Bathory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Spartan, 13 Kasım 2004 02:30 tarihinde demiş ki: Çünkü kendileri lezbiyen:) iki tanesi öpüşüyor start vermeden önce:P iyide adam kötü gözüküyo demi$.iki lezbiyenin öpü$mesinden güzel ne olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Öpüşmeleri güzel, tipleri kötü. Yani akrep nalanla güllü öpüşse "Vay ne güzel" diye izlermiyiz? Sizi bilmem ama ben kesinlikle hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bi sorum var ulan :P sabah sabah yükledik oyunu bi şeyde bilmiyoz career mode a girdim bana nissan marka hayvani bi araba verdi geziyom mal gibi şehirde ben normal kendi arabamı sıfırdan başlatıp zirveye yükseltmek için ne yapmam lazım altıma bi murat 124 alıp onu böyle 206 nasıl yapıcam o lazım sürekli dolaşınca canı sıkılıyo insanın şehirde[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Laistragon, 12 Kasım 2004 23:14 tarihinde demiş ki: Sormak istediğim sorular var : 1-eeeh / arc. 2-Oyundayken H ve J harfleri ne işe yarıyor? 3-Hepinizi çok seviyorum.İçimden geldi valla. 4-Bu neon fln nereye gidip taktırıyoruz?Ben bulamadım şahsen.Haritadaki bütün o garage'lara baktım ama yok hiçbir yerde. Oyundan izlenimlerim ise tek kelimeyle muhteşem! 1-huh? 2-arabayi durdur h veya j tusundan birine bas ve ok tuslarina bas anlarsin ne ise yaradigini :D 3-bende seni 4-demodakiyle ayniysa hatirladiim kadariyla otoban cikisinda girisinde sarı ısık olan yerde o neon olayi kapilar kaporta falan ayarlaniyordu[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kermit agabey bak sehirin icinde boyle tavandan yere renkli spotlar var sari, mavi, yesil renkte spotlar o spotlarin oldugu yere gidiyorsun giriyorsun sonra biraz gidince garaj kapisi gibi birseyin onunde durup enterla iceri giriyorsun icerdeki muhabbette nfsu 1 dekiyle ayni ama biraz gelismis yani nfsu2 de 1 e gore bu degisiklik "superbe" olmus yani demek istediim barise gidip tampon deistiriyon mos a gidip ses sistemi taktiriyon gunes otoya gidip lastik jant deistiriyon superbe bir sekil olmus oyun bunu gorunce nfsu1 i acmadim bir daha :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ulan bende niye olmuyo diyodum salak gibi N2O yu enter tuşuna almıştım :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 uzun sure basma "girer(enter)"sin biyere[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: BullDoG, 12 Kasım 2004 17:53 tarihinde demiş ki: ya beyler yollar kara kare ark dedi nvidi dan indir felan ama benimki ati aacba ati icin adresi yazarmsınz xp bunnuuu biiilionuuuzzmmuuu???????????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya oha bi ati driveri aramak zor mu geliyo? gir google'a ati yaz çıkar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 3- bizde seni seviyoruz :lo:[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hyr atinin sitesini biliyorum fakat en son surumunu cıkarmısmı onu merak ettmistim oke[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bi sorun var en az 15 tane yarışı 1. bitirdim 12.000 para birikti ama hala arabayı upgrade edemiyorum kilitli gözüküyolar neden olabilir ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bende sorun driver deil yolların kare çıkması en son sürümü driverın 4.11 ati için[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hmm en gıcık sorun bende galiba direk speed2.exe yi çalıştırırken bir sorun oluştu kapatılacak diyo direk açılmıyo neden olabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Abi hasta oldum bu ne ya...Yaris kazaniyoruz SMS geliyor yeni window tint ve exhaust bilmemnesini Baywiev Cat Bodyparts tan alabilirsiniz diye, nerdedir bu yer ya, haritada niye göstermiyor anlamadim...[signature][hline] EVIL When we are in its power is not felt as evil But as a necessity Or even a duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ole isim olarak verio mesajlarda ama her yerde aynı her body shoptan alabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu arada Jim Morrison'ın kemikleri sızlayacak rap falan yapmışlar riders on the storm'u[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bunun patch ı çıkmış o bi işe yarııomu ben kendimden memnunumda genel soruuom[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 oyunu daha alamadım ama oynayanlara bir sorum olacak oyun gene hard da hile yapıyor mu? ve cath up salaklıgı gene var mı?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben bugün oynadım çok büyük bir fark yokdu yinede güzel ama dediğim gibi çok büyük bir fark veya fark göremedim olsun güzel olmuş[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 guzel...[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 calisir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya oyunda bisi dikkatimi cekti bi salaklik var iki araba yan yana kitlenirse duvara carpana kadar dumduz gidiyolar mesela gidiyorum yandaki araba bana kitleniyo yada donmem icin ona yanasmam lazim adam kitleniyo ve donmuyo cat diye duvara koyuyoruz ikimizde[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 nedendir bilmiyorum oyun bende yavaş çalışıyo. bazı yerlerde yavaşlıyo sonra bi anda hızlanıyo falan. neyle alakası vardır hiç bi bilginiz var mı?[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 İndirmeye değer mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar