Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Yuzerken sol omuzumu incitmistim hafif. Bugun sporda baya acitmayi becerdim ve simdi zonkluyor. Tam yaptigim hareketin adini bilmiyorum ama ayaklarimi biri yerden 30 derece olacak sekilde tutarken ben kendimi ikili barda yukari asagi yaparak gogus calisiyordum. Aciyan yer sol omuz basinin yan ve on yerindeki birlesimdeki kas. Tavsiye olarak verebileceginiz bir krem vs var mi? Ve ultrasoundda gorulurmu herhangi bir yirtik vs varsa . http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dips-chest-version Burdaki hareket ama ayalarimdan biri tutup biraz daha egik calisiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ıslak sıcak havlu uygulayıp sonrasında ovalatabilirsin. fizik hareketleri yapıp bölgenin soğumamasını sağla kaslar sakatlandığı şekilde soğurlarsa eski haline gelmesi biraz uzun sürer, çok zorlamadan çalışltırırsan bu süre kısalıcaktır. bölgesel ağrı kesici kremler var, herhangi bir eczaneden kadının tavsiye ettiğin birşeyi al olmadı bengay al klasik. çok sık ağrı kesici kullanmıyorsan hepsi iyi gelir. 2 haftada iyileşmezse doktora görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Öncelikle geçmiş olsun. Şu an nasıl bir tedavi izleyebilirsin bilmiyorum doktora gitmelisin bunun için bence burada kimseden tavsiye alma. Fakat ileride nasıl sakatlanmayacağın konusunda tek bir önerim var: Bir şekilde yoga yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Saat 2de doktora gidiyorum. Direksiyon falan çevirirken baya ağrıyor hatta ağrımadı an yok gibi hareketsiz durmak dışında. Umarım ciddi birşey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 lasonili sur bandajla 3-4 gun istirahat yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Omuza bandaj nasıl yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Dirsekten kıvırıp göğsüne yaslıycaksın, sonra gövdeden sabitleyerek sarıcaksın. Önemli olan kolu kullanmaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 omzu sakat olan dips yapmasın diycem sadece. bilmeden başka yorum yapmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Göğüste son sete gelmiştim kola geçecektim, ondan önce herhangi bir agrı sızı yoktu antreman boyunca bi anda oldu yani ısınmamış falan olsam anlıcam ama ne biliyim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Omuz. Her badici omuz sakatlığını tadacaktır demiş kutsal kitapta. Çok bilmiyorum olağan dışı birşey var mıdır varsa doktora görünmek en iyisi tabii ama badi sakatlığı=bekleyeceksin geçecek. Hiç çalışmaman gerek omuz yoksa hiç iyileşmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sana göre ısınmış olabilir ama belki ısınmamıştır ? :D Geçmiş olsun, bir müddet üst vücut veya push çalışma. Hoş pull da yapsan zorlanacaktır. Yırtık tarzı bişi varsa yer edebilir zorlarsan dikkat et. Acıbadenm spor sakatlıkları merkezi var sanırım fulyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 lanet olası omuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 1.kattan atlamani tavsiye ederim boylece omzunu sakatlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Killer da sakatlamıştı sanırım omzunu o tavsiye verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Doktor kontrol etti yırtık yok gibi görünüyor 1 hafta bekleyelim azalmazsa acı veya geçmezse emar çektiririz dedi. Voltaren Jel verdi bunu sür, kolla ilgili spor yapma, zorlama dedi. Koşu veya yürüyüşte sıkıntı yokmuş :P Mekikde çekebiliyorum kolumu göğsüme dayayıp. 1 hafta sadece karın çalışıcam gibi duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 dips tam omuz sakatlicak hareket yalnız ben bi kaç kere ağır omuz girdiğim gün yaparken böyle bi sakatlanayazdı harekette aşşa inerken gücün bitip çok aşşa inersen omuzlar çok ters pozisyonda kalıyor çok iyi ısınıp esnetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 e iyi geçmiş olsun. karın var bacak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Benim de kas zedelenmesi, küçük bir ödem ve kireçlenme başlangıcı varmış sağ omuzda + dezenformasyon, fittness a tekrar başladım 1 ay önce, daha en temel hareketleri yapıyorum, adaptasyon gibi, zorlanmıyor çok yani ama kısa zaman sonra zorlanmaya başlayınca kaybetmeyelim güzelim omuzu? Doktor lavuğu da iki hap, ağrı kesici+ kas gevşetici ve krem verdi yine kas gevşetici. Kesin işte sürekli mouse tutmaktan geçmiyor bu ama bakalım, ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 programını yaz riskli hareketler varsa çıkarırsın. çıkarmasan da daha dikkatli olman gereken hareketler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Şu an çok hassas o yüzden 5-6 gün sadece kardiyo ve karınyapıcam sonra hafif hafif başlarım herhalde iyileşiyor olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/1004805_570412183016274_489515658_n.jpg aman ağır kaldırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 üff bunla vucudumu ne çalıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Agir calisirim olsa oylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 aman basgan ben sol ve sag omzu eline almis biri olarak soyleyim hec zorlama bir muddet 2 damacana rahat tasiyordum eskiden simdi 5lt lik sular canima okuyor cok fena cok sanki koparmislar da uhu ile yapistirmislar gibi kollarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar