Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 dikkat ve acele gerektiren bir iş yaparken su gibi olamıyorum tam zihnimi boşaltıyorum, odaklanıyorum mükemmel gidiyorum sonra ulan ne güzel yapıyorum diye gaza gelip işi berbat ediyorum. Bruce Lee gibi olabilmek için ne yapmak gerek? http://www.youtube.com/watch?v=VqHSbMR_udo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Su Gibi izle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 segs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ben suyun üzerindeki duman gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bruce lee gibi olmak için önce ceyki çen olmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sen boşver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 zen men, budizm falan azıcık bir şeyler okumuşluğum var, cevap veriyorum .S bi günde su gibi olamıyorsun abi. evet. işe başlamadan önce "hadi bakalım su gibi oluyorum şimdi, hallediyorum her şeyi." desen de nafile çünkü pratiğin yok. klasik olarak kafanı toplamak, konsantrasyonu sağlamak için nefes alış-verişini sayma gibi teknikler var ama bunu da hemen işe başlamadan önce değil ara ara yap et alıştır kendini ki sonraki zamanlar için kolaylık olsun. neyse gideyim cs:go oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 önce bi facebooku bırakıcaksın mesela ona tıkladım şu ekledi buna tıkladım başkası ekledi gibi kombinasyonlara girmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 paran yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hadi ya benden kuyu suyu bile olmaz o zaman.. Bir işe başlayınca şırıl şırıl akıyorum aklıma birşey geldiği an o kadar combo heba oluyor. ben en iyisi bruce lee mimiklerine çalışıyım o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Oyyşşşşşşş Songül Karlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 cok dayak yemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar