sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Türkiye'ye sorunsuz, gümrüğe takılmadan geliyor mu? bu gümrük limiti 75 dolar mı olmuştu? indirim var bir sürü tshirt'te, güzel dizaynlar falan var. 3 tane 9 dolardan almak istiyorum, bi 9 dolar da shipping, eder 36 dolar. sıkıntı çıkmaz böyle ufak bir pakette di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Çıkmaz al hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Geliyor. Toplam invoice tutarı 75 doları aşmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 geliyor ben 2-3 defa aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 eyvallah gencolar. iki şey daha sorayım, hatırlıyor musunuz, hangi firma ile yolluyorlar acaba, bir de takip numarası falan veriyorlar mı yoksa olay biraz allah kerim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 allah kerim geldi bana ptt ile sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 75 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 güzel bişi yoktu indirimlerde peh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sanırım Avrupa'ya kadar DHL Global ile, ardından Deutsche Post Priotarietaet ile, sonra PTT ile geliyor, takip falan hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar