Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 gs'de de var bu sistem. daha güzeli hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Bu yazın başında Fenerbahçe'den yıllık 7 milyon euroyu bulan astronomik bir teklif alan Arda'ya Galatasaray da reddedilmesi güç bir teklif sundu. 10 numarası Wesley Sneijder'in kazandığı parayı baz alan sarı-kırmızılı yönetim, eski kaptanına yıllık 4.5 milyon euro önerdi. 2 yıl daha sözleşmesinin kaldığı Atletico Madrid'de 2.5 milyon euroya oynayan Arda teklife düşünmeden 'Evet' dedi. PAZARLIK BAŞLIYOR İspanyol ekibi ile masaya oturacak sarı-kırmızılı idareciler, Arda'yı sattıkları paraya (12 milyon euro) geri almaya çalışacak. Atletico Madrid, sözleşmesine "25 milyon euroya serbest kalır" maddesi koydurduğu oyuncusu için pazarlıklara kapalı. Ama bir gerçek var ki Arda bu sezon satılmazsa, gelecek yaz 1 sene sözleşmesi kalacak ve Atletico'nun zarar etmesi söz konusu olacak. (Star) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 duygusal düşünmezsem faydalı olur.türk olması tabi avantaj. duygusal düşünürsem arda'yı sevmiyorum gelmesin. hamit'i kesecekse tamam. ama terim hamit'ten vazgeçmez gibi geliyor bana. eboye'den vazgeçebilirler böyle bi durumda. ayrıca takımın şu sol bek eksiği varken ayıp ya. gidin ligden bi tane yerli alın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Gereksiz, emre cana veya atilla turana harcasaydınız o paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 DynamicK said: yarın maça gidiyorum Emirates stadında da oturacağım yerden sahayı nasıl göreceğime bakayım dedim. TR de sanırım daha bu sistem yok, paylaşayım bari sizler de öğrenmiş olursunuz. https://reservations.arsenal.com/seat.html ben tam olarak şuradayım direk koltuktan çekilmiş fotoğraf var böyle çizim de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Galatasarayın bilet sisteminde bloklardan görüntü olarak var fotoğraf denildiği gibi. Ama tabii tek tek koltuk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Tori said: Gereksiz, emre cana veya atilla turana harcasaydınız o paraları. Atillta Turan'ı bilmem de , Emre Can'a harcanırdı. Gerçi büyük ihtimalle GS'ye gelmek istememiştir ya da TR'ye gönderilmek istememiştir , finansal konulardan dolayı pürüz çıktığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 daha lig baslamadan 2. topike gecmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 terim ilk yarı arsenal'i yorup 2. yarı patates edecek herhalde. bu nasıl 11 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Adamlar çok op başladı maça hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Chedjou 5. dakkadan yaptırıcaktı yine penaltıyı. Yok abi yok, bu herifi kakaladılar bize heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bu hamitin hep kakası varmışçasına futbol oynamsı beni öldürecek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 link olan? öm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 benim link de öldü ya, ömlerinizi esirgemeyin cemaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 şunu söyleyebiliriz. engin hamit'ten daha iyi. hamit'e artık kesik lütfen. herif 10 metre ara pası atmaktan aciz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hamit bok gibi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 o nası gol lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 valkIt yasladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 abi balını senin walcott Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Hamit dediniz öyle farkettim oyunda olduğunu yeminle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 öz oğlun olsa oynatmaya yüreğin elvermez lan hmaiti. hala oynatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aquila said: valkIt yasladi. Valkit make it do it makes us harder better faster stronger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ne falso almış lan top, bir de tam direğin dibinden, 50 tane öyle vursa 1 tanesi girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hangi kanalda maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar