Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Omuz sakatlanmasi icin tavsiye

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Yuzerken sol omuzumu incitmistim hafif. Bugun sporda baya acitmayi becerdim ve simdi zonkluyor. Tam yaptigim hareketin adini bilmiyorum ama ayaklarimi biri yerden 30 derece olacak sekilde tutarken ben kendimi ikili barda yukari asagi yaparak gogus calisiyordum. Aciyan yer sol omuz basinin yan ve on yerindeki birlesimdeki kas.
Tavsiye olarak verebileceginiz bir krem vs var mi? Ve ultrasoundda gorulurmu herhangi bir yirtik vs varsa .
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dips-chest-version
Burdaki hareket ama ayalarimdan biri tutup biraz daha egik calisiyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

ıslak sıcak havlu uygulayıp sonrasında ovalatabilirsin. fizik hareketleri yapıp bölgenin soğumamasını sağla kaslar sakatlandığı şekilde soğurlarsa eski haline gelmesi biraz uzun sürer, çok zorlamadan çalışltırırsan bu süre kısalıcaktır. bölgesel ağrı kesici kremler var, herhangi bir eczaneden kadının tavsiye ettiğin birşeyi al olmadı bengay al klasik. çok sık ağrı kesici kullanmıyorsan hepsi iyi gelir. 2 haftada iyileşmezse doktora görün
Sosyal ağlarda paylaş

Doktor kontrol etti yırtık yok gibi görünüyor 1 hafta bekleyelim azalmazsa acı veya geçmezse emar çektiririz dedi. Voltaren Jel verdi bunu sür, kolla ilgili spor yapma, zorlama dedi.
Koşu veya yürüyüşte sıkıntı yokmuş :P
Mekikde çekebiliyorum kolumu göğsüme dayayıp. 1 hafta sadece karın çalışıcam gibi duruyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de kas zedelenmesi, küçük bir ödem ve kireçlenme başlangıcı varmış sağ omuzda + dezenformasyon, fittness a tekrar başladım 1 ay önce, daha en temel hareketleri yapıyorum, adaptasyon gibi, zorlanmıyor çok yani ama kısa zaman sonra zorlanmaya başlayınca kaybetmeyelim güzelim omuzu? Doktor lavuğu da iki hap, ağrı kesici+ kas gevşetici ve krem verdi yine kas gevşetici. Kesin işte sürekli mouse tutmaktan geçmiyor bu ama bakalım, ne yapayım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...