Joker Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hacked by FreWaL & Dr.Ly0n " Hoşgörü : Başkalarını eylem ve yargılarında serbest bırakma, kendi görüşümüze ve çoğunluğun görüş biçimine aykırı düşen görüşlere sabırla, hem de yan tutmadan katlanma demektir. İzin verme, aldırmama, iyi karşılama anlamlarına da gelir." Peygamber Efendimiz HZ. MUHAMMED (S.A.V) adına açılan ve hakaret içeren mesajlarınızı unutmadık . Utanmazmısınızki bizim adını bile ağzımıza alırken haya ettiğimiz o peygambere hakaret etmeye . İçinizde Küfrü fazlası ile hak etmiş olanlar olmasına rağmen küfür etmeyeceğim çünkü ben sizin o Hakaret ettiğiniz Peygamberin bize bildirdiği ALLAH dan korkarım . Site sahibi arkadasa dostça bir tavsiye ; Ne olursan ol Bu yazıların önüne gecmek elinde iken sessiz kalma.. ölmedik sadece uzaktayız 2005 ~ 2013 For Angelz Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 açılmıştı demin edit: hatta sen de farkındaymışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 evet internete bakayım dedim gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Ohaa güncel kullanmayanlar var hala !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bu hack olayları nıye bu kadar basıt e ındı ben anlamadım herkes herkesı hacklıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hayatta herkesin bir hacki olmali bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 açılmüyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 patiyi de hacklerler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 İmzamdan dolayı dokunmazlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hackleyen kisiler ifşa olmuş boku yediler bence cok agır cezaları var bızde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 dns adresleri değiştirilmiş domainin ama veritabanını aldıklarını sanmıyorum ekşinin incininde paneline fln girdiler heralde bütün spot ağındaki sözlükleri uçurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hatlktv gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Fin said: İmzamdan dolayı dokunmazlar sanırım senin imzayı kirpikleri olan iki göz ve ortada ağız olarak algılıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar