Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 haber var bugun, daha asagi gelmesi lazim iyi bir US verisiyle, 1320-1340 gorelim sonra 1280, oralardan uzun vadeli long yapilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 fenn said: Birikim yapacaksan atayım köşede diyorsan gram altın tavsiyemdir. Çeyrek altında al sat arasında 25 tl gibi rakamlar duyuyoruz okuyoruz. 150 tl lik bir malın alış satışında 25 tl ne demek yahu!!! Adamlar artık iyice kerize bağladı. Bankaların çeyrek satmalarını sonuna kadar destekliyorum. Gram altını eline fiziki olarak veren bankalarda var. çeyrek altını alıp satmayacaksın, direk gidip eşe dosta takacaksın ki geriye çeyrek olarak dönsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 altına bişey olmaz. almak için son fırsatlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 dilerseniz gramı 100 liradan satayım size :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 98 den ben sana satayım gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Aşağı sallandı gidiyor ama bakalım nerede duracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sanayi üretimimmiz 4.9 olmuş!! millet temmuzda alış verişe yüklenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 90 tl den aşağı düştü gramı 1372 ons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 88 li rakamları gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Hani nerede 100 tlciler. Gerçi dursun kenarda hele ya şimdi bozdursak beye koyacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 altın güvenli liman derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 dolar 2nin altına düşer mi yoksa son 6 aydır izlediği hareketin aynısını mı çiziyor? yarın kalan parayı da dolara yatıracam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Büyük patladık altında. Ama ekimde 95 seviyesine tekrar yaklaşacağını düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yazdığım tamamen kendi yorumumdur (teknik analizler dahilinde ki senaryolardan) Bist 73binden döner 64bine tekrar dolar tekrar artar 2.05lere. fed in eylül ortasındaki toplantısına kadar. ondan sonrası tekrar yukarı yönlü. dalgalanmalar sürüyo şuan böyle gitmesinin sebebi bahane olarak hiç bi kötü haberin olmaması. ama doları aşağı bisti dahada yukarılara taşıcak herhangi bir gelişim de yok. sanayi üretimi artışı alımları getirdi. tabi sonra ki dönem yine 72bine gelip döner mi falan o bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 87 li rakam gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sabah davransaydım iyi olcaktı thy aldım 7.14ten sabah 7 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dolar 2.2yi gorecek dediler ekim kasim gibi, dolar almak mantikli olabilir 2.05ten ufak karlar icin, ama ben duyduklarimin yalancisiyim, kendim takip etmiyorum sahsen. euro da 3u gorecek diyorlardi gerci ama o daha zor gibi gozukuyor. yalniz soyle birsey de var euro/dolar hep 1.3x seviyelerinde geziyor ona gore tahminlerde bulunabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Guzel zamanlamayla ciktim ya la, bi sure ara veriim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 doları 1,95 e düşürün dürüm ısmarlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Dworgian said: 98 den ben sana satayım gold. adı gold olan adama gold satmak? troleybit seni B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Altın 1330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 1280-1300 arasi alim dusunuyorum, donmesini ve konfirmasyon beklicem haftalik grafik hala asagi gosteriyor, 1200'ler tekrar zorlanabilr baya tehlikeli altinda islem yapmak, tek haberle (suriye) hesabiniz silinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Goering said: altında long'da kalmayın bu aralar, dost tavsiyesi... eylül sonu gibi alım yapılabilir. veya ekim ilk hafta gunluk yuksekten satilbilr altin su an 1329, haftalikta kapanis ayi konfirmasyonu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 1326 altın çakılıyor. Daha geçenlerde 1390-1410 arası gidip geliyordu. Bende öyle olur sandım ama yanıldım. Savaş lafı rafa kalkınca sanırım ateşi düştü altının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 fenn said: 1326 altın çakılıyor. Daha geçenlerde 1390-1410 arası gidip geliyordu. Bende öyle olur sandım ama yanıldım. Savaş lafı rafa kalkınca sanırım ateşi düştü altının teknik olarak zaten bear trendi devam ediyordu, yukari gitmesi tamamen yazin olan dusuk hacimden / ve artan riskten (suriye) 1180 falan denenir umarim ekime kadar, cift dip guzel long olur, 0.10 lot'tan $3k-4k para yapiyo 1400lere tekrar gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar