kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Normalde baya anlayışlı ve kibar bir insanımdır, hani otobuste koridor tarafindaki koltuga oturursun yanina bi dag adami gelir kolunu durter suratina bakar - hö kalkta göçeyim der. O na bile buyrun derim. Ancaaaak çok aç ya da yorgun ya da aşırı ses olan ortda uzun süre kaldysam tam bir şeytana donusuyorum. Boyle yanmda kulaklikla müzik dinleyen adamin 0,5 db sesine bila laf soyleyip sikiysa laf ters cevap versinde agzini kirayim diye bakiyorum. Tamam ustte saydigim nedenlerden herkez asabiyet sahibi olurda boyle bi uçtan bir uca ucurum olan insan kisiligine burunuyorum. 10 dkdan fazla aglyan bebegin bile girtlagina 5 tane plastik catal sokasim geliyor. Bu gibi durumlarda sakin olmak icin ne yapmali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bence önce başlığı kişisele açmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ben bu işi çözememiştim, bende de vardı. Sonra başka bi hastalık için kullandığım antidepresan bu olayı çözdü ek etki olarak. Tabi hap kullanmayın hop diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Makara yapan da yapsin ya cok ciddiye almiyorum bu durumu. Ciddiye alip cevap verenleri ayikliyorum zaten. Ama mod isterse kişisel e atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bendede var aynı durum. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 SeaGle said: Ben bu işi çözememiştim, bende de vardı. Sonra başka bi hastalık için kullandığım antidepresan bu olayı çözdü ek etki olarak. Tabi hap kullanmayın hop diye. Bana da alkol iyi geliyor ya boyle 1 bira iciyorum gene seker gibi oluyorum. Acaba alkol dozajini artirmasam da kullanim sikligini (haftanin gunleri olarak) artirdigim icin olabilir mi bu. Hani o alkolün rahatlatici etkisini mi ariyor vucut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ben alkolü çok çok seyrek kullanıyorum, alkolle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 stresli bir işte filan mı çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Son 1.5 senedir asiri stressli zamanlar gecirdim (iş degilde kişisel/iliskiyle alakali vs) ondan da olabilir bak. Biraz sinir sistemim zedelendi heralde ama yakin zamanda bu süreçten ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aç kalınca sinirlenmen şeker hastası belirtisi diye biliyorum ben ama yamulmuş olabilirim bu konu hakkında. saydığın çoğu şeyler beni de deli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 tatil şart gibi abi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Kafa dinliycek sakin biyerde tatile ciktim bende zaten aynen. Foça dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 diaboliq said: aç kalınca sinirlenmen şeker hastası belirtisi diye biliyorum ben ama yamulmuş olabilirim bu konu hakkında. saydığın çoğu şeyler beni de deli ediyor. bi dene aga bunu şekerini ölç şeker belirtisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 şekerine baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 açlık şekerinden dolayı. bende de var aynı asabiyet açken. yemek yedikten sonra yarattığım felaketi duzeltmek için ugrasıyorum genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Şekere 2-3 ayda bir bakyorum tokken 85-95 arasi cikiyorda acken denemedim ya da seker yulemesi yaptirmadim. Ama ailede seker hastasi var dayi ve babadan benimde sansim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 eğer vaktin ve paran varsa hiçç üşenme bir psikoloğa git, çok net çözümlüyorlar bu tip şeyleri. Bir de "anahtar sözcükler" veriyorlar sana, bu hisse kapıldığında anahtarlarını kullanıyorsun, istesen de öfkelenemiyorsun. Ben yaşamadım bi arkadaş anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Tiroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Valide de tiroit var, üff hastalk hastasi yapicaksiniz beni :p şu yazi geciriyimde dinlenip bakalm gereksiz cikislarim devam ederse gec kalmadan bir yardim alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yazi falan gecirme git endokrine bi kan testi yaptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 O şart dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yaa o testi bir DOKTOR istesin de yaptır. Kendin mi yorumlucaksın sonra hi-lo değerlere bakıp. Cahillik yapma bak sen dinle beni. Bir psikoloğa veya psikiyatrist'e git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 6 yasindan beri sinirlenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 "herkes" dendi mi? asdjhfgkjshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Esh said: Tiroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar