screwy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hayır alıyosun ve duruyo paranın bi kısmı takıma gidiyo
kami Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 screwy said: Flassh said: item düşürmek için compendium + taem pennant mi almak lazım yoksa tek pennat alsak oluyor mu? misal navi pennat aldın, tek navi maçlarında mı item düşüyor;? supremeallah said: pennant i takiyosun iste izledigin takimin macinda. pennanti olanlara dusuyo her kill de direk compendium olanlara degil.artık pennant muhabbeti yok. o eskidendi. artık herkese dusebiliyo random sekilde. emin misin? :D çoğu kişi pendant lazım diyor ama.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu twitchten izleyip item düşme olayı aktif oldu mu? hangi kanaldan izlemek lazım
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://www.teamliquid.net/video/streams/Tobi%20Wan%20Kenobi oyum içinden ne zaman açılıyo la, maç başlayınca mı acaba
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://www.twitch.tv/jahrein jahreinin link
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Twitch linkleri: TobiWan Starladdertv Beyondthesummittv
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 - The effect of Pennants and Compendiums are now cumulative when calculating spectator item drops. ama boyle bisey var. direk dota updateden aldım http://www.dota2.com/news/updates/10596/
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 oyun içinden izlicekler spikerleri bilmiyosanız tobiwan seçin diğerlerinden zevk almıyorum ben.sdfsdf
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ti dışındaki turnuvalardaki tüm takımlara pennant yapamayacaklarından, o turnuvalarda sadece bilete düşüyordu drop. ti'da muhtemelen pennant muhabbetine geri dönmüşlerdir.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 wildcard maçta item düşücekmi pennat vs olmadan düşmicek mi ona göre oyundan izlicem yoksa twitch gogogog
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 nasıl bi pick bu quantic ya gitti itemler
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 aha serverlar patladı galiba lag girdi feci
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 geç kaldılar pushlamada kaybettiler
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 cc olarak visage'ın stuna güvenilir mi abi nyx'e dk'ya karşı ya.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 searching for dota 2 network te kalıyor aynı problemi yaşayan var mı ?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 aslında weaver 2 kere cok az canla kactı ganklerden ,o ganklerde ölse coook kritik ortadaydı bence oyun genele vurdugnuzda
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 twitch te settings->connections dan steam account ile linkleyebiliyosunuz. dotatv rezildi oraya gectim ben dusecekse item twitchte izlerkende duser.
Öne çıkan mesajlar