Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 alliance pennat alasım var da bu saatten sonra işe yarar mı item düşer mi ? bide bunların lvli falan varmış? maç izleyip lvl arttırınca daha mı çok sanş oluyor? ve bu pennatlar tek ti3 de item düşürüyor? diğeer turnuvaarda işe yarmıyor sanırım wtf, steam cuzdan dışında paypal ile alınmıyor mu dota shoptan item? cuzdana 5 dolar ekleyemem hiç direkt paypal yadakartan 1 dolar ile nasıl alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://dota2.gamepedia.com/Pennant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 şimdi seyredebildim, navi orange'ın haysiyetiyle oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mighty_THoR said: şimdi seyredebildim, navi orange'ın haysiyetiyle oynamış. ilk maçta orange baya iyi oynadı, çok doğru hareketlerle ilk maçı alınca navi noluyo lan burda çekti ikinci maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 dendi'ye dk verme gibi bi hatadan diğer oyunlarda döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 alliance alliance deyip duruyodunuz bastık bakalım rareleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 En son 3 ay once bastigimda yenilmisti alliance sanirim. No tide miydi o zaman ismi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 kaipiye elenmislerdi o macta cok rare el degistirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Evet amk ya. KAYPI NE LAN HEHEHEH diye %69 orandan basmistim, sonra dotanin allahsizlarin oyunu oldugunu anladim. Genctim yaptim bir hata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Flassh said: alliance pennat alasım var da bu saatten sonra işe yarar mı item düşer mi ? bide bunların lvli falan varmış? maç izleyip lvl arttırınca daha mı çok sanş oluyor? ve bu pennatlar tek ti3 de item düşürüyor? diğeer turnuvaarda işe yarmıyor sanırım wtf, steam cuzdan dışında paypal ile alınmıyor mu dota shoptan item? cuzdana 5 dolar ekleyemem hiç direkt paypal yadakartan 1 dolar ile nasıl alabilirim level yeni pennant alıp eskisiyle birleştirince artıyor. maç izlemeyle değil. level 3 için mesela 3 pennant lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 aa evet öyleymiş meh kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye üşendim bi yandan steam walletla ugrasmaya da item düşmez bende ki bi şansla zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 iyi geyik var sanırım. başındayım ama. Kaçıran varsa. sesde biraz kayma varmış. İlle izlemek istiyorsanız, indirip bir oynatıcıda izlemek daha iyi olacaktır. Senkron sorununu halledersiniz. http://www.youtube.com/watch?v=Mqo8hzwM9a8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 alliance nettt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 epikti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 İzlediğim en iyi maç sonuydu galiba TI3'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Çok iyiydi oyun. GodZ'a katılıyorum LGD sonda Magnus'u ayak bağı olması için baseye gönderseydi base-race'i kazanabilirlerdi. Genel olarak çok iyi oyundu umarım 2. oyunda böyle bir performans olur. İlginç bir nokta da normalde turnuvalarda takımlar 10-15k gold avantajı yakaladıklarında bariz bir üstünlük kuruyorlar ama bu maçta LGD hem pickleri hem de oyunculukları sayesinde oyunun sonuna kadar oyunda kaldı. Alchemist'in bonus goldu da çok etkili oldu tabii base'e tıkılmasına rağmen top farmerdı adam şu oyunda, 60 min oyunda 800 küsür GPM'i var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sonları hariç sıkıcıydı lgd daha iyi combat yaptı çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ama ezolar ile roshtaki alcı tepeye atmak gördüğüm en şahane şeylerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 alliance=lancer abuser nabs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 CM nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yoksa tekrar roshan taktiği? yalan oldu pause yiyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 oyun başı o kadar ezilip, farm bile yapamayıp. son 2 actionda neredeyse tk ve rosh almayı nasıl başarıyor bu alliance ohamk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 support naga too stronk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 DoGMeaT said: CM nedir ya. ward bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar