yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben sıkılıp çıktım, zaten bi şey de anlamadım. Ağaç kesiyor kuş öldürüyor, arada da toprağı kazıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 uzay gemisi icinde kaynayan kazan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 uzay gemisinden in elinde ok ve yay. lan@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 platform var abi nasıl yok inventorynizde ikinci bölüme atıyor öle yapı parçalarını. sarmaşıklardan fabric yapın ondan da bandage regen derdiniz bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 düzgün bi wiki yok mu cahillikten saçma sapan oynuyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 review yazsanıza abi bizde öğrenelim az uz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 HP azalınca artırmanın püf bi noktası varmi, yemekmi yiycez ne etcez ? ekin ekiyorum büyüyolar toplıyınca yine tohum oluyorlar onuda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: review yazsanıza abi bizde öğrenelim az uz şu an reviewlık birşey yok gibi geldi bana. terraria'nın ilk çıktığındaki halinden hallice. daha almayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Praetorian said: HP azalınca artırmanın püf bi noktası varmi, yemekmi yiycez ne etcez ? ekin ekiyorum büyüyolar toplıyınca yine tohum oluyorlar onuda anlamadım. bandajlar var. bazi agaçlar ve yosunumsu şeylerden çıkan fiberlarla yapiyosun. plant fiber->fabric->bandage. stimpak ler var bir de ama baya zor bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arcane said: düzgün bi wiki yok mu cahillikten saçma sapan oynuyoruz sdf. en duzgun su an sanırsam starbounder.org. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sen yasiyo musun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 he ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 niye mmo genelde lan bu başlık. sercan ne çakalsın ya alakasız oyunları mmo genele açtırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yalnız otun bokun pixel istemesi çok saçma olmuş ya, niye para harcıyoruz craft yaparken aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 cidden niye mmogenel de, her seferinde gereksiz bi sekilde bu bolume navige ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sparkcaster said: yalnız otun bokun pixel istemesi çok saçma olmuş ya, niye para harcıyoruz craft yaparken aga onu degistiricekler sanirim, pizelin direk 3dpritner icin olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 resmen progression cockblock u, terrariadaki gibi bulduğumuz parayı bankaya atabilsek neyse de, zaten combat sıkıntılı bikaç saatlik incelemem: combat zor, range atakları olan yaratıklar baya vuruyo ama terraine takılabiliyorlar, ve son ama range silah olan yay baya kanser dps e sahip olduğu için combat yine zor kalıyor. silah da yapamadım bütün mevcut craft silahlar veya sandıklardan gelenler ilk verdiği silahtan kötü. tool progress için bir önceki toolu istiyor. item durability var orelarla tamir ediliyo, biraz mining vs minecrafta benzemiş. craft para istiyo, para saklanmıyo ve ölünce gidiyo doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kumbara filan yok mu craft ettiğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Oyun mmo genelde cunku icinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Oha bu ne hepiniz direk 15 doları bastınız mı bir anda 5 sayfa olmuş Ben de mi alsam ki, terraria da hiç sarmamıştı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ufoyu summonladım elime verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sanrıım oyun cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 oyun guzel ya. ozellikle kum olayını super yapmıslar. kuma gomuluyorsun canın gideceğine. en sonunda da tam gomulunce nefessiz kalıyorsn fikan. baya iyi. yanlıslıkla bi delik acildi..butun kumlar oraya kaydı. ben de icindeydim ben de dustum oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ya bekleyin betadan çıksın. Oynamayacaksınız asıl oynanması gereken zamanda. Terraria 3 senelik oyun, son 4 ay adam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar