tokins Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 İnsanların katlanmak zorunda oldukları acıları gördükçe ben daha büyük acılar çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ve bu da seni yalnızlığa itiyorsa ve yalnız kalınca bu sefer insanlara yardım edebilecek konumda olmana rağmen etmemeyi seçtiğin için acı çekmeye devam ediyorsan /hug atcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-C0uqvtg2Duw/Txg2nd5ZFKI/AAAAAAAAAXM/BAS9Adj4nn8/s1600/the-green-mile-3213.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ramazan ortalarında böyle beyin oksitlenmeleri çok görülmeye başladı, sık dişini az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 üzerine işe geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Yaa ben espri yapcaktım ! Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yaralı parmaksa işemeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 düzeltmek için elinden bisi gelmiyorsa yapıcak bisi yok.belki dua edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 empati kurabilmek herkesin harcı değildir tokins :) ben n.ç'ler için çok acı çeker oldum son zamanlarda örneğin. bilmiyorum kadın olmamın verdiği ayrı bir hassasiyetim olabilir ama artık benzer çocuk tecavüz haberleri taşikardiye sebep oluyor bende eskiden haykırır, yazar çizerdim, şimdi ise elim ayağım tutmaz hale geliyorum. varlık acısı çekiyorum onlar adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Peki hayvanlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 her topiğinde adam troll yazıyoruz her topiğinde hala gelip cevap veriyorsunuz adama ama yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Masticore said: http://2.bp.blogspot.com/-C0uqvtg2Duw/Txg2nd5ZFKI/AAAAAAAAAXM/BAS9Adj4nn8/s1600/the-green-mile-3213.jpg RIP Michael Clarke Duncan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Biz madalyalı madalyasız herkesi bir kabul ediyoruz nicke bakmıyoruz bazen bile ama tokins şu eşimin mesajlarını okudum başkası ile mesajlaşıyordu döveyim mi? diyen üyeydi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 okurken sertleşmiş üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Evet sertleşme de vardı :) Mayonez gargarası ile bağ varmı diye düşünüyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 1 hafta önce kedimden nefret ediyorum diye topik açan herif işte. yazılıp söylenmesine rağmen devam ediyor neyin inadı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 niye barındırılıyor ki bu tipler. yok yok şöyle demir yumrukla yönetecek bi admin lazım negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar