Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS: Underground 2 (full)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
URL Event'lar gizli olmuyor, olsa haritada gozukur. Henuz haritada cikmadiysa da ya DVD Cover'larin birine cikmamissindir daha (haritada yildiz kalmis mi bak), ya da eksik world event/sponsored event kalmistir.

Eski yarislari bitirmek sadece oyunu %100'e getiriyor, onun da Stage 5'i bitirmekten farkli bir bonusu yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:
ayrıca URL yarışlarında çok ilginç birşey oldu az önce.
Oynarken bi araba sıkıştırdı reklam panolarından dışarıya çıktım.
bi baktım pistin dışındayım.
Gezindim gezindim etrafı yarış bitti 3dk süre fark yedim 5.den =)
ama havaalnını gezdim çok zevkliydi.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ewt kastım o tampon fln taktırınca sağ üstte gösterio ne kadar ratingin olduunu ayrıca jip alıp bi tane onlada yarışa katılcan(ki yaptın herhal)ayrıca t ye basıp sağ yaptınmı ne istediini görebilirsin...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
original_oguz, 04 Aralık 2004 12:44 tarihinde demiş ki:
yaw su hydrolics ne ise yarar?anlayamadim bi turlu.

explorer modda iken H yada L ye basili tutup yon tuslarina bas flm
onu kalkiyor arkasi kalkiyor yani kalkiyor zip zip zipliyor
NOS doluyor baska bi ise yaramiyor/[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
abi 4. bölümdeyim çok eziğim.Oyunu çözemiroum bilmiorum :(.Millet dördüncü bölümde arabaları 300 basıo benimki 160 basıo :( ne yapacam ne varsa taktırdım yıldızlarımda var.Audio A3 ve TT var. bi yardım eli uzatın şu garibana.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Mesaj tarihi:
ya bu outrunlarda bug var adamla cekisiyorum aramizda 20 metre var yolunsonunda yol "T" biciminde ikiye ayriliyor ben sola donuyorum adam saga donuyor

sonra bi bakmisim adam beni gecmis hatta gitmis[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
hay allahim su karsimdakine biraz akil ver

bak simdi dumduz gidiyosun sola veya saga doncen seciyon birini donuyon senin arkanda olan adam sende onde ve ters yonde oluyor

anlamadin galiba[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
  • Yeni Oluştur...