Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı sinir !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normalde baya anlayışlı ve kibar bir insanımdır, hani otobuste koridor tarafindaki koltuga oturursun yanina bi dag adami gelir kolunu durter suratina bakar - hö kalkta göçeyim der. O na bile buyrun derim.

Ancaaaak çok aç ya da yorgun ya da aşırı ses olan ortda uzun süre kaldysam tam bir şeytana donusuyorum. Boyle yanmda kulaklikla müzik dinleyen adamin 0,5 db sesine bila laf soyleyip sikiysa laf ters cevap versinde agzini kirayim diye bakiyorum.

Tamam ustte saydigim nedenlerden herkez asabiyet sahibi olurda boyle bi uçtan bir uca ucurum olan insan kisiligine burunuyorum. 10 dkdan fazla aglyan bebegin bile girtlagina 5 tane plastik catal sokasim geliyor.

Bu gibi durumlarda sakin olmak icin ne yapmali ?
Mesaj tarihi:
Ben bu işi çözememiştim, bende de vardı.

Sonra başka bi hastalık için kullandığım antidepresan bu olayı çözdü ek etki olarak.

Tabi hap kullanmayın hop diye.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ben bu işi çözememiştim, bende de vardı.

Sonra başka bi hastalık için kullandığım antidepresan bu olayı çözdü ek etki olarak.

Tabi hap kullanmayın hop diye.

Bana da alkol iyi geliyor ya boyle 1 bira iciyorum gene seker gibi oluyorum. Acaba alkol dozajini artirmasam da kullanim sikligini (haftanin gunleri olarak) artirdigim icin olabilir mi bu. Hani o alkolün rahatlatici etkisini mi ariyor vucut.
Mesaj tarihi:
Son 1.5 senedir asiri stressli zamanlar gecirdim (iş degilde kişisel/iliskiyle alakali vs) ondan da olabilir bak. Biraz sinir sistemim zedelendi heralde ama yakin zamanda bu süreçten ciktim.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

aç kalınca sinirlenmen şeker hastası belirtisi diye biliyorum ben ama yamulmuş olabilirim bu konu hakkında.

saydığın çoğu şeyler beni de deli ediyor.

bi dene aga bunu
şekerini ölç
şeker belirtisi
Mesaj tarihi:
Şekere 2-3 ayda bir bakyorum tokken 85-95 arasi cikiyorda acken denemedim ya da seker yulemesi yaptirmadim. Ama ailede seker hastasi var dayi ve babadan benimde sansim yok yani
Mesaj tarihi:
eğer vaktin ve paran varsa hiçç üşenme bir psikoloğa git, çok net çözümlüyorlar bu tip şeyleri. Bir de "anahtar sözcükler" veriyorlar sana, bu hisse kapıldığında anahtarlarını kullanıyorsun, istesen de öfkelenemiyorsun. Ben yaşamadım bi arkadaş anlattı.
Mesaj tarihi:
Valide de tiroit var, üff hastalk hastasi yapicaksiniz beni :p şu yazi geciriyimde dinlenip bakalm gereksiz cikislarim devam ederse gec kalmadan bir yardim alirim
  • Yeni Oluştur...