-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bende donduremiodum ii oldu onu soledigin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 jipler igrench yahu donmuyo kalas gibi escalade cok daha rahat donmeli hummerdan o bile donmuyo hummer ayrica askeri arac ne alaka undergroundla yahu hadi lincoln falan anladimda...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 neonların öyle çıkmasının sebebi light trail hedesi. ayarlardan kapayın onu, sorun kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Disappear, 17 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: jipler igrench yahu donmuyo kalas gibi escalade cok daha rahat donmeli hummerdan o bile donmuyo hummer ayrica askeri arac ne alaka undergroundla yahu hadi lincoln falan anladimda... Hiç görmedin mi hummer ın yol versiyonunu? muhtemelen istanbulda oturmuyorsun:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 oyunu ınternetten ındırebılcegımız bı yer var mı[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Torrentini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 torrent olayını kavrıyamadım yapamadım yoksa ordan ındırıcemde onun ıcın hangı progu kullanmak lazım acaba[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 stage 4 ün herşeyini bitirdim hala stage 5 e geçemiyomm...10 yıldızlı arabam var unique wide body kit aldım 100k para oldu...imdak![signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ya her bok tamam da... Yeni araba alınca eskisinin elde patlaması nedir ya? Niye parçalarını falan satamıyoruz, arabayı iyi bir paraya okutamıyoruz? Hyundai Tiburon takılıyorum, bir tane de yarım 206 var ona göre, para bayıla bayıla hal oldum, şimdi de TT aldım, açıkta kaldım. Ayranım yok içmeye, TT ile giderim s*çmaya durumu. Yok mu bunun çözümü, illa yarışacak mıyız? Ben böyle her arabaya 30000 dolar gömüp sonra yenisi çıkınca soğuk su mu içeyim? Bu ne biçim oyun???[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Borbag, 18 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki: Ya her bok tamam da... Yeni araba alınca eskisinin elde patlaması nedir ya? Niye parçalarını falan satamıyoruz, arabayı iyi bir paraya okutamıyoruz? Hyundai Tiburon takılıyorum, bir tane de yarım 206 var ona göre, para bayıla bayıla hal oldum, şimdi de TT aldım, açıkta kaldım. Ayranım yok içmeye, TT ile giderim s*çmaya durumu. Yok mu bunun çözümü, illa yarışacak mıyız? Ben böyle her arabaya 30000 dolar gömüp sonra yenisi çıkınca soğuk su mu içeyim? Bu ne biçim oyun??? aynen öyle..oyunun en büyük saçmalığı. yapamadılar şöyle street rod tadında bir underground:) ne güzel parça ve araba alıp satıyoduk...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Rekor kırdım resmen. 32mb ekran kartı ile efektler azkısılı şekilde takılmadan oynuyorum :D birde overclock ettim :) Bide Fx 5600 den bahsediyosunuz.Bakın benden ibret alın 32mb GeForce mx 200 ile :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aynı ekran kartı 256 ram, 1GHz işlemci. Senin ram ve işlemci nedir?[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: ReD_DoG, 17 Kasım 2004 12:10 tarihinde demiş ki: said: Tyrael, 17 Kasım 2004 03:09 tarihinde demiş ki: yannız arabaya böle farklı açılardan bakamıorm sinir oldum? arabaya farklı açılardan bakmakiçin mouse 3 yani tekerleğe basıp döndürebiliosun arabayı bu bende ise yaramadi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 neyse yaptim arkada calisan logitech programindan dolayiymis sagol[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Spartan, 18 Kasım 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: Borbag, 18 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki: Ya her bok tamam da... Yeni araba alınca eskisinin elde patlaması nedir ya? Niye parçalarını falan satamıyoruz, arabayı iyi bir paraya okutamıyoruz? Hyundai Tiburon takılıyorum, bir tane de yarım 206 var ona göre, para bayıla bayıla hal oldum, şimdi de TT aldım, açıkta kaldım. Ayranım yok içmeye, TT ile giderim s*çmaya durumu. Yok mu bunun çözümü, illa yarışacak mıyız? Ben böyle her arabaya 30000 dolar gömüp sonra yenisi çıkınca soğuk su mu içeyim? Bu ne biçim oyun??? aynen öyle..oyunun en büyük saçmalığı. yapamadılar şöyle street rod tadında bir underground:) ne güzel parça ve araba alıp satıyoduk... genelde oyunlarda cheat kullanmam ama bu saçmalık yüzünden unlimited credits yaptım.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 206'ları hiç sevmezdim ben. Ama bu oyun sevdirdi. Araba resmen ivme manyağı çıktı. Ayrıca kontrolü de hiç de zayıf değil, aksine nereye çeksem oraya gidiyor. 0-100km. zaman rekorumu görünce dibim düştü iyice. 1.70 saniye. Ben ki 206 düşmanıydım 2 gün öncesine kadar. Şimdi diyorum ki: Var mı 206'dan kralı?[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 arkdaslar U.R.L nin aclimi nedir[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Kendercik, 18 Kasım 2004 10:40 tarihinde demiş ki: Ben ki 206 düşmanıydım 2 gün öncesine kadar. Şimdi diyorum ki: Var mı 206'dan kralı? tabii >>tiburon<<[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: malsahibi, 18 Kasım 2004 05:38 tarihinde demiş ki: said: Spartan, 18 Kasım 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: Borbag, 18 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki: Ya her bok tamam da... Yeni araba alınca eskisinin elde patlaması nedir ya? Niye parçalarını falan satamıyoruz, arabayı iyi bir paraya okutamıyoruz? Hyundai Tiburon takılıyorum, bir tane de yarım 206 var ona göre, para bayıla bayıla hal oldum, şimdi de TT aldım, açıkta kaldım. Ayranım yok içmeye, TT ile giderim s*çmaya durumu. Yok mu bunun çözümü, illa yarışacak mıyız? Ben böyle her arabaya 30000 dolar gömüp sonra yenisi çıkınca soğuk su mu içeyim? Bu ne biçim oyun??? aynen öyle..oyunun en büyük saçmalığı. yapamadılar şöyle street rod tadında bir underground:) ne güzel parça ve araba alıp satıyoduk... genelde oyunlarda cheat kullanmam ama bu saçmalık yüzünden unlimited credits yaptım. ya oyunun her yeri otopark ne kadar sacma bir durum bu araba alamama olayi ya ben unlimitedtan hic hoslanmiyorum ne kadar harcadigini bilemiyorsun :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: schaker777, 18 Kasım 2004 11:26 tarihinde demiş ki: arkdaslar U.R.L nin aclimi nedir Underground Racing League[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: schaker777, 18 Kasım 2004 11:27 tarihinde demiş ki: said: Kendercik, 18 Kasım 2004 10:40 tarihinde demiş ki: Ben ki 206 düşmanıydım 2 gün öncesine kadar. Şimdi diyorum ki: Var mı 206'dan kralı? tabii >>tiburon<< 1.70 saniye 0-100km yaptım dragda 206 ile. Ötesini tanimamam, beceremem. Nos kullanmadan da 1.95...[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 valla orasinibilemeyecem henuz h2 yeni cikti izninizle ben gidip biraz daha oynayam underground racing league icinde saol[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: schaker777, 18 Kasım 2004 11:29 tarihinde demiş ki: hic hoslanmiyorum ne kadar harcadigini bilemiyorsun :D t ye bas orda araba için ne kdr harcadıın yazıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya oyun full detail falan sorunsuz çalışıyo ancak klavye ve mouse'u geç algılıyo ne iştir? patchli de patchsiz de aynı olay.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bendede aynısı oluo o yuzden detail seviyesi yarıda[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar