Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi ilginçtir bu oyunun reddit'deki, indiedb'deki ve kickstarter'daki yorumlarını okudum patiden başka limboya benziyor meeeh diyen yok. acayip şaşkınlık içindeyim. ki limbo'ya çok benziyor atmosferi, siyah beyaz vs narrator yok diyalog yok. cocuk taşıma da ico'dan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 umarım başarısız olur, çok feci patlar. limboyu yapanlar gavur diye haklarını yemek olur mu sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Benim greenlight'da okuduğum yorumlarda limbo'ya benziyor, çok iyi tarzı şeyler de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 o insanlara türk taklitçiliğinin göze alabileceği limitleri ancak sonicli obamalı laleli okul çantası fotoğrafı ile anlatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 e abi taklitçilik türkiye'ye özgü bir şey değil, uzakdoğu'da da var. Ama katılıyorum, indie yapım yapıyorsun, kickstarter'la finanse ediyorsun. Ticari kaygı ağır basmamalı, özgün bir fikir ortaya koymalıydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ahahaha lol reddit said: Ezio1092 1 puan 20 gün önce Oyunun yapım aşamasında manevi/maddi desteği nerelerden aldınız? En çok nere zorladı sizi oyunu yaparken? kalıcı bağ [–]buraktezateser 7 puan 20 gün önce Manevi desteği çok fazla alamadık aslında. Pek güzel bir şey çıkarabileceğimize dair inancı olan fazla insan yoktu etrafta. Maddi desteği kendimizin koyduğu dışında, ailemizden ve tubitaktan aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tubitak ne alaka lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hibe veren yerler oyunlara da destek veriyorlar. etohum arı çekirdek filan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 eldar said: e abi taklitçilik türkiye'ye özgü bir şey değil, uzakdoğu'da da var. Ama katılıyorum, indie yapım yapıyorsun, kickstarter'la finanse ediyorsun. Ticari kaygı ağır basmamalı, özgün bir fikir ortaya koymalıydılar. Türkiye'ye özgü demedim ki, taklitçilikte çığır açıyoruz dediydim. Her oyunda ticari kaygı ağır basabilir. Indie olsun, olmasın, etiktir. Ekmek parası. Ancak birebir çalarsan bazı insanlar, mesela ben, o oyunu satın almamayı tercih edebilirler. Üzerine forumda daşşak geçebilirler. Öyle 100% özgün olmak şartı arıyor da değilim yanlış anlaşılmasın. En azından Monochroma gibi Dünyayı Kurtaran Adam tier esinlenmesinler pliz. Of neydi bir animasyon vardı. Sahibi bir şekilde bu forumu bulup gelmişti. Ne olur öyle olsun, şu oyunun tasarımcısı falan gelsin bu threade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 2.5 ay sonra cikacak oyunun nesi icin para toplandi ben onuda tam anlamadim..elektrik faturalarini odemek, azicikda PR yapmak icin herhalde..Gamescon bitti hani bir sonraki fuara falan gitsinler kapida flyer falan dagitsinlar ne bilim.. Beta access yok, Dev chat yok, cunku develop bitmis zaten..stretch goal zaten komedi. (2x para toplanirsa 1 puzzle 1 area eklenicekmis..eh..sagol..bari minigame abi kardes arasi tavla eklesinler, ne bilim kardesin ruyasinda full renkli (bkz pyrovision-tf2) kosturdugu mario level eklesinler falan..daha once de dedim, o fundinge getir Okan Bayulgen disseslendirme yapsin 3 dilde...o olmazsa Levent Uzumcu yada Doga Rutkay falan ne bileyim...beles TR pazari PR da olur..) #direnInnovasyon Ama yok..bu fikirleri bile soyleyebilecegin onerebilecegin bir Dev Chat yok mesela.. E bunun Pre-order yada CE'den ne farki var ki?..cevap vereyim "fark yok". Yani yapsinlar umarim daha fazla oyun da yaparlar, ileride daha(!) orijinal seyler cikartirlar...ama ben simdiden review notunu 6.5-7/10 olacagini yazayim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 pre order yaptılar bir nevi. e o da kotu bir sey degil. steam de gog da orda burda 2 aya kickstarter dan daha ucuza gorurse millet katliam çıkar ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 oyun güzelse alınır oynanılır,bu kadar basit 10 yıl boyunca her oyuna da d2 klon dedik/dediler oluyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 üzüldüm kickstarterın başarılı olmasına asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 demoyu oynadım, fena değildi. sütüdyonun ismi oyundan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=156723130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 vaay steam'e de gelecek demek. Bravo, doğru bir fiyat politikası belirlemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 art style çok güzelmiş lan. helal. animasyonlar hafif tırto ama bişi olmaz, indie sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 art style'ları limbo işte abi, yeni bir şey yok. 10-15 dolar arasına çıkartırlarsa iyi, daha fazla bir ederi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 5 dolar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://www.gamespot.com/reviews/monochroma-review/1900-6415772/ said: Clumsy controls Loads of inconsistencies Unfortunate emphasis on precision Demosundan bu problemler kabak gibi belliydi ama söylesek vatan haini ilan edilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 (tu) efot yeterli çıksın alırız ya kardeşlerimiz yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 9.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Vay review bile gelmis tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Lyv said: bu oyunu yapanlar eniştemgiller desem hiç ciddiye alınmıcam ama cidden öyle. fazla yermeyin para kazansın çocuklar Gerçekten çok güzel çalmışlar konsept artları çok uğraşmışlardır. Tebrik et eniştengili. Ablanın altınlar duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 4 asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar