Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 e devlet tırt çıktı askerlik şube telefonlarıma cevap vermiyor üzüyolar beni nereye çıktı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 mardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 paşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 e-devlet patlak ben subeye gidip sordum mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Pa$am bi dur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şuraya ne espiri yazsam , nasıl "cin fikirli kelime oyunu" yapsam diye aklımı yicem. kaldırın şu topiği ya. bu başlıkta bi espiri bi sululuk var ama daha çözemedim. işime konsantre olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 said: Bunlardan en iyi örnek aslında dynun isimli üye olabilir. site içerisinde yıllardır görev almakta, çeşitli bölümleri yönetip oyuncular için gayet ucuza oyun anahtarları satmakta ancak o da son zamanlarda yönetim ile problemlerle yüzleşmekte ondan öncede yöneticisi olduğu bir bölümde bayan bir üyeyle sorunlar yaşayıp yine yönetim ile yüzyüze gelmişti ve bugün bu üye yine site dışına itilmeye çalışılan kaliteli bir kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bunelan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 edevlet'ten neye bakılıyo ki askerlikle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hizmetlerde sevk yeri öğrenme var bu arada acemi hatay usta adana merkez çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o yazı nerden lan blekaysçığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 güzel çıkmış, hatay çok güzel yer acemelikte göremiyceksin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dynun said: o yazı nerden lan blekaysçığım Itü sozluk mu ne paticik basligina yazmislar. Gormeni istedim. Arkandan konusuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bu sıcaklarda önce hatay sonra adana gecmıs olmuş. Zor olacak acemilik falan. Sürekli yürü,banyo sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hatay mı asdasfsagf şu anda nasıl bir eğitim vardı orada düşünmek dahi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sınava falan girmiyor musunuz artık yahu? Millet e-devlet filan kastırıyordu, o şekil mi belli oluyor? Gerçi sınav bir halta yaramıyordu kaldırdıkları iyi olmuş, boşa masraf yol paraları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yok sınav yapmıyolar artık transkriptle kpds sonucu götürdüm ben, avukat öğretmen falansan 1-2 belge daha götürüyosun sonra onlar karar veriyo işte merkezden vs vs şimdi iyi olmuş bugünden biliyorum en azından uçak bileti vs ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Azmo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Teslim ne zaman? 12'si ise iyimiş. Eskiden celplerden 2 gün önce falan açıklanıyordu, alışveriş uçak bileti falan. Kasış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ya 20 gün var işte mis gibi olmuş raad raad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 O iyi işte. Geçen sene ben neresi çıktığını idrak edene kadar teslim tarihi gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 800km yol uçak bileti aldım 84 lira ???? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 @dynun hangi birlik abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dynun said: hizmetlerde sevk yeri öğrenme var bu arada acemi hatay usta adana merkez çıktıguzel su gibi git su gibi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar