Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bence zaman yok denecek kadar önemsiz bir kavram. nerden baktığına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Zaman içinde yaşadığımız fiziksel evrenin varoluşunun temel yapı taşlarından birisi nasıl önemsiz bir kavram anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fede said: aydaysan da güneşi sabit alırsın. samanyolunun merkezini alırsın, evrenin merkezini alırsın. alışına bağlılaf geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 BlaCk said: Günümüzde tahmin edilen kara deliklerin içinde zamansızlık olduğu, zamanın akmadığı. Karadelikler hakkında şu belgeseli tavsiye ederim http://www.imdb.com/title/tt2071460/?ref_=fn_tt_tt_52 üşenmedim. oturup izledim. kara delikler herkes gibi benim de ilgimi çekiyor sandım ki 2 bölüm ful karadelikler üzerine yemin ediyorum ne fotoğraf ne bir kelime kara deliklerle alakalı tek bir cümle geçmedi feci trollendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 delik olduğunu ne biliyolar var mı içine giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 time is not a reality, but a concept şekerims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 MasterHapLo said: yer cekimine gore zaman degisim gosteriyor diye bir belgeselde izlemistim. Aynı sure gectigi halde ayda ve dunyada zamanı harcayan insan karsilastirildiginda dunyadaki insan icin zaman daha hizli akar. tam tersi de olabilir ardeth gelip aciklasin gerisini ayda daha hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 zaman var olan bişey değil zaten var kılınan bir şey ekvator gibi evrende zamanın olması için evrende düzenli devridaim yaptığı gözlemlenen bir şeyin bir bilinç tarafından baz alınması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yav alakası yok ekvatorla falan önceki sayfada da yazdım zaman somut olarak kanıtlayabileceğin bir şey bir düşünce değil, kendi yarattığımız bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yazdığımı anlamamışsın. anlayıp editlemişsin ben katılmıyorum hoş belli bir determinizmle konuşuyoruz ve buna göre vardır diyebilirsin ben septik olduğum için beni bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Zaman zaman vardır zaman zaman yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 oraya da dağıtıyorlardır beleşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yav said: ben septik olduğum için beni bağlamaz. kac litre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Edit : Adam gibi cevap vermeyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 cabiria said: BlaCk said: Günümüzde tahmin edilen kara deliklerin içinde zamansızlık olduğu, zamanın akmadığı. Karadelikler hakkında şu belgeseli tavsiye ederim http://www.imdb.com/title/tt2071460/?ref_=fn_tt_tt_52 üşenmedim. oturup izledim. kara delikler herkes gibi benim de ilgimi çekiyor sandım ki 2 bölüm ful karadelikler üzerine yemin ediyorum ne fotoğraf ne bir kelime kara deliklerle alakalı tek bir cümle geçmedi feci trollendik o belgesel 2 bolum halinde ilk bolum everythingde evrenle ilgili olusumu anlatio ikinci bolum nothing karadeliklerle ilgili. ikinciyi izlemedin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 BlaCk said: cabiria said: BlaCk said: Günümüzde tahmin edilen kara deliklerin içinde zamansızlık olduğu, zamanın akmadığı. Karadelikler hakkında şu belgeseli tavsiye ederim http://www.imdb.com/title/tt2071460/?ref_=fn_tt_tt_52 üşenmedim. oturup izledim. kara delikler herkes gibi benim de ilgimi çekiyor sandım ki 2 bölüm ful karadelikler üzerine yemin ediyorum ne fotoğraf ne bir kelime kara deliklerle alakalı tek bir cümle geçmedi feci trollendik izledim izledim boşluğu ve hiçliği anlatıyor ama karadelik diye bir şeyden söz etmiyor o belgesel 2 bolum halinde ilk bolum everythingde evrenle ilgili olusumu anlatio ikinci bolum nothing karadeliklerle ilgili. ikinciyi izlemedin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mal said: delik olduğunu ne biliyolar var mı içine giren? Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yazıldı mı bilmiyomda,dünyaya göre saati konuşmuş olursun işte aydaysan. ayda saatin ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 zamanın tersten yazılışı namazmış simdi farkettim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ben yarın uluslararası uzay istasyonunu gitsem kıbleyi nası bulcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 dunyaya dogru dur yetr abi, o kadar da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 evrende azaman kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nevrin döner dünya dönmez dsjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://r1310.hizliresim.com/1g/m/tq6tc.jpg okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yerçekimi olduğu müddetçe zaman da vardır ve uzaydaki zamanla dünya üzerindeki zaman aynı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar