bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Black-ice said: Ben bu tarz otaku şeylerden anlamıyorum. Seni, dünyada bu güne kadar yapılmış ve senin izlemediğin hentailerin olduğu bu odayla baş başa bırakıyorum. http://preview.turbosquid.com/Preview/2011/02/03__01_33_29/Empty_room_render_10.jpg44be568c-33b1-4f1f-9cb2-2c769ae53cdaLarge.jpg http://i.imgur.com/1sLgx1Q.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kaede dövülüyor leeel yalnız haklı, fazla limbo olmuş, biraz az limbolasalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Masticore said: limbo hiç oynamadım puzzlelar fln. copy paste mi bilmem ama güzele benziyor Lyv said: bu oyunu yapanlar eniştemgiller desem hiç ciddiye alınmıcam ama cidden öyle. fazla yermeyin para kazansın çocuklar hangisi enişten. https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/707/941/4b75296de7fffe19c7132de337847e19_large.png?1372468958 sağdaki suratı karanlık çıkmış pis pis sırıtan tee veletliğimi bilen orçun ağabey. eniştemin kendisi de şirketin ortaklarından. oradaki dişi şahıs da bir zamanlar sınıf arkadaşımdı aygün <3 hatun oyunla birlikte hepten uçtu gitti baya geliştirdi kendisini. hepsi şirin şirin insanlar. şirket işine yıllardır birbirlerini tanımanın güveniyle girdiler. oyun yapıcaz biz dediler. didişe didişe bir sonuç çıkardılar. çakma da olsa ortada bir emek var. özellikle animasyoncu (emir kulu) arkadaşlarımın alınlarından öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ney nasıl lan kim dövüyor ha lol çelik ayna cevabı gelmiş bi fake de koşturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aktivasyon cümlesiydi o, şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kimseye el sürmem ben. haksız bile olduğunu düşünmüyorum limbo konusunda. ama tavır o kadar karakteristik ki google chrome zaten direk alıntılıyor benim yerime hemen laf atayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ne oyunlar varken bunu mu fundlıycaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Yani, umarim basarili olurlar. Artwork fena limbo, ama en azindan sorumluluk alma gibi konuyu temel almislar, ufak kardese bakmaca vsvs.. Fakat abicim ters bisiler var. Yani kendileride yazmis oyun neredeyse bitmis son cila atmaca..Anlamadim neyi fund ediyorlar? 1.Kickstarter 24Agustosta bitiyor. Oyun 2013 Aralik release diyorlar...2.5 ay ediyor...e ben fund edip ne bilim beta access, yada developer chat izleyemeyecegim mi yada oneride bulunamayacagim mi? 2.80bin papel = 6saat gameplay 60+ puzzle, ama Stretch goal 160bin papel olursa, ilave 1 Area + 1 puzzle...esas fundingin 2 kati para fund edilince bu mu yani stretch goal? e sagol be baya degdi 2kati stretch etmeye..hani ne bilim, meshur birinin seslendirme ekbine kat Turk tiyatroculardan falan.. 3.Backers listesine bakiyorum hani cezbedici bisiler olsun 5 papel verip oyunu almak disinda diger pledgelerin neredeyse hepsi ayni..yani ne bilim 3D printerdan cikma heykel falan ekle bari..karton cutout'da cutout..bari imzali falan de...cezbedici hicbir yani yok ki eger yapan studyoyu/adami tanimiyorsam, standart kickstarter fund eden biri icin baya baya zayif. Anca iste box game, atki sapka, bide oyun icinde bir bolumde portre koymaca. Anlamadim ben cidden...Niye fund edeyim ki? Hani tatli hos gozuken bir konu islemisler, biraz fazla drama falan ama iyidir ufak ufak yurur..Cogu pledge bonus aslinda Preorder yada Collectors edition bonus kivaminda. E ama birader cezbet bari yahu...ne bilim beta meta bisi ekle ehueh..funding bitiyo 2.5 aya cikiyor oyun..hani niye 25-1500-500-1k-5k papel vereyim? BECAUSE TURKISH! mi yani butun olay? :/ el insaf bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ben de Limbo gibi diyecektim ama "TÜRK OYON SÖKTÖRÖNÖN GELÖŞMÖSÖNÖ ÖSTÖMÖYÖR MOSON"cular tarafından linç edilmekten korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 limbo'ya benzerliğini inkar edecek biri yok herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 limboya benziyor. oyuncu animasyonları dandik olanından hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ObuzHapsever said: Ben de Limbo gibi diyecektim ama "TÜRK OYON SÖKTÖRÖNÖN GELÖŞMÖSÖNÖ ÖSTÖMÖYÖR MOSON"cular tarafından linç edilmekten korktum. korkma korkma, herkes limbo diyor. işin garibi sadece patide özgürce limbo denilebiliyor. olsun : THIS IS LIMBO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 fallout ? hehe http://www.youtube.com/watch?v=XSEk7_o2Pns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 böyle limbo'dan etkilendik deyip komple art'ı çalmak iyimiş tr gene şaşırtmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 52k toplamışlar, not bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 he ya kickstarter'da dolanırken karşılaştım da gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sunumları gene de mütevazi kendileri de söylüyor limbo+ico kırması diye bu nedenle bence çok üstlerine gitmemek gerek. para veriyosun ama oyun bu çaldık çırptık ortaya birşeyler çıkardık demiş adamlar. bu mütevaziliklerinden dolayı bence fund edilebilir, oyun release'de sensation yaratırsa biraz al işte sana türk oyunu, bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 9 günde 27k daha alamaz bence bu patlar kickstarter, kendileri son gün 20k falan atmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 4 gün önce 40k'ymış bence olabilir durum böyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 fund olacağını sanmıyorum. ama bu oyun gün yüzü görür zaten yapmışlar çoğunu. benden beş kuruş çalışmaz. yapım kalitesi şunun yarısı kadar olsa ama çalma çırpma olmasa o zaman bakardım. sene olmuş 2013 hala star warsdan sahne çalıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 öyle veya böyle kickstarter'ı başarılı olmuş. İnşallah ilerde daha özgün oyunlara imza atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 gene de baktığında produksiyonu fena değil oyunun bir türk oyunu standartlarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 katılıyorum, inşallah başarısız olmaz da hem kendilerinin hem başkalrının önünü açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi biz de isteriz ki keşke başarılı olsalar. ama böyle kopya oyun yaparak bok başarılı olurlar. bu da bildiğimiz bir gerçek yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar