D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 aeny said: mushi belki de baskıdandır son 10 dakkası kotu oynadı bence son 2 3 kombatta kotuydu ama oyunu bi bkb dondurdu enigmanın :p olacagı belliydi kotuydu pickleri orangeın o aegis deny'dan sonra sen oynayabilirmisin? Adamın üzerindeki baskı o kadar sağlamken maçı alman için çok önemli birşeyin kendi takımındaki bir eleman yüzünden elinden gitmesi adamı bitirir lol. iG'nin son maçını izle, ferrari midde firstblood verince takım dağıldı resmen, chuan ardından afk takıldı, maç bitince tüm takım ferrari'ye yardırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 navi bildiğin türk yapısında. Kıçı sıkışınca herşeyin en iyisini başarır. kıçı sıkışmadan da işi savsaklamakta üstüne yok. sırf bu yüzden maçlarının çoğu 0-1 den 2-1 bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ben hala alliance 3-0 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 valla pgg ile aegis deny arasında dağlar kadar fark var. senin mantığınla yemiyeceği baiti yedi orange. ikinci fightta da sırf shiva yetiştirmek için staff kullandı, adamda escape kalmadı. he gene de o iki fight alsalar dahi bence kazanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 alliance buram buram cheese kokan bir dota oynuyor bence puppey fanteziye kaçar alliance alır gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 25 dakika kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://i.imgur.com/c9Jm5Hq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 mushiye özel ödül falan verseler bari la, adam turnuvayı şenlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 fantazi turnuvası bitmis ya la 879 yapmısım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Navi'nin comeback'inin %90 Aegis deny. Ama bu bir kenara, çok iyi oynadılar, Aegis deny'a rağmen Orange öndeydi çünkü. Dediğim gibi Dendi'ye mobil hero çok yarıyor ve Navi, Dendi'nin iniate'ine çok yaslanıyor Dendi'de hangi hero olursa olsun. Bir de gondar çok önemliydi, gondar pick'i bu comeback'te çok büyük rol oynadı; hem bonus golddan dolayı hem de OD'nin nerede olduğunu, nereye intiate etmeleri gerektiği konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadana rahatça fightları başlatabilmelerinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 onetimebaby said: ben hala alliance 3-0 diyorum. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 alliance tek hatada kaybeder diye dusunuyorum ama hatasız oynadıklari icin bu ara, navi nin isi cidden zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 alliance da seviyorum ama navi alsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bu arada final bo5 deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bo5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 sabaha kadar surer artik lan. ama izlenmedende olmaz of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bu kiz ne anlatiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 abi navi için çoook zor bi maç olacak. daha yeni 3 tane maçdan çıkmışlar. o yorgunluk vs.vs. %35 ihtimalleri var kazanabilmek için. o da allianceye bağlı da. admiral şansa bırakmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yarın iş var grand final bekliyoruz. daha 40dk var sanırım başlamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ahaha dendi kadını ve kamerayi trolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 238k izleyen oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 400k twitch vardı navi orange macında ingame kaçtı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 264k görunuyor suan steam'de twitch ayri sayıyorsa baya baya yarim milyondan fazla izleyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ld hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar