Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 mustang 370 e çıkıyor ama yol tutuşu diye bir şeye sahip değilaraç az önce denedim maşallahı var süper se çıakrıtoyr araç ama işler sesle bitmiyor. audi a3 ü de denedim (neresinden çekişli? anlayan varsa yazsın) bana 4 çekişli gibi geldi yola çok iyi tutnuyor ama miata kadar çevik değil nede olsa miata ilk oyunun ufo mertebesine ulaşan bir aracıydı. tail breaking denen olayın m.n. k.y.m stabilit koctrol off oynuyorum ve araba dön baba döenlim diye kalkıyor. hele yağmur yağıyor 3 tur dönüş garanti...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bişe sorucam garajdaki arabaları satabiliyomyuız? benim 5 slottan 4ü dolduda :) ve en iyi araba elimdeki TT :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 skyline la 366 yaptım çok kolay çıkıo dönüşüde ii olduu için rahat çıkılıo. impreza la 357 ye çıktım çarpmasam dahada gidicekti. mustangle de 360 lı bişilere çıkmıştım. evola yapıım dedim normal accel i ve top speedi çok düşük gösteriodu alla alla dedim nie yavaş yaptılar bu arabayı on lada bi dene me yaptım 355 e çıktım fakat o anda viraj çıktı önüme daha ibre dayanmamıştı düz yol olsa daha çıkardı yanlız çok yawaş hızlanıo evo. bu arada arabaları satamıosun ama yeni aldıklarınla deiştiriosun bütün modifie ler gidio tabi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlione Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arkadaslar onlıne oynamak ıcın napmak gerekıyo yardımcı olurmusunuz..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gidip orjinalini satın almak...[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlione Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 onu bende dusundum ama..baska bır alternatıfı yokmu..patch gerekıyo fılan dıyo ındırdım ama kurarken hata verıyo.. benım oyun zaten ınternetten ındırme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 edik://ha pardon yanlış anlamışım.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 26 Kasım 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya en son bu caleble yaristim sms geldi oyun bitti diye ama t'ye basinca %90 bitti gosteriyor. outrun laridami bitirmek lazim %100 olmasi icin?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 her türlü shopu zartı zurtu buldumda şu neon üste açılan kapı müzik sistemi takılan shopu bulamadım haritasında olan varsa bi zamet ss koyabilirmi[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bunu buldum dier nfsu2 taopicinde bunu bi indir.(shopmap için)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 shopu buldumda şimdi smsler sadece special event olunca açılıo onun haricinde hangi tuşla smslere bakabiliyoruz bulamadım[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 daha once soylendiyse kusura bakmayin ama, bende oyunu calistirinca "speed2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." errorunu veriyo ve oyunu acamiyorum. cozumunu bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: rockncoke, 27 Kasım 2004 14:33 tarihinde demiş ki: shopu buldumda şimdi smsler sadece special event olunca açılıo onun haricinde hangi tuşla smslere bakabiliyoruz bulamadım tab la açılıo galiba yada f2 f3 f4 den biriyle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bisi sorcam bu worldden cikinca garaj ortaminda world map diye bir olay var ona girince senin yaptiin veya yapmak gereken ama yapmadiin yarislari gosteriyor simdi soru geliyor bu world mapden yaristiimiz zaman normal yaristiimiz zamandan bir farki oluyormu?? ornegin normalde bir tampon vericekse veya bir engine modifikasyonu vericekse onu vermeyebiliyormu?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 normallerin hepsini bitirince ilerliemiosun oyuna dolayısıyla bütün zımbırtılar çıkmıo onun için worldmapıde yapman lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Oyle degil, stage'ler bittiginde butun parcalar cikiyor zaten, o onceden bitirmediginiz world event'lari yapmak sadece %100'e getirmek veya rekor denemek isterseniz diye, yoksa parca verdigi falan yok. Stage'ler bittiginde bazi vinyl'ler ve wide body kit'ler halen kapali oluyor, onlari onceden outrun'larla kazanmaniz lazim, ne yaparsaniz yapin acilmiyor bitirdikten sonra. Benim uzun zamandir %100, 100'den fazla outrun yaptim, unique vermiyor artik. Belli stage'lerde belli sayida outrun kazaninca veriyormus NFS Planet'te okudugum birseye gore.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya sacma bir olay yapmislar bence bari oyunda aciklasalar bu stagede su kadar outrun kazan bir supriz var falan diye aciklamasi lazim bence[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şifreler nereye yazılıo bilen varmı__???????????[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Nfs underground 1 de yeni araba ekleyemiyorduk. Bunda var mı öyle bir özellik, bilen var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkadaslar sifreler oyuna girmeden once "press enter" yazdigi zaman yaziliyor ve bir ses veriyor gecerli oldugunu gostermek icin yanliz pek ise yarar sifre yok[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yazıyorum dediğiniz yere tık diye ses çıkıyor,sonra enter diyip load game ime giriyorum herşey aynı hiç bişi değişmiyor olmuo yani nie?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 uğraşmayın cheatlerle. trainer indirin www.gamecopyworld.com dan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 2. bölümde bütün yarışları bitirdim ama bölüm bitmedi? :([signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Aynisi suan banada oluor kac tane outrun yapmma lazım yada gizli yaris bitirmem lazım birde bu gizli yarısların yerlerini nasıl bulcam sadece tesaduf dolasırken mı gorecem?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Kac defa soruldu ve cevaplandi, biraz bu konuda gezinseniz yeter. T'ye basin, bir saga gelin, Stage Process bolumu orasi, kac tane ne yapmaniz gerektigi yaziyor. DVD Cover'lara cikmak icin de arabanin visual rating'ini (yildiz hedesi) arttirmaniz lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar