BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 "ama oğlumuzun bacakları yamulur" demeyip futbola yönlendirilseydim bugün aranan sol bek ben olurdum lan.. mis gibi sol ayağı heba ettiler.. şimdi şirket halı sahalarında konuşturuyoruz anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Spor yaparak nasıl bacak yamuluyor lan :D Bi de manken mi yapmayı planlıyorlarmış acaba seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Adam yahuşuhlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abi ne bileyim ya şehir efsanesi hurafe dedik inandıramadık.. zaten futbol oynamak ist4edim baskete verdiler almanca öğrenmek istedim fransızcaya verdiler güzel sanatlara eğilimliydim iktisata yönlendirdiler şimdi ağır sanayi hamlesi gibi çizime giriştim... yedirmeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 haha ayni sebebten annemde yollamamisti futbola. sonra prof voleybolcu oluyordum boy cok uzamayinca ucundan döndüm. yaptimiz vücutla kaldik emenike. su kitlikta cok rahat top kostururdum 1. ligte. hatta benim ikiz kardesle yeni bir altintop ikilisi cikarabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 maçta çektiğim panoramik bir foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 BabacumMostors said: abi ne bileyim ya şehir efsanesi hurafe dedik inandıramadık.. zaten futbol oynamak ist4edim baskete verdiler almanca öğrenmek istedim fransızcaya verdiler güzel sanatlara eğilimliydim iktisata yönlendirdiler şimdi ağır sanayi hamlesi gibi çizime giriştim... yedirmeyiz! Hahaha komik olmuş. Ayrıca basket oynayanların vücudu daha bir garip oluyor be . İlk insan gibi çoğu :) Sizinkiler sana tepki vermek için seni yapmış herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 süper kupa hangi kanalda olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 trt olur (ya da yurt içine genel yayın yapan başka bir kanal) muhtemelen herhangi bir platform alamıyor super kupa maçını yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 atv yayinlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ntvsporda herif u20 u19 daki oyuncuları alıp 2 sene yetistirip oynatsın gs falan diyo. ulan okay yokusluya 4m cekiyolar nereye alıyosun da yetistiriyosun. hakkaten mal bu herifler galiba bursadan 17 yasında cocuk istemisiz 500k+ oyuncu istemisler falan. aushfuahs yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 şöyle bir haber var. muhtemelen olmaz ama ya olursa... ashley cole iyidir http://sozcu.com.tr/2013/spor/terimin-ilaci-cole.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 screwy said: ntvsporda herif u20 u19 daki oyuncuları alıp 2 sene yetistirip oynatsın gs falan diyo. ulan okay yokusluya 4m cekiyolar nereye alıyosun da yetistiriyosun. hakkaten mal bu herifler galiba bursadan 17 yasında cocuk istemisiz 500k+ oyuncu istemisler falan. aushfuahs yaa çare trabzon kertmesi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://inanaksoy.com/emirates-cup-arsenal-vs-galatasaray-photos/ dünkü maçın fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 okay yokuslu çok iyi yalnız. altay'da oynarken izliyordum. veirlir o adama o para bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 kithnos_1 said: Hamit ne saç baş yoldurur sol bekte. Ne yetişmez mevkiymiş Türkiye'de . Solak çocuğum olursa , 2 yaşından itibaren futbolcu olsun diye kasıcam , bi şekilde oynar bu yoklukta :P türkiyede işler böyle yuruyor simdi sol bek yok 5-6 sene sonra heryer sol bek olacak bu seferde orta saha olmıcak cunku suanda cok fazla oyuncu var o mevkiide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ne lan bu bostana bi sene karpuz ertesi sene salatalık mı ekiyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 mantık süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bilinçaltında mahalle futbolu yatıyor. Kötü oynayan defansa bari orada dursun bir işe yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Doğru ama. Mahalle maçında 1 kez iyi kalecilik yaptım ömür billah kaleciydim. Asdffd o yüzden en avrupa standardında pozisyonumuz kaleciler hep. Tecrübeli oluyor mahalleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bazen futbolcu olduğumu hayal ederim ama forum hayalden öteye uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Pingu said: 2.sinin videosunu nasıl bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Gifte en soldaki ufaklık kim ya çıkaramadım, onu Sabri yapsalardı keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 emre colak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar