Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üff inşallah zorlama - emir - yönetim kararı falan değildir. Riera kendisi GÖNÜLLÜ vermiştir formasını. yoksa çok ayıp kaç yıldır hakkıyla formasını terleten oyuncumuza.
Mesaj tarihi:
atletico satmayacak deniyor. hakan şükür yazdıysa kolpa değildir o konuşuyordur ardayla. ama atletico satmadıktan sonra arda ile anlaşmanın bir önemi yok tabi.
Mesaj tarihi:
Hakan Şükür twitt atmadan önce büyüklerine danışmış mı ?

Arda harbiden çok gereksiz bir adam. Hem sporcu hem insan olarak. Şişirdikçe şişirdiler. GS'e gelse kendini yıldız falan zannedecek. Son senesinde adam kayırıyordu, pas vermiyordu. Hizipçilik desen var, şımarıklık desen var.
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Burak Yılmaz büyük ihtimalle ayrılıyor gibi duruyor , dünkü hal ve hareketlerden anladığım. Çok üzülürüm.

Drogba ve Umut'un ligi ve CL'yi götürme ihtimalleri yok bu arada

Burak denen adam oynamayınca çok bozulan bi adam. Hazır olsa da olmasa da bu adam oynamak istiyo. Dünkü hareketler ve mimikler tipik burak bence.

Ft düzeltir onu.
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Burak Yılmaz büyük ihtimalle ayrılıyor gibi duruyor , dünkü hal ve hareketlerden anladığım. Çok üzülürüm.

Drogba ve Umut'un ligi ve CL'yi götürme ihtimalleri yok bu arada

Burak hakkaten ayrılmasın ama yaa...

Gerçi taa Emirates Cup'a götürülmemesinden bi kıllanmıştım ben.
Mesaj tarihi:
sonra sol bek diye ağlıyoruz ama

sağ tarafımız tam müzelik
sabri eboue hamit
3ü de arıza
10 maçın 3ünü çok rahart katlederler
defans göbeği zaten yeni toparlayacak kimse de yok, melo hangi birin yetişecek
Mesaj tarihi:
selçuk şey dedi ya işte röportajda, burak kendini hazır hissetmiyordu hoca ile konuşmuşta zaten sonrasında da oynamadı işte teknik detaylar falan filan dedi geçiştirdi.

inşallah bu kadar basittir de olay sadece sezon erken kopacak telaşındaki türk medyasının fişeklemesi değildir.
  • Yeni Oluştur...