Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ya proyum diyen patiler fıs çıkıyo tilthas ekleyin akalım DAYANMIYORM :HÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Seni wr la yeniden tanistirayim aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bas fnatice bass gaza geldim mouza da cakti 2-0. sdfsddsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 fantasy league takım kuran oldu mu ilk gün 106.4 toplamışım. loda, burning, dendi, puppey, chuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 91.6 topladım mushi yaktı beni burning i alsaydım ilk 5 e net 110 falan cıkardı. bugun burning sylar admiral puppey akke ile cıkıyorum maclara. allah utandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 lgd tir gibi gecer ustlerinden http://www.youtube.com/watch?v=Q4JKcl56rh0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Esh said: Seni wr la yeniden tanistirayim aksam. la dayanamayıp girdim zaten yine 20. dakkada eziyoruz sırp mı ne artık ne idiğü belirsiz bi millet rusça gibi konuşuyo şey tipler var ya KAZANIYOZ FARMLİM BARİ HEHE oyun dönüyodu 1 saat sürdü 20.dkkada üst yıkmıştık so much cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 navide acaip sponsor baskısı var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sponsor firmalar için takımların kazanması bir +'dır, şart değil. Önemli olan exposure. NAVI'den biri osursa binlerce insanın muhabbet konusu olur, hiçbirşey yapamasalar bile sponsorlara getirisi büyük. Örnek: Qpad Red Pandas takımından önce QPAD'in ne firması vs olduğunu bilen çok az insan vardı, singsing'i sponsorladılar ve dota2 takip edipte firmayı duymayan insan sayısı yok gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 onetimebaby said: lgd tir gibi gecer ustlerinden http://www.youtube.com/watch?v=Q4JKcl56rh0 (geçemedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 zaten turnuvayı kazan diye baskı yapamz herifler ama daha ilk phaselerde elenmekte hayal kırıklığı olur sponsor içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 gecer gecer, bakma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sylar kurye killiyle oyunu aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 lanet olsun o weavere şimdi oyun aldık diye dolaşıolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 iyi iyi sylar yensin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Faith SD , gg go next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 alliance bu oyun tam kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 alliance da oynayanlar insan mı abi. yenilmez bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 15 dakika tier 3 önünde geçti ya inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 her oyun aynı herolar. sıkıldım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Son patchle gelen meta baya leş zaten, daha 1-2 maç hariç hiçbirinden zevk almadım :( Playofflarda inşallah güzel birşeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 şu lol topiğini de silsinler bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 knoxville said: fantasy league takım kuran oldu mu ilk gün 106.4 toplamışım. loda, burning, dendi, puppey, chuan. 105 benim de sylar xboct dendi chuan puppey chuan sıçışlarda puppey de kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 fnatic 2 sabit taktiği var onları kullanıyor sürekli. ya timbersaw yada naix pick. kim counter edecek meraktayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 navi dk çok pis kafa kafaya gidiyor. navi alcak gibi ama xboct çok çok fena şişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar