin-fiyati/10gun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Pazartesi belli olur. Dünya piyasaları doğru düzgün açılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 euro dan iyi kar yaptım euro dan çıkıp altına mı girsem şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Euro artmaya devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 düşüş perşembe mi başlar cuma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 genelde değişimler perşembeden başlıyo cuma daha durgun oluyo ama bilinmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ülkenin ebesini tapelemişler, bu borsa niye artıyor pozisyon almıştım içimde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 tapelere dahi millet hareket almadigi icin, daha da bişey olmaz bu ulkeye kafasi mi acaba? istikrar bu mu la yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 73000'lerden 17 aralık sonrası kaç aydır düşmüş ve 3 kere 61'i dip yapmış, aşşa kıramamış bi borsa var yeni gelmesi olası tapelerin korkusu olmasa 1 haftada 70000e kitlerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Son durumu alalım? gözüme bu aralar GOODY kestirdim güzel gidiyor. Cb seçimleri sonrası piyasa uçacak beklentisi mevcut. Birde zaten tayyip çıkar ve güvenoyunu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bugun ilk defa satmadığım bir hisse %10 arttı gönül rahatlığıyla pörtföyü boşaltabilirim, bugunleri de gördüm ya cb seçminde önce in çık yapar mı acaba sonra çoşacak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 valla FONFK alıyorum bugün bir de yavaştan toplaya toplaya PETKM bu arada GOODY de bedelsiz beklentisi var şişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ya bu cola %100 ü halka açık diye açıklama yaptı nasıl yapılıyor bu iş pek mantıklı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 cocacola company'i, yani ABD'deki ana firmayı kastediyor. Demek ki bütün hisseler borsaya kote edilmiş, elinde hisse saklamamış şirket. Yine isterse alım yapabilir şirket, ancak borsa yoluyla. Burada önemli nokta şirketin bir sahibi yok, hissedarları var. Yönetim kurulunu da onlar seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bilmiyorum bana pek mantıklı gelmedi bütün şirketi borsaya nasıl sunacaksın ki bir de hissedarların nasıl bir oy hakkı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bizdeki borsa yalan olduğu için garip gelmesi normal ama bildiğin gelişmiş ekonomilerde birçok şirket böyle işliyor. Çünkü şirketi hisse satarak büyütüyorlar, kredi almak yerine hisse satıyor. Riski de olmuyor. Veya maaşların bir kısmını hisse olarak veriyor. Özellikle bilişim sektöründe böyle çok çalışan milyoner oldu ABD'de. Şu an microsoft'da Bill Gates'in toplam hissesi %4'ün altında olması lazım. Hisse sahiplerinin yönetim kurulu seçiminde ve bazı kararlarda oy hakkı bulunuyor. Yıllık olağan toplantılara ya da olağanüstü bir karar için düzenlenen toplantılara katılarak oy kullanabiliyorlar. Bazı şirketler bu oy hakkı için belli oranda hisseye sahip olma ya da belli bir süredir o hisseleri elinde tutuyor olma gibi şartlar getirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ya mantıklı da bu kararları verebilecek çoğunluk yokken nasıl karar alınabiliyor %1 hisseyle bu kararı nasıl veriyorsun diyebilir %0,5 hisselik adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 usd düşüyor, altın baya geriledi daha da düşecek gibi. yalnız fırtına öncesi sessizliğe benziyor. aslında tersine bi beklenti vardı gündemden ötürü fakat tam olarak çözemedim düşüş eğilimindeler. faizler de sabit kaldı arttırmadılar. büyük baskı var yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 iner gibi yapıp çoşkuyu verecekler ondan sonra satacaklar mart-nisan gibi yine çoşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 borsada içeride kalan para merkez bankasına mı gidiyor aklıam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ilk defa bir hissem %10 arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar