Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Evet arkadaşlar, kimler nereye gidiyor? Uzun dönem askerliğimin 2.5 ay acemliğini yapacağım yer bugün belli oldu. 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ. Var mıdır buralara düşen ya da daha önce yapan, nasıl bir yer? Uzun dönem usta birliğine en çok nerelere asker yollar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 belli olmus mu kimin nereye dustugu ? nerden bakiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 en cok nereye yollarlar diye bisey yok nereye lazimsa astegmen oraya yollarlar burdurda da gecmis olsun saglam egitim var sana 2.5 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 e-devlet'ten girip öğrenebiliyorsun, ben oradan öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sifre yok bakamiycaz demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tck nın sıtesınde yarın 10 dan sonra bellı oluyor yazıyor nasıl ogrenıyorsun trolluyormusun ortalıgı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 15 ay er olanların bugun acıklandı 4yıllık lisans ve üstü mezunların yarın sabah 10da acıklancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sınıfına gore belli olur hacı nereye gidecegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kastamonu ve rize jandarma ile ilgili geçmişi olan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kısa donem er jandarma olarak gidiyorum ben de Eğitim Birliği SERİNYOL 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL/SERİNYOL Esas Birliği İL J.K.LIĞI/KONYA/KONYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tüylerim diken diken oldu Allah kurtarsın patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 la ben yeni mezun oldum otomatik tecilli değil mi 1 sene. gidip tecil ettirmem mi lazım okuycam diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 otomatik tecil yok git ettir bi an önce yoklama kaçağı oluyosun ben de öyle sandım borç çıkarıyolar sonra gerçi daha o kağıt bile gelmedi eve ödemem asla onu fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o kağıt kayıtlı olduğun köye gidiyor asbasga. benim babamın köyüne gitmiş kağıt muhtar yolladı lafta ama 2 yıl oldu daha gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Fin said: otomatik tecil yok git ettir bi an önce yoklama kaçağı oluyosun ben de öyle sandım borç çıkarıyolar sonra gerçi daha o kağıt bile gelmedi eve ödemem asla onu fsd benimde okuldan tecil vardı bu sene bitti heralde okuluda yarıda bıraktım falan aksdaşsld patlamasın banada öyle bi ceza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bu sene mezun olduysan tecillisin 1 sene gitmek istersen tecil bozdurman lazim tipki benim yaptigim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kastamonu/van jandarma il komutanligi. hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 lan herkes cenderme olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 burdur critlemiş, cenderme şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sixoms said: kastamonu/van jandarma il komutanligi. hayirlisi. benim de kastamonu acemilik, iyi diyorlar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 EVIL_DeaD said: kısa donem er jandarma olarak gidiyorum ben de Eğitim Birliği SERİNYOL 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL/SERİNYOL Esas Birliği İL J.K.LIĞI/KONYA/KONYA obaaa Benim de Serinyol esas birlik adana Elele tutuşup gidelim mi hacıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yıllardır şunu demek için bekliyordum: "Ben mi yapayım?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 off sesli güldüm, benimde içimden o geçiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben anlamadım espriyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yakında anlayacaksın seni gibi pis poşet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar