valla bekliyorum hala bu oyundan birşey ne zaman geldi patch bende yok update
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Starbound
Bu yorumlarda "verilen sözleri tutmadılar" diye ağlayan kalabalıklar nedir? Early release için bile çok fazla eksik mi var?
saat farkı falan sanırım ben de yapamıyorum
Good evening, all!
At long last, we’re updating Starbound’s stable branch later today. Thanks so much for your continued patience, support and feedback! Check below the cut for a list of major changes since the last stable update back in March 2014.
Starbound_Emoticon_SBpandaPS – Starting tonight at 6PM GMT, Starbound will be 25% off on Steam for 48 hours. <3
Good evening, all!
At long last, we’re updating Starbound’s stable branch later today. Thanks so much for your continued patience, support and feedback! Check below the cut for a list of major changes since the last stable update back in March 2014.
Starbound_Emoticon_SBpandaPS – Starting tonight at 6PM GMT, Starbound will be 25% off on Steam for 48 hours. <3
bu patch de görecez işte ak mı kara mı
hadi baslıyalım
meh steam'e yükleyememişler sorun çıkmış 1 gün sarkıcak gibi gözüküyor.
Vayy buna bakma zamanı gelmiş yine :D ship upgrade oh be.
Baya olmuş gibi geldi bana bu sefer du bakalım biraz daha oyanayalım.
- 3 ay sonra ...
çok ama çok güzel bi oyun.
ama hala 1.0 gelemedi.
ama hala 1.0 gelemedi.
güzel oyunda, kaçıncı wipe olmuş ya bütün karakterlerin yine uçmuş. Kaç kere benzer şeyleri yapmam gerekiyor :)
- 10 ay sonra ...
early access den çıkıyor.
http://steamcommunity.com/games/211820/announcements/detail/969772178194023310
http://steamcommunity.com/games/211820/announcements/detail/969772178194023310
öeh 3 sene early access mi olurmuş
- 3 ay sonra ...
sonunda release oldu 24 tl steam de
terraria'ya kıyasla güzel mi oyun
ona göre alabilirim
ona göre alabilirim
guzel al
early access den beri takiliyorum arada
early access den beri takiliyorum arada
bir ara buna tekrar bakayım inşallah adam etmişlerdir, zevkliydide fazla savruktu :p
- 4 hafta sonra ...
oyun güzel. ama content olması gerekenin yarısı kadar. bütün tech, matter manipulator, space ship upgradeleri, son tier equipmentler filan 10-15 saatte elde edilebiliyor. oyunun contenti çok az kalmış terraria'ya göre. solarium'dan sonra 4-5 tane daha ore/tier, 2 kat daha fazla upgrade seçeneği olması lazımmış. nadir de olsa ağız yüz kıran türden moblar barındıran gezegenlerin bulunması iyi olurmuş (tier 6 gezegenler bile end-game equipment ile aşırı basit). oyunu bitirdiğimde elimde 100er tane tech card/modül filan kalmıştı. daha tamamlanmamış bir oyunu release etmişler sanki. oyun şu haliyle terraria'nın pre-hardmode hali gibi.
Oyunu tost makinasiyla yazdiklari icin gereksiz yere kastiriyor ayrica.
Öne çıkan mesajlar