chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yıllar önce bilgisayar okumak istediğimde böyle vazgeçirmişlerdi. şimdi hobi olarak öğrenmek istiyorum. bir beklentim yok. benim zamanımda visual basic, c falan vardı şimdi çok değişmiş işler. ben böyle günde 45 dk falan ayırarak birşeyler öğrenmek istiyorum. acelem yok 5 sene 10 sene sıkılana kadar araştırırım okurum. şöyle de bir sorun var ben birşeyler öğrenmeye başladığımda o o zamanın visual basic ine dönerse beyhude olacak. o yüzden ilelebet işe yarayabilecek bir dil yada metod öğrenmek istiyorum. böyle bir şeyler var mı? var ise nereden öğrenilebilir? trollemek serbest ama bari biri ciddi cevap versin lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Programlama öğrenip proje yapacan de mi uyanıKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ya sen onu bunu bırakta yeni sevgilisinden ayrılmış 22 yaş altı hatun var mı etrafında güzel ve üzgün. ben onu bir ebüüzliym izmirden gitmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Vingthor said: ebüüzliym izmirden gitmeden? wut ahah tamam ya. tamam. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 abuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 AKSANIN BOZUK KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bi şey öğreneyim 40 yıl ekmeğini yiyim olmaz pek. hobiyse c# öğren hevesini giderirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bilgisayarla ilgili meslek edinmek istedin de sana bunu hobi olarak yap dediklerine göre şimdi marangoz olmalısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hacı soruma bir cevap alamadım ya. C midir yani bunun cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 madem hobi olarak yapıcaksın .net falan gir de hemen bişeyler yapmaya başlarsın, daha çok hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 nereden öğrenebiliyoruz .net i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 güncelde görünce 2. bi rock star mı geliyo derken ters köşeye yatırdın bizi kırom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 chrome said: nereden öğrenebiliyoruz .net i internetin yarısı .net kaynağı desem yerifir. Visual studio'nun express versiyonları da bedava, direk indireiblirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hacı şöyle toplu bir beginers guide link atın da terazinize tıklayayım ben de. oradan kopartır ilerlerim ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ne ümitlerle girdim ne çıktı.. konu başlığını sevdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Hobi olarak git entstruman çal, resim-heykel yap, kitap oku, şiir yaz, dağcılık klübüne katıl, vals öğren, satranç-go klübüne git, bilgisayar hobisi nedir gardaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ingilizcen varsa https://www.coursera.org/ bak bi. işine yarar şeyler bulabilirsin. ha ingilizcen yoksa zaten hayırlı uğurlu olsun, çoğu kaynak ingilizce çünkü. "hıbı" tutorial yaz bi dolu kaynak çıkar zaten. hıbı yerine istediğini yaz işte c#, java, c++ falan hepsi olur. bi de ilelebet gidecek bi dil yok. olacaksa bile hangisi olacağını bilemeyiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 @geztoz diyene: abi multitasking denen bir şey var. gezip tozup bunlar da yapılabiliniyor. yan flüt çalıyorum ben 6 senedir mesela. engel değil yani. ingilizcem var abi. bu sitede .net diye arattım. https://www.coursera.org/courses?search=.net lar çıktı. bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 "hıbı" tutorial ı ben google a yaz demek istemiştim. verdiğim site daha bi planlı programlı gidiyor. yani derslerin tarihleri falan var. biraz daha ilerisi için sanırım o. şimdilik google a direk yardır c# tutorial, java tutorial falan. yazılısını da bulursun videolusunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 benim elimdeki meslegim o, ama yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 şükrü sen bir dur allasen ya. zaten geceleri yatmadan önce foruma girmekten geçen gün seni gördüm rüyamda. benim asıl adım şükrü değil levent bilmemne dedin. töbe töbe diye uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 şükrü god emperor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 levent diye isim mi olur lan, tobe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 konunun altından ferhat göçer sesleri geliyor. ne heveslere ettin be ferhat göçer. bak doktor olmuş müzikle uğraşıyor. ama sonata?orkestra? SUS BAK CERRAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar