souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Gökhan Töre'yi nasıl almadık şaştım zaten. Maliyet olarakta bu kadar düşük iken kaçırmamak lazımdı. Bir de Burak ve Sneijder giderse yuh derim. Yabancı basın çok iddaalı bu iki isim için.
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 souldarkorn said: Gökhan Töre'yi nasıl almadık şaştım zaten. Maliyet olarakta bu kadar düşük iken kaçırmamak lazımdı. Bir de Burak ve Sneijder giderse yuh derim. Yabancı basın çok iddaalı bu iki isim için. Sunun hakkinda 2 paragraf yazip sildim bosver dedim yuh, tarihinin prestij olarak zirvesinde olan bir Galatasaray var, bir de bunun, bilgim dahilinde, tam tersini yasayan bir Besiktas var. Sen nasil bu kadar on planda olan oyuncuyu kaptirirsin ki rakibine ?? Olcay su bu o kadar on planda degildi gene bilgim dahilinde konusuyorum, onlara laf etmiyorum ama Tore yillardir herkesin tanidigi bir adam. Al gitsin nolcak 50 milyon dolar sirf kombine satmissin, napcaklar bu parayi? Kapitalizmde gucluysen paranla rakiplerini ezceksin, boyle bi arayi acma sansi bidaha gelmez, bunu da kacirdik gibi duruyor. Engin'i bitirmeden once bu takimin oynadigi top daha zevk veriyordu bana, Sabriye cimleri yediren hakemler onu da bitirdiler, ama geri donusu olmadi tabi.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 iyiydi, semih için yaptığım yorumu ona da yapacağım. Ne kadar kastırırsa kastırsın yerel yıldızlıktan öteye geçemeyecek. Bu tip yerlilerde çok basit etkenler bir anda dibi görmelerini sağlayabiliyor. Parladığı dönemdeki Serdar Aziz olsaydı yurt dışına bile çıkardı şu aralar çok rahat...
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RMe2f_Kqu-U 2 maçta bale 3 ronaldo 3 benzema 1 isco 1 gol atar
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 inşallah açık oynamayız fatih terim "atarız yeriz" falan oynatmaz
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://s1.directupload.net/images/130827/395godic.swf
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Real'de GS korkusu şimdiden başlamış. Geçen sezon iyi tırsıttık heralde, korkudan transfer rekoru kırmış adamlar :D oltayı attık bakalım
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 DarKRideR said: iyiydi, semih için yaptığım yorumu ona da yapacağım. Ne kadar kastırırsa kastırsın yerel yıldızlıktan öteye geçemeyecek. Bu tip yerlilerde çok basit etkenler bir anda dibi görmelerini sağlayabiliyor. Parladığı dönemdeki Serdar Aziz olsaydı yurt dışına bile çıkardı şu aralar çok rahat... Serdar Aziz hala çok iyi oyuncu da tam gelişiminin en kritik döneminde sakatlandı, sonra da üstüste ufak sakatlıklar yaşayarak bir anda çaptan düştü. İyi bir teknik direktör ve ekstra çalışmayla hala toparlama şansı var.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Serdar Aziz'in safi zarar olduğunu düşünüyorum. Bu sene izlemedim ama geçen sene izlediğim bir çok maçta bizim Gökhan Zan'ın yapmayacağı hatalar vs yapıyordu.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Gökhan Zan zaten aslında iyi oyuncu. Adam çok sakatlanıyor, derdi o. Topa vurmaya çalışırken sakatlanmışlığı, hatta rakip sakatlamaya çalışırken sakatlanmışlığı var adamın. Vücudu sporcu olmak için yaratılmamış, inat etmiş, olmuş. Yoksa defans olarak esasen sağlam defans. Asla bir yıldız değil, ancak görev adamı. Serdar için yanlış hatırlamıyorsam (yılları çok birbirine karıştırırım) zaten en çok sakatlandığı seneyi izlemişsin. Bir türlü form tutamadı o dönem, habire araya bir şeyler girdi. Haliyle hata yapması normal.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Abi sakatlanıyor orada sorun yok. Gökhan'ı ben de severim görev adamı deyişine katılırım. Ama hani yaptığı hatalar filan öyle büyük takım oyuncusunun yapacağı hatalar değil. Bunun benzerleri Serdar Aziz'de de var. Bir ara çok şişirdiler bu Serdar Aziz'i sakatlıklar filan derken patladı haliyle adam. Bir de Anadolu kulüplerinin 4-5 milyon eurolardan kapı açması ayrı bir olay zaten her hangi bir topçu için.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Profesyonel futbolcu Armindo Tue na Bangna (Bruma)'nın kulübü Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Real grupta tulum çıkartsın başka bişey istemem. Tutup da Juve'ye puan verirse işimiz zor.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Juve realden 6 puan alabilir, real ozilide veriyormus arsenale, bu durumda oturmamis takima karsi juve cok is yapar
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 serdar aziz değil de ömer toprak bence gayet iyi bir defans oyuncusu.bence parası neyse verelim onu alalım
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Chedjou ya verilen para ile Ömet Toprak alınırdı. Yerli transfer de çok yanlış yaptık.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu brumayı kim adam edecek acaba? aydın yılmazı bu günlere getirenlermi yoksa emre çolağımı
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Rewendor said: DarKRideR said: iyiydi, semih için yaptığım yorumu ona da yapacağım. Ne kadar kastırırsa kastırsın yerel yıldızlıktan öteye geçemeyecek. Bu tip yerlilerde çok basit etkenler bir anda dibi görmelerini sağlayabiliyor. Parladığı dönemdeki Serdar Aziz olsaydı yurt dışına bile çıkardı şu aralar çok rahat... Serdar Aziz hala çok iyi oyuncu da tam gelişiminin en kritik döneminde sakatlandı, sonra da üstüste ufak sakatlıklar yaşayarak bir anda çaptan düştü. İyi bir teknik direktör ve ekstra çalışmayla hala toparlama şansı var. abi demeye çalıştığım biraz o aslında, toparlanacaktır elbette kaliteli kumaşı olan bir adam ama yerel yıldızlıktan öteye gidemeyecek. zaten kendisi de onu istemiyor tahminen, kariyerinin zirvesinde 3 büyüklerin tekliflerini reddederken futbolu bursa'da bırakacağım diyordu asdfasd
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 fizban said: Bruma adam olmamis mi ki daha? ya adamın a takımda 13 maçı var toplamda öyle bişey. bebeleri çalımlayıp gol atıyo işte muhammed demirci salih bilmemne gibi bişey. buda 2 maça çıkar kafasına vururlar sonrası nolur bilinmez
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 souldarkorn said: Chedjou ya verilen para ile Ömet Toprak alınırdı. Yerli transfer de çok yanlış yaptık.bu olay boyle gerceklesmiyo gs(fener hic gitmedi yurt dısı turklere galiba besiktasından yabancı kontenjanı problemi yok onu bi nokta olarak kullanamıyorlar) olarak bi turke gittigin zaman takımlar +3m i yapıstırıyo yabancı sınırından dolayı. omer toprak normalde kac paraysa +3m ekle oyle alabilir miydik diye bak.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 DarKRideR said: abi demeye çalıştığım biraz o aslında, toparlanacaktır elbette kaliteli kumaşı olan bir adam ama yerel yıldızlıktan öteye gidemeyecek. zaten kendisi de onu istemiyor tahminen, kariyerinin zirvesinde 3 büyüklerin tekliflerini reddederken futbolu bursa'da bırakacağım diyordu asdfasd Aynısını Hazard da diyordu, şimdi nerelerde görüyoruz :) Paranın kokusunu alınca bakmak lazım bir de.
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Cons said: fizban said: Bruma adam olmamis mi ki daha? ya adamın a takımda 13 maçı var toplamda öyle bişey. bebeleri çalımlayıp gol atıyo işte muhammed demirci salih bilmemne gibi bişey. buda 2 maça çıkar kafasına vururlar sonrası nolur bilinmez Terim 16 yaşından beri izliyormuş. Şimdi de bu kadar ısrarcı davranılıyorsa demek ki sıradan bir bebe değil.
Öne çıkan mesajlar