Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Sabah sabah polisti molisti uğraş dur. Cep tel de gitti, ne yapılabilir şimdi, çalınan telin bulunma durumu. Telefonu kilitleticem de imei bilmiyorum, gerçi bu imei numaraları 2 dk da değiştiriliyormuş artık. Bilgisi olan var mı bu durumlarda? Telefonu bulurmuyuz? Yoksa buzlu suyu hazırlayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi telefonu bulma zor da işte en büyük sıkıntı giden telefon numaraları. kaç kişiden trip yiceksin bu yüzden kim bilir. -kanka naber *sen kimsin? -vayyyy böyle mi olduk bu tarz tripler sonucu insan baya bi yıpranıyo. üzülmekten değil de istisnasız herkesden aynı tribi yemek pöffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 suyu iç abi sen. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 tanidik varsa polis avukat falan 1 haftada ortaya cikabilir telefonun. yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 benim iphone çalınmıştı buldular 1-2 ay sonra aldım geri. faturalı fln kendin aldıysan normal veriyosun işte savcılığa bulma ihtimalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Benim blackberry calinmisti bulamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 buzlu su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Sigorta zimbirtisi varsa parasini alirsin. Birde numaralar neden gidiyor? Google i var kartviziti bilgisayara yuklemesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Numaralar dert değil zaten google de yedekli, akşam üzeri gidicem bi karakola da eve gelen polis pek bulunması ihtimal değil diodu. 3 telefon bi dizüstü bi fotoğraf makinesi, kimlik, kredi kartları gg. Allahtan kartlarda limit yoktu sdf Lan seviodum ben telefonumu ya püfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 geçmiş olsun, kredi kartlarının şifresi 1-2-3-4müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Flameoffear said: Sabah sabah polisti molisti uğraş dur. Cep tel de gitti, ne yapılabilir şimdi, çalınan telin bulunma durumu. Telefonu kilitleticem de imei bilmiyorum, gerçi bu imei numaraları 2 dk da değiştiriliyormuş artık. Bilgisi olan var mı bu durumlarda? Telefonu bulurmuyuz? Yoksa buzlu suyu hazırlayayım mı? telefona su hazırla. babamın aynı şekilde giden telefonu 1 yıl sonra bulundu ama alan kişiden geri alamıyorsun "iyi niyetli 3. kişi" mantığı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Black-ice said: benim iphone çalınmıştı buldular 1-2 ay sonra aldım geri. faturalı fln kendin aldıysan normal veriyosun işte savcılığa bulma ihtimalleri var. abi sen nasıl aldın geri? benim pederin telefon 10 kişi dolaşmış lol. böyle bir "kullananlar" listesi geldiydi 1 yıl sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 polise kanserden ölen babannemin hediyesiydi falan de laf arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 allah muhafaza, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Benim 2008 yılında emanet bıraktığım bir yerin kasasından Samsung E250 telefonum çalınmıştı parasını verdikleri için hiç uğraşmadım birkaç ay sonra polis gel ifade ver diye bir yazı bırakmış gittim avukat falan geldi birkaç soru sordular şikayetçi misiniz dediler evet dedim aradan tam 2 sene geçtikten sonra buldular. Yine bir yazı geldi gelin alın yoksa açık arttırmayla satarız dediler gidip de almadım. 2010 yılında bir arkadaşın da telefonu çalındı. Çalınmaya karşı sigortalıydı gerekli tüm işlemleri yaptı ne sigortadan parasını alabildi ne de telefonu bulundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 diaboliq said: abi telefonu bulma zor da işte en büyük sıkıntı giden telefon numaraları. kaç kişiden trip yiceksin bu yüzden kim bilir. -kanka naber *sen kimsin? -vayyyy böyle mi olduk bu tarz tripler sonucu insan baya bi yıpranıyo. üzülmekten değil de istisnasız herkesden aynı tribi yemek pöffff kardeş hangi çağda yaşıon. adamın facebuku falan vardır illa. ordan yazdın mı tamam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar