sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bana mı dedim demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ama sen diyebilirdin yani onçün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 "normal" diye bişi çıktı ve biz sıçtık. toplumun büyük kısmının inandığı şeye normal dediler. ve insanlar normali takip etti. sorgulamayan insanlar. iyi sabahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Hayal kurmak da hastalık abi, olmayacağını bildiğin şeyin hayalini kurmak da ruh hastalığı gibi bir şey işte. Ütopyayı kurduk mesela kafamızda, gerçekleşecek mi peki, imkansıza yakın gerçekleşmesi belki bu dünyada. Hayal kurmak falan bayağı hastalıklı, mutlu ediyor ama tabii orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 adaleti arayınca insanlar normal diye birşey çıktı. çokta kötü değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yazmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 üniversitedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Laraken said: tabiki ütopya. insanlık için en azından. diğer hayvanlar yıllardır özgür yaşıyorlar. o ütopyayı yaşıyorlar. Panpa yavrularının aslanlar tarafından yenmesi ütopya mı? Ya da susayıp nehir kenarına inince bi timsah tarafından yutulmak? Aslanı bile sırtlanlar kapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Üniversite dediysem belli bölümler. Mühendislik değil( okumadım ama anlattığınız şemsiyelerden yorumluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yazılmışı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bireyin kendini tamamlaması adına çıktığı yolculuk olm özgürlük. herkes bu yolu bulamaz. bulan da sonuna varamaz. birey kendini hiç "tam" hissedemez. bi de demokrasi ile özgürlük kelimelerini yan yana anmamak lazım. tam bir illüzyon, kandırmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Özgürlük İnsan'a demiş ki; "Bana her şeyini verirsen, sana seni veririm." Başka iki alıntı daha: Marx, "farkında olmaktır" demiş özgürlük; "zorunluluklarının farkında olmak." Bakış açıları arasında ağır toplardan birini oluşturuyor bu açı. Bir başka ağır top ise; "En küçük özgürlükten vazgeçmek, özgürlüğün tamamına ihanettir." Germaine Greer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kthxbye said: Tez mi yazıcan yoksa ödev mi ? 2. Cisi daha muhtemel Ne tez ne ödev, ama daha ağır bir üçüncü seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 özgürlük ölmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ractamainus said: ... bi de demokrasi ile özgürlük kelimelerini yan yana anmamak lazım. tam bir illüzyon, kandırmaca. katılıyorum. illüzyondan çıkararak daha reel bir tanımlama yapacak olursak; iki aç kurdun bir kuzu ile öğle yemeği pazarlığına oturması gibi birşey demokrasi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 nordlydian said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 liseden nasıl mezun olduğumu anlatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 aquila said: kendi kendimize uydurdugumuz, bi de gercekten varmis gibi pesinde kostugumuz durum. Şükrü bazen çok tatlı laflar ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ya bırak kuntel kuntel tanım kasmışsınız bide. Özgürsünüz panpa boşuna kendinize first world problem yaratmayın böhühühühü sistemin esirleriyiz bilmemne diye. Başının üstünde çatı, kıçında don ve cebinde para varken muğlak tanımlar üzerinden özgürlüğe gazel yakan adam sağlam bi köteği hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ozgurluk insanin kendine yakisani yapmadigini, sahip olmadigini dusunmesi abi, yalan bunlar hep, israilin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 axedice said: Ya bırak kuntel kuntel tanım kasmışsınız bide. Özgürsünüz panpa boşuna kendinize first world problem yaratmayın böhühühühü sistemin esirleriyiz bilmemne diye. Başının üstünde çatı, kıçında don ve cebinde para varken muğlak tanımlar üzerinden özgürlüğe gazel yakan adam sağlam bi köteği hak ediyor. Dedi para için başka şehre sürülen burak. MERSİNDE HAVALAR NASIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Özgürlük her yöne dakikalardır, mesajlardır. Kotasız internettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar