-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yaw bir tane url event kaldı onu bulamıorum bir turlu sanrım southmarket civarinda ama nasi bulcam onu pfff birde o garage'den yaptıgımız yarıslar ne ise yarior?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 URL Event'lar gizli olmuyor, olsa haritada gozukur. Henuz haritada cikmadiysa da ya DVD Cover'larin birine cikmamissindir daha (haritada yildiz kalmis mi bak), ya da eksik world event/sponsored event kalmistir. Eski yarislari bitirmek sadece oyunu %100'e getiriyor, onun da Stage 5'i bitirmekten farkli bir bonusu yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 b@b's ya stage 3 un tum yarışlarını bitirdim.Ama stage 4 e gecemedim.Hariatada yarıs gozukmuyor. Napıcam anlamadım?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ratingini arttırman lazım .eski yazılara bakarsan görürsün takıldıın bütün yerleri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bulamadım ya. ratingden kastınız nedir? Arabanın ratingimi? hanı tampon flm ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ayrıca URL yarışlarında çok ilginç birşey oldu az önce. Oynarken bi araba sıkıştırdı reklam panolarından dışarıya çıktım. bi baktım pistin dışındayım. Gezindim gezindim etrafı yarış bitti 3dk süre fark yedim 5.den =) ama havaalnını gezdim çok zevkliydi.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ewt kastım o tampon fln taktırınca sağ üstte gösterio ne kadar ratingin olduunu ayrıca jip alıp bi tane onlada yarışa katılcan(ki yaptın herhal)ayrıca t ye basıp sağ yaptınmı ne istediini görebilirsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yaw su hydrolics ne ise yarar?anlayamadim bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Oyunu Bitirdim Wide Body kitler icin outrunmı yapmam lzım? kac tane yapmak lazım Bu anlatılmıstı aradım ama bulamadım malsef[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: original_oguz, 04 Aralık 2004 12:44 tarihinde demiş ki: yaw su hydrolics ne ise yarar?anlayamadim bi turlu. explorer modda iken H yada L ye basili tutup yon tuslarina bas flm onu kalkiyor arkasi kalkiyor yani kalkiyor zip zip zipliyor NOS doluyor baska bi ise yaramiyor/[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 abi 4. bölümdeyim çok eziğim.Oyunu çözemiroum bilmiorum :(.Millet dördüncü bölümde arabaları 300 basıo benimki 160 basıo :( ne yapacam ne varsa taktırdım yıldızlarımda var.Audio A3 ve TT var. bi yardım eli uzatın şu garibana.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Perf Shopa git upgrade leri yap.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 işte hepsini yaptım millet paket felan dio ama kitli diğer arkadaş benle aynı yerde onun paketleri açık benimkler kitli?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Biz 380 km cinsinden söylüyoruz senınkı mil dir :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Far ışıkları ve arabanın altındaki ışık nerden yapılıo :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya bu outrunlarda bug var adamla cekisiyorum aramizda 20 metre var yolunsonunda yol "T" biciminde ikiye ayriliyor ben sola donuyorum adam saga donuyor sonra bi bakmisim adam beni gecmis hatta gitmis[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ozmn sende sağa git[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hay allahim su karsimdakine biraz akil ver bak simdi dumduz gidiyosun sola veya saga doncen seciyon birini donuyon senin arkanda olan adam sende onde ve ters yonde oluyor anlamadin galiba[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar