Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Arkadaşlar pazar günkü radyo yayınımı (PatiFM değil) metal konseptinden hafif (ağır yalan) sapıp gelmiş geçmiş en güzel aşk şarkıları üzerine yapmaya karar verdim. Aklımda birkaç şarkı var da tam liste yapmak için öneri lazım baya. Closer, This Years Love, I'll Always Love You gibi var bikaç şarkı işte. Yardım ederseniz sevinirim. Arşiv 350 gb, söylediğiniz her şey olur yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Children of Bodom - Angels Don't Kill heh al sana aşk şarkısı (ehm ciddiyim)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 22 Kasım 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 pain of salvation - second love bülent ortaçgil - sensiz olmaz scorpions-still loving you / send me an angel vs... kamelot - a sailorman's hymn :D :( within temptation - wish you were here[signature][hline]aşk böceği le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 cardigans_lovefool Muse-Cant-Take-My-Eyes-Off-You Bryan Adams - Everything I Do Ve de efsane Don't Sipik[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 22 Kasım 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 fugees-killing me softly foo fighters-everlong[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 henüz yazılmamış aşk şarkılarıdır..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 whitesnake - is this love göktan - sen sting - shape of my heart radiohead - true love waits placebo - protege moi muse - unintended[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ooo ustaları unuttuk; Sezen Aksu:Menekşe;İki gozlum;gidiyorum;geri don;Vazgeçtim;İstanbul istanbul;unut;tutsak;Tükeneceğiz;firuze(aklıma bunnar geldi) İbrahim Tatlıses:Ağlıyorum;Başı belalım;Mutlu ol yeter vsvsvs.. Şebo 'dan bisuru parca :)..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bob marley - pass it on. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Şebomuz canımız tabiki de, İbrahim Tatlıses çaldığım gün dünya tersine dönmeye başlar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kent - Kevlar Soul Sentenced - You Are The One[signature][hline]And my heart slowly dies It gets lonely and cold She put a hole, through my kevlar soul --- Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. [Bu mesaj Creus tarafından 23 Kasım 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Yabancı yazalım bide herkes yabancı yazmış: Bon jovi:Always; Limb bizkit:it will be ok,Boiler;(Gerçi bunlar biraz isyan tarzına giriyo ama çok damar; Enrique:Addicted,hero; Nickelback:Hero; --------------------------- Kayahan:Sabahlar uzak[ve hatırlamadıgım bir suru şarkısı) Kenan Doğulu:Pamuk Ya bisuru aklıma gelio şindi ayy :)..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp [Bu mesaj Suark tarafından 23 Kasım 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Suark tarafından 23 Kasım 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Penthesilea, 23 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Şebomuz canımız tabiki de, İbrahim Tatlıses çaldığım gün dünya tersine dönmeye başlar. Bende dinlemezdim. Abim şöyle bi laf etti bi gun "Bu memlektte kim ibo dinlemiyorum muslum dinlemiyorum diyorsa yalandır" Bende hadiii leeennn çektim bitane.. Sonra bu yaz baya beraberdik(mezun oldu bu yaz) arabada ibo çalıyordu arasıra;Yaz aşkları fln şu an abimden fazla dinliyorum ya:).. Şeboya hastayım daha konserine gitmedim ama bu herifin gittim ya..Ağlatıyor adam :)..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya bugun bi adam deli etti beni.. Fransada oturuyor;turk ama.. ne dinlersin dedi; Sezen aksun fln dedim o cok basit dedi (ben hafiften dumur)[herhalde bu opera fln dinliyordur dedim] Sen ne dinliyorsun dedim Verdigi cvp beni dumurlugun diplerine soktu pink..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gülay - sen gelmez oldun ve cesaretin var mı aşka bence güzel. en güzeli hatice - hoppala yarim yaz geldi şaka bi yana semisonic - secret smile ve savage garden - truly madly deeply derim[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... [Bu mesaj zaidral tarafından 23 Kasım 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 jewel - foolish games nazan oncel - gitme kal bu $ehirde anathemalar Tiamat - Do You Dream Of Me the smiths'ler wumpscut - angel madrugada - shine vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 shape of my heart .. yeri geldiinde göz yaşım sel olur akar .. aha ahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 -Sezen Aksu-[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 şunlarıda ekle bence.. fena olmaz.. YERLİLER funda arar ---> alagül*seni düşünürüm gülay ---> cesaretin varmı aşka Aslı ---> sessizce düş sokağı sakinleri ---> sevdan bir ateş Emel Müftüoğlu ---> siyah inci reha ---> Aşk çiçeğim Tarkan ---> Bekle Üç Hürel ---> Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş YABANCI Eric Clapton ---> Wonderfull tonight*Tears in Heaven Sting ---> Desert Rose* Jennifer Lopez ---> Again Black ---> Wonderfull life George Michael ---> careless whisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Sentenced- for the love i bear.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 santa esmeralda- your my everything lionel richy- hello falco- jeanny[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Avenged Sevenfold - Chapter Four Seether - Broken (feat Amy Lee) Edgewater - Eyes wired shut Static-X - Push It 36 Crazyfists - Bloodwork 36 Crazyfists - Destroy The Map[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kimse cure - love song ' u yazmamış hayret :) pain of salvation - second love derim ben.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bira ve kahve yaz aramaya çıkacak olan bir şarkı va işte o ..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arama yap cıkar ben oturup 30-40 tane azmıstım bitanesine[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar