kavurma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bursadan enesi alalım brumayı alacağımıza
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bruma baya iyi beyler o konuda kimsenin şüphesi olmasın. Yabancı sınırı ile ilgili de sanırım yönetimin bir yerlerden aldığı bir bilgi var ki bu kadar rahat davranıyorlar yabancı konusunda.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 screwy said: souldarkorn said: Chedjou ya verilen para ile Ömet Toprak alınırdı. Yerli transfer de çok yanlış yaptık.bu olay boyle gerceklesmiyo gs(fener hic gitmedi yurt dısı turklere galiba besiktasından yabancı kontenjanı problemi yok onu bi nokta olarak kullanamıyorlar) olarak bi turke gittigin zaman takımlar +3m i yapıstırıyo yabancı sınırından dolayı. omer toprak normalde kac paraysa +3m ekle oyle alabilir miydik diye bak. +1
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 eskişehir maçı eskişehir 12k koşmuş bizim bekler inanılmaz http://i.imgur.com/NOwcVSr.jpg
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 balta safkahsfas abi parası neyse versinler bi sol bek alsınlar ne bu ya hahah
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sneijder'in en çok koşan adam olduğu takım :D:D:D
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Kazım'ın gitmesi bence de yanlış ama demek ki FT uzun zaman önce bundan adam olmaz diye silmiş. Futbol dışı nedenlere bağlıyorum bunu. Ancak yine de birileri bana yukarıda bazılarınızın bahsettiği gibi neden E.Çolak veya Aydın'a muhtaç kaldığımızı anlatsın lütfen. Yerli piyasası dandik olabilir, transfer sınırlaması olabilir. O zaman gidip en iyileri parayı basıp alacaksın. Nasıl Hamit'i zorladıysan, Alper'i de zorlardın, Töre'yi de. Şu anda bir profesyonel futbolcunun BJK veya FB'yi GS'ye tercih etmesi için bir sebep bulamıyorum. Fatih Terim'in transfer konusunda kötü olduğunu biliyorduk da kadroyu bu kadar daraltıp saçma işlere kalkışacağını bilemezdik. Ben açıkçası Avrupa'da yine iyi oynayacağımızı tahmin etsem de şu gruptan zaten çıkma şansımız olmayacağı için (Juve ağır hüsrana uğratacak bizi-Real zaten malum, bence geçen seneden iyi olacaklar), bu seneyi fail olacağız gibi geliyor. Şu anda belli pozisyonlarda ciddi eksikleri olan, belli pozisyonlarda şişen bir kadromuz var. Hadi Hamit transferi yanlıştı da, bu takım 4-3-1-2 oynayacaksa ve Bruma fix oynayacaksa, nasıl olacak, Chedjou tribünde olacak o zaman. Yani kadro planlamasını gene yanlış yapmış oluyorsun. Kaldı ki 4-3-2-1 ile ilgili endişelerimi dile getirdim, bana pek akıl karı bir diziliş ve oyun mantığı gibi gelmiyor nedense, Türkiye'de kanatları kullanırsan ciddi iş yaparsın da ortada 10 kişilik otobüs çeken takımlara karşı genişletemediğin bir oyun yapısıyla zor gol bulursun. Evet kolay gol yemeyiz belki ama BJK'nin ve FB'nin 8 gol attıkları 3 haftada, 3 golümüz var sadece. Bunun 2 forvetle alakası olmadığı sistemde sorun olduğu, 4-3-1-2'deki soru işaretlerine dayanıyor. Bilmiyorum FT'nin kafasında birşeyler vardır, ancak ben nedense genel olarak GS gibi Tier 2 bir takımın (dünya üzerinde) daha isim yapmış bir futbolcu alarak sistemi onun üzerine kurması fikrini nedense beğenmiyorum. Daha mücadeleci, yıpratıcı ve daha dengeli bir kadroyla daha iş yapardık sanki, bakınız ilk sezonumuz. Uyum süperdi takımda, ve FT o kadroya göre güzel bir sistem geliştirmişti. Ancak göremediği bence Avrupa'da başarılı olmak istiyorsan bu tarz bir diziliş yanlış. Hele Hamit'le onla bunla çok kötü oynuyor takım...
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 muhtemel şl kadrosu böyle olacak bence eboue-chejdu-dany-riera bruma-selcuk-melo-amrabat sneijder drogba riera gittiyse sıkıntı. adamla mal gibi sözleşme yaparsan böyle olur. oysa solda çok güzel oyuna giriyordu adam. bilek hareketi falan çalım malım atıyordu. hakan balta'dan sonra messi gibiydi.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yani bu adam şu anki haliyle bu takımda fix oynar mı bu maliyete değer mi açıkçası ciddi sorular var kafamda. Nani alınsın da demiyordum ama iyi araştırsan kimbilir ne adamlar bulursun. 1 shot hakkın varsa bile, bu tercih Bruma olmalı mıydı bilmiyorum, inşallah yanılırım...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Red said: muhtemel şl kadrosu böyle olacak bence eboue-chejdu-dany-riera bruma-selcuk-melo-amrabat sneijder drogba riera gittiyse sıkıntı. adamla mal gibi sözleşme yaparsan böyle olur. oysa solda çok güzel oyuna giriyordu adam. bilek hareketi falan çalım malım atıyordu. hakan balta'dan sonra messi gibiydi. kaleci yok kadroda abi
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kaleye gelemezler ondan koymadım sdfds ha bi de ben bruma'yı izlemedim ama real gibi bi kanattan bale diğer kanattan ronaldo ile gelecek takıma karşı kanatsız bir kadro ile çıkacak kadar aptal olmayacağını düşünüyorum terimin sdfs
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 selçuk'u da çıkar da 11 yabancı olsun bari sdf
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bence Terim'in kafasındaki kadro şu: Muslera Eboue-Semih-Chedjou-Sol Bek Melo-Selçuk Burak-Sneijder-Bruma Drogba Sol bek olarak Alvaro Pereira ismi geçiyor ki inanılmaz iyi olur.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Real'e karşı Sabri de Amrabat da oynamalı zaten, ikinci maçın 2. arısındaki gibi. Kanat ve bek yardıma deli gibi gelmeli çünkü Balta ve Eboue'nin halini üdşünmek istemiyorum. 4-3-2-1 filan oynanmaz Real'e karşı.
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Red said: kim koycaz başka yabancı kalmadı. colmanı verelim
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 burak'ı hiç sağa yazmayın abi. pivot santrafor gibi oynuyor burak. top sürme, pas atma, çalım atma gibi yetenekleri yok. burak oynarsa drogba'nın yanında oynar önünde oynar sadece adamın bunca yıl takım takım gezmesinin sebebi zaten sağda solda oynayacak yetenekte olmaması.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hala burak transferi muhabbetinin bitmemesinin sebebi bu mecburi oynaması gereken adamlar var. sneijder ve drogba. bunları kenarda bırakamazsın. melo muslera ve eboue de zorunlu. birinin yedegi yok digerinin sabri. e burak 2 senenin gol kralı illaki oynaması lazım adam atıyor bu senede 3 macta 2 attı. e sneijder drogba burak 1 2 mecbur. sneijder diger pozisyonlarda aynı katkıyı saglamıyor. ya 3 5 2 e doncez LOL ya burak satılcak 1 kanat alıp oynatıcaz. yoksa bu sene 4 3 1 2 ya da 4 1 3 2 ne derseniz diyin ile isimiz zor rakipler cunku bunun cozumunu buldu selcuka ve sneijdere baskı yapıosun orta alanı kitliyosun drogbaya gelen her topta bi faul yapıosun zaten sarı kart gelene kadar 6 faul falan olmus oluyo. e hucum edemeyen bi gs olmus oluyor. e surekli olarak hucum hareket aksatılan "fluid" olması engelenen bi takımın sinerjisi de mac icinde bozuluyor ki . bu taktigin islemesi icin cok saglam press lazım milan modeli gattuso pirlo seedorf kaka orta sahası lazım + sag ve sol beklerin ucuyor olması lazım hadi eboue selcuk melo sniejder istediklerimizi karsıladı. ama 2 eskik var ki tum takımın hucumunu yokeediyor. sol bek + seedorf. neyse uzun ve anlamszı bi yazı oldu icimi dokmus oldum =) bruma alınsın genc yetenek iyidr ama 12 milyon ise gercekten bu sene neden?
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 terim'in kafasındaki kadroda drogba'ya yedek pil var, burak yok sdfsdfsd.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bruma ve Amrabat 2-3 haftada bir oynayacak, Fransa liginde en iyi seçilmiş stoperi aldık sırf CL için kullanacağız sanırım ki bu adam ne ara Semih ile filan uyum sağlayacak? Bu adamlar nasıl maç kondisyonu ve ivmesi kazanacak? Bek bindirmelerinde kalite farkı olsa da Eboue yemeli çoğunlukla kesiği bence
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi eboue'yi keselim kesmesine ama sabri ya. 2 maç eminim güzel oynar o kadar. fazlası gelmez. adam 30 yaşına geldi hala öğrenemedi futbolu. hala koşmanın yeteceğini zannediyor garibim.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 burak'ın 3 yetenegi var. fm den gidersek pace, first touch ve finishing ve bunların hepsi pace i 17/20 falan desen first touch 74/20(sakası yok) finishing de 18-19/20 falan. bu yetenekelerle turkiyede arkanda selcuk gibi sneijder gibi oyuncular varsa gol kralı olmakta hic bi problem yok. ama takımın adaptasyonunu bozabilir bi durumda. cunku burak "poacher" dısında hic bir yerde gorev alamaz. tek forvet poacher oynayabilir ama drogba varken de bu mumkun degil ve FT cift forvet hastası bi adam. acın digiturk playde gecen sene gs nin golleri var tum sezonun hepsini izleyin. attıgı bir kac kafa(galiba 3 tane falan var) golu dısında tum golleri gelen pasa first touch sut gol.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bu arada yabancı kuralı konusunda sanırım bir esneklik oluşacak AB pasaportlu oyuncular için. Eğer böyle bir şey olursa o zaman silkeleriz işte ligi. CL zaten sorun değil.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 O bu sene yalan. En büyük atılımı yapabileceğimiz sene planlama yapamıyoruz resmen. Sırf ligde oynatmak için CL listesine vermeden Serdar Aziz'i falan alacağız yokluktan Gökhan'ın sakatlık durumu ciddiyse
Öne çıkan mesajlar