mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 İrtica diye bir suç vardı AKP gelmeden önce şimdi ne oldu irtica suçuna ? bu şuçdan ceza evinde yatanlara ne deniyor şu anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kemalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 reampage said: kemalist cvp budur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cumaya gitti gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kimsenin irticadan haberi yok mu ? insanlar içeride halen yatmakta irtica suçundan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 İrtica ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Biyik said: İrtica ne demek? kelime anlamınımı soruyorsun suç olan eylemimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 İrticanın ne anlama geldiğini soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Biyik said: İrtica ne demek? 50% loading deyken sürekli cancel a basmaya çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Soris said: Biyik said: İrtica ne demek? 50% loading deyken sürekli cancel a basmaya çalışmak Süper anlatım :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Şaka yapmıyorum ben bu arada. Cidden merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Akp saogolsun artik boyle suclar yok. Ha yerine yenileri uretildi o mesele tabi. Ordu devletiydik polis devleti olduk Same shit different age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 İltica sığınmak, irtica gericilik demek (TDK'dan baktım, karışıyorlar zaten) TCK'da "irtica" diye bir suç yok, hiç yoktu. İrticacı örgütler ve bunların işlediği fiillerin dahil edilebileceği kanun hükümleri yerlerinde duruyor, uygulamalarında sıkıntı olabilir biraz. Hoş durmasalar da fark etmiyor çünkü imam kanunları sallamazsa cemaat zaten bozuk sıçmaya mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yav said: Akp saogolsun artik boyle suclar yok. Ha yerine yenileri uretildi o mesele tabi. Ordu devletiydik polis devleti olduk Same shit different age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hayaldi, gerçek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Gercek irticayı görmek icin twitterda falan selefi tipleri takip edin. Adamlar diyanetin imamlarına ve arkasında namaz kılan herkese kafir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 silkeledim öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Sonra belediye mi gömdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 İrtica "gericilik" demekse, bu bir suç mudur? "İlerici" insanlar da buna karşı mükafatlandırılıyor mu? Her insan çizgisel zaman algısı içerisinde yaşamak durumunda değil veya her gelişmeyi "ileri" gitmek olarak kutsamak zorunda değil. Bazı insanlar da döngüsel bir zaman algısı içerisinde yaşamak istiyordur (mesela Afrika kabileleri). Şimdi bu insanlara "gerici" mi diyeceğiz? Bu "ilerici" ve "gerici" meselesi aslında çok tartışmalı. Ancak konu mesela işçi hakları, çocuk hakları, kadın hakları, eşcinsel hakları gibi şeylerde ise bu tartışmaya çok açık değil çünkü bu hakları almak için insanlar senelerce mücadele etmişlerdir. Ama sosyal ve kültürel yaşamdaki seçimler babında "gerici" ve "ilerici" yaklaşımı sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 İrtica kendi yasam tarzını digerlerine dayatmak demek. Burası musluman ülke söyle yapamazsınız diye bağırırsan irticaci olursun. Baska seyler de olursun da konu o degil. Burası laik ülke söyle yapmak zorundasın dediğinde de yine irticaci olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Tabi eskiden oyle görülmüyordu. Bitmek bilmez mağduriyetler her sakallıyı irticaci zanneden denyo devlet yüzünden oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Dayatmak; dayatmacı olmak, otoriter olmak, faşist olmak vs. çerçevesinde değerlendirilebilir ama "irticacı" denmez. İrticacı insan ben şu anki yaşadığım "modern" dünyayı sevmiyorum keşke Osmanlı'da yaşasaydık diyebilir ve hatta öyle yaşayabilir, hakkıdır. Laik insan eğer 2013 değil de 1930'da yaşamak istiyorsa irticacıdır. Gericidir. Geride yaşamak istiyordur. Bunu pejoratif bir açıdan eleştirmemiz uygun değildir. Ancak kendi "yaşam anlayışı"nı biricik olarak başkalarına dayatıyorsa bu başka bir mevzudur, burada hem irticacı hem dayatmacı olur. Sadece kendi ve topluluğu yaşıyorsa sadece irticacı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Biyik said: İrtica "gericilik" demekse, bu bir suç mudur? "İlerici" insanlar da buna karşı mükafatlandırılıyor mu? Her insan çizgisel zaman algısı içerisinde yaşamak durumunda değil veya her gelişmeyi "ileri" gitmek olarak kutsamak zorunda değil. Bazı insanlar da döngüsel bir zaman algısı içerisinde yaşamak istiyordur (mesela Afrika kabileleri). Şimdi bu insanlara "gerici" mi diyeceğiz? Bu "ilerici" ve "gerici" meselesi aslında çok tartışmalı. Ancak konu mesela işçi hakları, çocuk hakları, kadın hakları, eşcinsel hakları gibi şeylerde ise bu tartışmaya çok açık değil çünkü bu hakları almak için insanlar senelerce mücadele etmişlerdir. Ama sosyal ve kültürel yaşamdaki seçimler babında "gerici" ve "ilerici" yaklaşımı sorunlu. istiyosan kendi kendine 1000 yil onceki arap kabileleri gibi yasa. baska insanlari rahatsiz etmedigin ve kendi yasam tarzini onlara zorlamaya kalkmadigin surece problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Geçen sayfada irtica ne demek diye sorup 2. sayfada literatüre sokmak üzere tanım yapabilmen de çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Loxias a katılıyorum, gerek yok böyle şovlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar