Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BIST, Döviz, Altın, Tahvil, Bono [piyasalar başlığı]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Birikim yapacaksan atayım köşede diyorsan gram altın tavsiyemdir. Çeyrek altında al sat arasında 25 tl gibi rakamlar duyuyoruz okuyoruz. 150 tl lik bir malın alış satışında 25 tl ne demek yahu!!! Adamlar artık iyice kerize bağladı. Bankaların çeyrek satmalarını sonuna kadar destekliyorum. Gram altını eline fiziki olarak veren bankalarda var.

çeyrek altını alıp satmayacaksın, direk gidip eşe dosta takacaksın ki geriye çeyrek olarak dönsün :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdığım tamamen kendi yorumumdur (teknik analizler dahilinde ki senaryolardan)

Bist 73binden döner 64bine tekrar dolar tekrar artar 2.05lere. fed in eylül ortasındaki toplantısına kadar. ondan sonrası tekrar yukarı yönlü. dalgalanmalar sürüyo şuan böyle gitmesinin sebebi bahane olarak hiç bi kötü haberin olmaması. ama doları aşağı bisti dahada yukarılara taşıcak herhangi bir gelişim de yok. sanayi üretimi artışı alımları getirdi. tabi sonra ki dönem yine 72bine gelip döner mi falan o bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

dolar 2.2yi gorecek dediler ekim kasim gibi, dolar almak mantikli olabilir 2.05ten ufak karlar icin, ama ben duyduklarimin yalancisiyim, kendim takip etmiyorum sahsen. euro da 3u gorecek diyorlardi gerci ama o daha zor gibi gozukuyor. yalniz soyle birsey de var euro/dolar hep 1.3x seviyelerinde geziyor ona gore tahminlerde bulunabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

1326 altın çakılıyor. Daha geçenlerde 1390-1410 arası gidip geliyordu. Bende öyle olur sandım ama yanıldım. Savaş lafı rafa kalkınca sanırım ateşi düştü altının

teknik olarak zaten bear trendi devam ediyordu,
yukari gitmesi tamamen yazin olan dusuk hacimden / ve artan riskten (suriye)

1180 falan denenir umarim ekime kadar,
cift dip guzel long olur,

0.10 lot'tan $3k-4k para yapiyo 1400lere tekrar gelirse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...